Ambient on/off

Join the new world

 

Калабастер - Српско тајно оружије Q5 kvaliteta

Day 921, 13:24 Published in Serbia Serbia by coolinbun
Прим. аут.: овај текст неће бити подржан сликама, јер би њихово објављивање могло да има негативне последице на е популацију испод 18 година, па и негативне последице на моје виртулано бивствовање.

Даклем,

поштоване грађанке и поштовани грађани еСрбије. Неколико дана након велике победе, на разним chat каналима диљем есвета, покушавам странцима, поготову Американцима (и Американкама) да објасним тајну нашег успеха. Покушавао сам да им објасним српски инат, заједништво кад пригусти, разједињеност кад је "ретко", понос мале нације, али све то њима "није било јасно". Онда сам дошао на идеју да у ствари измислим неки тајни разлог, наше тајно оружије. Сведоци су ми 2 наша играча, да сам у тренутку инспрације, дошао на идеју да Америма објасним шта нас у ствари стварно "вади" на ерепу. То је драге моје и драги моји КАЛАБАСТЕР (енг. Khalabuster). Можда је то баш оно на шта сте на прву лопту помислили, али можда и није, сами процените из даљег текста.

Пита мене Американка, зашто су Срби тако "ограничени" на веру, нацију, расизам. Зашто мрзимо на пример Албанце и Муслимане и Хрвате. Све је то била ЦНН пропаганда, кажем им ја... нису баш сви Срби такви, односно већина није, али не вреди.
Онда сам је питао: јел знаш ти шта је Калабастер ? Наравно, рекла је незнам, шта је то? Онда сам јој објаснио: знаш, калабастер је стара српска справа која доноси мир у кућу, просперитет и напредак нације. Да је Калабастер у Срба стар колико и они сами. Није јој баш било најјасније. Рекао сам јој, да кад пригусти, Србин подигне свој Калабастер високо у вис и покаже га непријатељу и тиме стекне велику психолошку предност. Рекао сам јој и да постоји једна лепа изрека :
Good Khalabuster, peace in the house.... И даље јој није било јасно. На крају сам одустао од објашњавања, препустио је њеном незнању и схватио да нас шира светска популација никад неће разумети, тако да Калабастер остаје и даље наше тајно оружије Q5 квалитета, које некако за дивно чудо дуго времена не функционише, али кад заиста пригусти у 100% случајева.... ферцера.

Па зар није тако ????
 

Comments

Krindendo
Krindendo Day 921, 13:28

Imam i ja kuci jedan Kalabaster!

cd rom
cd rom Day 921, 13:29

hahahahahah trebo si prakticno da joj pokazes, shvatila bi jadna ovako si je samo zaglupeo

paripovic
paripovic Day 921, 13:34

to vise nemoz da zaglupi xaaxaxaxaxaa

Uros Bila
Uros Bila Day 921, 13:49

hahhaha car si

Punisher 1389
Punisher 1389 Day 921, 13:52

V+S care 😉

Drndosh
Drndosh Day 921, 13:57

😃
Svaka cast za inspiraciju!!!
😃

Darko S
Darko S Day 921, 14:08

hahahahahha, ti si kralj 😃
v+s+s

zlatanaleksic
zlatanaleksic Day 921, 15:52

Nije Amerikanka nego Irkinja!!! samo smo bili na USA chatu ona inace opseda sve moguce chatove 🙂 a sutradan me je srela na general chatu, i dalje se pitala sta je kalabaster 🙂

BollXL
BollXL Day 921, 16:02

xaxaxaxa
ja svog uvek sa sobom vodim;)

cope007
cope007 Day 921, 16:27

mika tajson vs kalabaster daglas

milanjabuka
milanjabuka Day 921, 17:13

AHAHAHAHAHAHAAH,BILI SMO TI,MOJSIJE I JA KOD AMERA NA CHATU,HAHAHAHAAH , KALABASTER 🙂🙂🙂

Gavrilo 5
Gavrilo 5 Day 921, 17:58

to care objasni joj sta je kalabaster

JovicaSM
JovicaSM Day 921, 19:02

hahahahahah trebo si prakticno da joj pokazes, shvatila bi jadna ovako si je samo zaglupeo x2

nexon holding
nexon holding Day 923, 07:08

bravo majstore...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.