Ambient on/off

Join the new world

 

"19 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝ& Tau;ΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜ&Omicr on;Υ"

Day 1,824, 14:41 Published in Greece Greece by Nik7deputa

Καλησπέρα στην ελληνική κοινότητα,

Παρακάτω θα σας παραθέσω τών πόλεμο της Ελλάδας της ημέρας 1823 όπως την έζησα από την δική μου σκοπιά..

ΗΜΕΡΑ 1822 / ΩΡΑ: 1400 τοπική
Ολα άρχισαν την ακριβώς προηγούμενη μέρα, πρωί, και καθώς ξύπνησα πρωί πρωί, γύρω στις 1400 η ώρα, πήρα το λάπτοπ και έκανα κατευθείαν login στο erepublik.

Καθώς έκανα το καθιερωμένο μου full train (ας είναι καλά τα contracts!), και πήγα στην δουλειά μου (δουλεύω σεναν αρχαγγελίτη τον Anofelos, φούρναρης), μπήκα να διαβάσω κανα σάουτ να δώ τι γίνεται σαυτή τη βαρετή ζωή της e-greece τών τελευταίων μηνών..

Και εκεί που περίμενα να δώ άρθρα και σάουτ για τα περίφημα σκάνδαλα από την ανεπίσημη αντιπολίτευση ή καμμιά απορία της ζωής του mpoukos ή να δώ αν βρέθηκε αυτό το τομάρι ο solio, βλέπω να γίνεται χαμός από όλους καθώς οι Σκοπιανοί και Βούλγαροι έχουν κατεβάσει ΝΕ εναντίον της Ελλάδας!

Αμέσως ξυπνάω το γκομενάκι μου να τσακιστεί να μου φέρει καφέ και να μου πάρει τσιγάρα από το περίπτερο του Kypcom γιατί έξω είχε κρύο και δεν την πάλευα.. Το πράγμα γινόταν ενδιαφέρον και έπρεπε να ξυπνήσω..
Τι θα κάνουμε; Τους έχουμε; Θα μας βοηθήσουν οι σύμμαχοι; Μήπως και η Σερβία θα μας κατεβάσει και αυτή ΝΕ; Που είναι τα τσιγάρα και ο καφές μου γαμwτο μία ώρα;;

Βλέπω μετά από λίγη ώρα και ενώ περιμέναμε από την κυβέρνηση συνέντευξη τύπου για το τι μέλι γεννέσθαι, σχόλιο από τον mr. president smee again για έκτακτη αναγγελία συνάντησης στο TS 9 η ώρα το βράδυ.. Ωραία λέω.. ξεκινάμε καλά.. ενημέρωση σε όλους τους πολίτες για να μήν είμαστε χειμαριό και να ξέρουμε τι να κάνουμε..

ΗΜΕΡΑ 1823 / ΩΡΑ 2110 τοπική
Μπαίνω TS και μετά από πάρα πολύ καιρό βλέπω εκατοντάδες users μέσα.. Δεν τη περίμενα τόση συμμετοχή να πώ την αλήθεια μου..
Ξεκίνησε η ενημέρωση από τον πρόεδρο μας και από τον υπουργό αμύνης Dihenekis λέγοντας μας αναλυτικά το σκεπτικό της τακτικής που θα ακολουθήσουμε. Θα χτυπήσουμε τη μάχη της Βουλγαρίας καθώς οι Τούρκοι είχανε NAP με τους Βούλγαρους και δεν θα μπορούσαν να κατεβάσουν νόμο ΝΕ εναντίον τους σε περίπτωση κατάληψης μας και ταυτόχρονα με τη μάχη των Σκοπίων άν τις χάναμε και τις 2 θα βρισκόμασταν σε πολύ δύσκολη θέση αφού θα κατεβαίνανε οι μέν από τα ανατολικά πρός τον νότο και οι δέ από τα δυτικά πρός τα νότια. Το σκεπτικό ήταν λογικό γιατί όπως ενημερωθήκαμε από την κυβέρνηση 1 εναντίον 1 τους έχουμε, 2-1 είναι ακατόρθωτο σε ταυτόχρονες μάχες.. Μετά ακολουθήσαν οι απορίες των παικτών που πιστεύω να καλύφθηκαν απόλυτα. Πάμε καλά σκεφτηκα.. άμεση αντίδραση το πρωί, συσκέψεις, συναντήσεις, ενημέρωση..


ΗΜΕΡΑ 1823 / ΩΡΑ 1010 τοπική
Μην αντέχοντας την αγωνία όλο το βράδυ και προσπαθώντας να κοιμηθώ, ξυπνάω 1000 το πρωί (ακόμα βράδυ για μένα) κάνω login να δώ τη γίνεται..
Η μάχη θα ξεκίναγε κάποια στιγμή μέσα στη μέρα..Δεν προλάβα να κάνω καλά καλά το καθιερωμένο μου full train (xD) και 10.10 ανοίγη μάχη στη Θράκη. Αμέση κοινητοποίηση όλων των παικτών και χυνόμαστε όλοι γεμάτο αγωνία και ενθουσιασμό μετά από αρκετό καιρό με γεμάτες αποθήκες πυρομαχικών να κατατροπώσουμε τον εχθρό..

…. Με το που προσγειωνόμαστε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με μεταγωγικά αεροπλάνα C130, βρεθήκαμε με παλιούς φίλους μας στο στρατό άλλοι από τα βουνά της Πίνδου, άλλοι από την Κρήτη άλλοι από την Δυτική έρημο (μαύρα στρατόπεδα αυτά όλοι το ξέρουν) μετακινόμαστε όλοι οργανωμένοι και παραταγμένοι σε στρατηγικά σημεία και σε αναχώματα σχεδόν όλοι με bazookes ρουκετοφόρους,οβιδοβόλα, G3... Η βαριά μονάδα των τεθωρακισμένων ή αλλιώς Τανκ είχαν ήδη ξεχυθεί και βαράγανε ανελιπώς.. Οι Βούλγαροι λιγότεροι σε αριθμό απότι περιμέναμε αλλά μάχιμοι, αρχίσανε να ξεπροβάλλουν κατά εκατοντάδες από το λόφο. Με το που τους βλέπουμε αρχίζουμε και μείς και ρίχνουμε.. Από εκείνη τη στιγμή χαμός! Μπαμ μπούμ χαλασμός από σφαίρες και εκρήξεις από ρουκέτες τραυματίες αίμα κακό..

Μίνοαν, μυρμιδόνια, Μακεδονομάχοι, 7νησιώτες, Σπαρτιάτες, Πελασγάκια, Αλφαγιουνιτάδες, αυτόνομοι, αθάνατοι μαχητές, αρχάγγελοι, λιμπερτεδιάνοι και όλοι οι Ελληνες μαζί να αφήνουμε τις όποιες διαφορές μας στην άκρη και να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας ενωμένοι για ένα σκοπό, ώστε νά έχουμε τον δικό μας τόπο, τον δκό μας χώρο να τρωγόμαστε..

Μέσα σαυτές τις σκληρές μάχες, μπορώ να διακρίνω τον στρατηγό Dihenekis να δίνει παραγγέλματα και οδηγίες και να ανυψώνει το ηθικό. Ολοι μας ξεπερνάγαμε τον καλύτερο εαυτό στις μάχες, και αδειάζαμε τις σφαίρες βρίσκοντας τον στόχο τους. Οι Βούλγαροι φαινότανε από τα πρώτα λεπτά πώς δεν θα έχουνε μια έυκολη μέρα με τους Ελληνες..
Αλλιώς τα είχανε λογαριάσει με τους μοχθηρούς εχθρούς μας όπου εν τω μεταξύ είχαν διεισδύσει χωρίς μεγάλη αντίσταση στα βουνά της Πίνδου κατά τα απομνημονεύματα ενός φαντάρου skoudoufli (http://www.erepublik.com/en/article/-1-2158782/1/20 ) που δέν μπόρεσε να πάει στη μάχη της Θράκης επειδή έχασε το λεοφωρείο επειδή σκόνταψε πάνω σεναν σκύλο (εξού και το ψευδώνυμο του). Και έτσι όπως και στις ταινίες όπου στο τέλος πάντα κερδίζει ο καλός, έτσι και εμείς καταφέραμε και αποθήσαμε τους Βούλγαρους από την Θράκη Δεν πρόλαβαν να περάσουν καλά καλά τα σύνορα του Προμαχώνα και πέσανε σε βαριά ήττα και έτσι στο τέλος από τον ενθουσιασμό μας, δεν κρατήσαμε ούτε έναν αιχμάλωτο και τους αφήσαμε να τρέχουνε στα δάση του Goche Delcev.


ΗΜΕΡΑ 1823 / ΩΡΑ 2330-2400τοπική
Μετά την απρόσμενη χαρά μας για τη νίκη, ήρθε ο στρατηγός να μας ανακοινώσει ότι δεν αναπαυόμαστε ούτε λεπτό και ότι σε 2 λεπτά μαζέυουμε και φεύγουμε από τον Προμαχώνα ευσπεσμένα με C-130 και πάμε Ηπειρο όπου οι Σκοπιανοί είχαν καταλάβει ήδη πολλά χωριά..
Με το που φτάνουμε στην Ηπειρο και καθώς ήταν απρόσμενα τα βουνά και γεμάτο εχθρούς πηδάμε απτο αεροπλάνο με αλεξίπτωτα και προσγειωνόμαστε όλοι στα αφιλόξενα άγρια βουνά της Ηπείρου.. Αμέσως παίρνουμε εντολές να πέσουμε μαζικά κατά τάγματα κατά των Σκοπιανών όπου ήδη αναπάυονταν μετά τις πρώτες άνετες νίκες τους και πιστεύαν ότι δεν θα βρίσκανε αντίσταση πιάστηκαν στον ύπνο.
Οι μάχες δεν ήταν διαίτερα σκληρές παρά με λίγες αγωνιώδες μάχες με κατώτερες εμπειρίας πολέμου φαντάρων αφού με το που πήραν χαμπάρι ότι κατεύθασε όλος ο στρατός της Ελλάδας στα βουνά και βλέποντας ότι θα τους αποτελειώναμε αρχίσανε να τρέχουνε και αυτοί πρός την Βαρδασκίαland.
Ο πρόεδρος smee again σκέφτηκε πώς και τούς λίγους αιχμάλωτους που κρατήσαμε θα τους βάζουμε σένα δωμάτιο όπου θα τους παρουσιάζουμε την πραγματική αλήθεια για την Μακεδονία καθημερινώς ώστε όταν κάποια στιγμή με το truthbrainwashing-machine που θα τους κάνουμε, θα καταλάβουν την αλήθεια όπου και θα νευριάσουν τόσο ώστε να τους αμολήσουμε πίσω στη Βαρδασκία και να ρίξουν από μόνοι τους την κυβέρνηση. Τα πρώτα αποτελέσματα τα είδαμε με το impeachment που κατέβηκε στην βουλή τους . Είναι ένα θετικό σημάδι αυτό και αποδεικνύει ότι το δαιμόνιο μυαλό του προέδρου μας μπορεί και εφευρέσκει καινούργιες μεθόδους.

Παρακάτω θα σας παραθέσω και φωτογραφικό υλικό από διάφορες στιγμές του Ελληνο-βουλγαροσκοπιανικό πόλεμο:


Ο Στρατηγός Dihenekis παρακολουθώντας την μάχη από το στρατηγείο τουΟ πρόεδρος smee again στο πολιτικό του γραφείο ακούγωντας την έκβαση του πολέμου από τον στρατηγό.


Ο ελληνικός στρατός μόλις κατέφθασε στο μέτωπο στη Θράκη


Σκοπιανός στρατιώτης μόλις βλέπει τον ελληνικό στρατό να καταφθάνει


Υ.Γ1. Πάρα πολύ καλή δουλειά σε όλους του παίκτες για τις χτεσινές επιτυχίες και μακάρι σε ακόμα μεγαλύτερες.

Υ.Γ2. Ευχαριστούμε την Αποθήκη Πολιτών για την μεγάλη βοήθεια που προσέφερε ειδικά στα μικρότερα ντιβίζιον.

Υ.Γ3 Δεν επαναπαυόμαστε..Εχουμε δρόμο ακόμα....

 

Comments

Nik7deputa
Nik7deputa Day 1,824, 14:45

"19 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"

http://tinyurl.com/b4d8rwe

-chain shout-

mafuxth
mafuxth Day 1,824, 14:46

1st!

CRIS 99
CRIS 99 Day 1,824, 14:48

votado

Dellodas
Dellodas Day 1,824, 14:54

voted

VOREIOHPEIROTHS
VOREIOHPEIROTHS Day 1,824, 15:02

kalo! voted.

Kiriakos compact
Kiriakos compact Day 1,824, 15:03

v

Ipsenikos
Ipsenikos Day 1,824, 15:03

v

The Odysseus
The Odysseus Day 1,824, 15:03

v

napalm69
napalm69 Day 1,824, 15:05

Ναι Ναι και μπορώ να το πω είμουν και γω εκεί . Το μικρό αγοράκι με το στιρέλα φορμάκι και τα ελαφριά όπλα

St.Stefanos
St.Stefanos Day 1,824, 15:06

Ψηφος! Μην ξυπνας απο τα χαραματα αλλη φορα!

Mithrantir
Mithrantir Day 1,824, 15:09

v!

AmartolosChefGr
AmartolosChefGr Day 1,824, 15:14

voted!!
xaxaxa

lef-7
lef-7 Day 1,824, 15:19

v

I Mes
I Mes Day 1,824, 15:21

v

SteliosRS7
SteliosRS7 Day 1,824, 15:26

xaxaxa kalooooo v+s

CRAZY BLACK
CRAZY BLACK Day 1,824, 15:29

not voted gia 2 logous
eisai gavros
kai den eipes tipota gia mena

xexexexexexe

Visehrad
Visehrad Day 1,824, 15:30

v

L4SIBTL4N
L4SIBTL4N Day 1,824, 15:40

v kai sub

Nik7deputa
Nik7deputa Day 1,824, 15:42

Crazy εσύ είσαι φασίστας μην το ξεχνάς αλλά αφού το θέλεις θα πώ και για σένα απλά έλεγα να μη σε εκθέσω
[EDIT] Κατά τη διάρκεια του πολέμου όμως, κάπου στα όρη της Πελοποννήσου κοταδιώκανε τον Crazy οι αντιφα και η ομάδα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ με επικεφαλής τον Georgethegreat για εθνική προδοσία-και επειδή ήταν φασίστας επειδή πούλησε τσάμπα τα εδάφη της Σ. Αραβίας..

Nik7deputa
Nik7deputa Day 1,824, 15:43

Η τύχη του αγνοείται και φήμες λέγονται ότι ζεί στα βουνά του Παρνασσού σε κυριλέ σαλέ με γυναίκες καρποί της φασιστικής θητείας του

GREENORBLACK
GREENORBLACK Day 1,824, 15:44

ειπες ... και προσγειωνόμαστε όλοι στα αφιλόξενα άγρια βουνά της Ηπείρου ... μαλλον δεν εισαι απο εκει και ουτε εχεις παει ...

CRAZY BLACK
CRAZY BLACK Day 1,824, 16:02

twra voted
xexexexe

Apostolos6
Apostolos6 Day 1,824, 16:27

Ωρε τι πίνετε?
Κάπως έτσι πρέπει να ξεκινήσε κ ο Ομηρος την Ιλιάδα
Hard Voted

MitsosSougias
MitsosSougias Day 1,824, 16:44

o7 o8 o9

FHRITP
FHRITP Day 1,824, 16:44

v

flywizard
flywizard Day 1,824, 16:53

v

Empedoklis
Empedoklis Day 1,824, 17:16

ψ

stratoula18
stratoula18 Day 1,825, 23:04

eisai apaixtos...exw liwsei... o7 s+v

AmartolosChefGr
AmartolosChefGr Day 1,825, 23:09

oi 2 protes eikones leipoun!
ftiaxtes na gelasoume ligo parapanoooo! 😃

AdeksiosDeksios
AdeksiosDeksios Day 1,825, 00:29

v

ktinosGW
ktinosGW Day 1,825, 00:32

voted gamatos gia to story

Van Der Waal
Van Der Waal Day 1,825, 01:56

v

osfej
osfej Day 1,825, 02:02

v

Lonely Fighter
Lonely Fighter Day 1,825, 02:07

voted

PANOS COMMANDOS
PANOS COMMANDOS Day 1,825, 02:14

Ωραιος ...
voted..!

Nikaron
Nikaron Day 1,825, 02:14

"όλοι οι Ελληνες μαζί να αφήνουμε τις όποιες διαφορές μας στην άκρη και να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας ενωμένοι για ένα σκοπό, ώστε νά έχουμε τον δικό μας τόπο, τον δκό μας χώρο να τρωγόμαστε.."

αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να μάχεται κανείς!

καραψηφισθέν

KillKiss
KillKiss Day 1,825, 06:02

'' Σκοπιανός στρατιώτης μόλις βλέπει τον ελληνικό στρατό να καταφθάνει ''

XAXAXXAXAAXAXAXAXAXAAX

ΈΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ψήφος και συνδρομή οφ κορσ

Prophet7
Prophet7 Day 1,825, 08:58

v

Haskos
Haskos Day 1,825, 09:56

v

maniataki
maniataki Day 1,825, 09:58

voted

SAShawn
SAShawn Day 1,825, 10:06

v

DimGeoAri
DimGeoAri Day 1,825, 13:24

vs

erevons
erevons Day 1,825, 14:42

v

Thanasis Klaras
Thanasis Klaras Day 1,825, 16:04

V

Hyperiongr
Hyperiongr Day 1,825, 21:36

V

Dogtooth
Dogtooth Day 1,826, 00:31

Ε οχι και στρατηγός ο Dihenekis. Θα πηδηχτω απ το παραθυρο... 😃

Bulgurs are gay
Bulgurs are gay Day 1,826, 09:22

Smash that cucumbers and fyromians aka greek wannabes!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.