Ambient on/off

Join the new world

 

"Let's be friends" [Initiativa sociala] by MDreams

Day 1,956, 04:08 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by JILO

Raspund cu drag invitatiei facute de ADI CEP.
Multumesc tuturor pentru aprecierile facute.

Am ezitat asupra personajului pe care sa il aleg, dat fiind pozitia mea actuala (CP)
Cunosc personal o mica parte dintre jucatori din UM ACVILA si Partidul Noua Moldova (pe ceilalti ii astept la o bere in Bucuresti, saptamana viitoare). Alegerea grea este pentru ca Moldova are cetateni de la care putem invata. Fata de predecesorul meu, ADI CEP, eu am posibilitatea (functia, ma obliga) sa aleg, nu o persoana, nu un partid sau unitate militara ci din contra sa aleg o comunitate. Pentru ca acest proiect cultural si de socializare sa mearga mai departe, o sa aleg si o persoana.
Va multumesc pentru intelegere.

Nu as vrea sa scriu foarte mult despre membrii acestei comunitati minunate, pentru ca sunt convins ca esentele tari se tin in sticlute mici. As vrea sa descriu, mai repede, in cateva randuri, cateva consideratii personale.
Ma bucura faptul, ca incepem sa gandim din perspectiva unei comunitati si ca lasam motivatiile personale deoparte, ma bucur ca incepem sa rezonam impreuna si sa luam atitudine asupra unor aspecte impuse de admini ce vor schimba radical raportul fortelor militare si componenta aliantelor. Sunt multumit ca am reusit sa adun la aceiasi masa, aprope toti factorii politici din eMD si impreuna am dat tot ce se poate pentru bunastarea si progresul acestei natiuni. Raman cu o impresie placuta si va multumesc pentru eforturile depuse, despre toti cei implicati in dezvoltarea economica, culturala si militara a eMD. Fara a avea o comunitate unita, chiar daca este mica, nu vom reusi sa avem un punct de vedere, demn de luat in seama, indiferent de alianta/aliantele din care facem sau vom fi parte in contiuare.

Respect comunitatii din eMD pentru increderea acordata.


P.S.
Pentru ca timpul meu a fost mai mult decat limitat in dezbaterea unui proiect in care am toata increderea si sper ca va continua, voi preda stafeta catre Lupusorul tainic


God bless eRep, God bless eMD!

 

Comments

Hunab Ku
Hunab Ku Day 1,956, 04:11

frumos si intelept

RICKPUK
RICKPUK Day 1,956, 04:21

Felicitari.

Mitzoi
Mitzoi Day 1,956, 04:29

fain... : D

MDreams
MDreams Day 1,956, 06:04

Multumesc!

cunetlog
cunetlog Day 1,956, 13:52

foarte frumos! o7

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,956, 17:15

fain... si de ce sa nu recunosc... diplomatic:))

VOT!

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,957, 17:21

frumos.

vot

Krontzo
Krontzo Day 1,958, 10:37

Respect comunitatii din eMD!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.