[PY] Uudet palkkajärjestelmät

Day 871, 12:23 Published in Finland Estonia by Kansantehtaat

Kun aloitin toimeni Punaisen yhteisrintaman finanssivastaavana, huomasin, että puolueemme palkkajärjestelmät vaativat hiomista. Siispä kehitin uudet järjestelmät ja äänestytin ne puolueen jäsenillä. Uudet järjestelmät parantavat kommuuneissa työskentelevien asemaa, antavat kaikille työntekijöille mahdollisuuden luovuttaa osan palkastaan puolueen hyväksi ja antavat land-työntekijöille todellisen mahdollisuuden työskennellä eSuomessa siedettävällä palkalla. Seuraavaksi esittelen kaikki kolme uutta järjestelmää yksitellen.Jalostusalan punaiset tehtaat
Ensinnäkin, jokaisen työläisen rahallisesta tuotannosta otetaan kymmenen prosenttia, joista osa voidaan käyttää pieniskillisten palkkaamiseen ja loput jaetaan työläisille viikoittain. Työläinen itse saa päättää, kuinka suuren osan lopuista 90 prosentista hän haluaa itselleen. Loput annetaan puolueelle käytettäväksi yhteiseen hyvään.

Kommuunit
Kommuunissa jokainen työläinen saa päivittäin haluamansa tasoista ruokaa ja viikoittain haluamansa määrän aseita. Näissä on vain se raja, etteivät niiden hinnat saa ylittää työntekijän tuottoa.

Raaka-ainetehtaat
Nämä toimivat muuten samalla tavoin kuin jalostusalan punaiset tehtaat, mutta se määrä, josta noita prosentteja lasketaan ei ole oikeastaan työläisen oma tuotto. Se on enemmän.

Kumpikin meidän land-firmoistamme nimittäin toimii yhteistyössä sen tuotteita jalostavan punaisen tehtaan kanssa. Näiltä tehtailta tulevat vapaaehtoisesti puolueelle annetut rahat lisätään land-työläisten maksimipalkkoihin sen mukaan, kuinka monta prosenttia kunkin työläisen tuotanto on firman kokonaistuotannosta. Tavoitteena on tarjota eSuomen parhaat land-alan palkat ja huolehtia, ettei eSuomen aktiivien tarvitsisi asua eSpanjassa saadakseen elinkelpoista palkkaa.

Vastaan mielelläni järjestelmiä koskeviin kysymyksiin.Loppuun vielä eToveri Eriuksen loistavat ohjeet, joita jokaisen eNuoren kannattaa seurata:

Kuinka liityn Punaiseen Yhteisrintamaan?

1)Valitse My Place ja etsi sieltä Party -kohta
2)Eteesi avautuu sivusto, josta valitsemalla ”Join Party”
3)Etsi listalta Punainen Yhteisrintama ja mene sen sivulle
4)Päästyäsi puolueen sivulle, voit klikata oikeassa nurkassa näkyvää Join party -nappia, jolloin liityt puolueeseen
5)Tule IRCiin (Web IRCin tai jonkin IRC-clientin kautta. Mikäli et tiedä, kuinka IRCiin päästä, laita viestiä tämän lehden omistavalle organisaatiolle – apua tullaan antamaan!) ja saavu #yhteisrintama kannulle. Sitä kautta sinut opastetaan puolueen viralliselle ja vain puolueen jäsenille tarkoitetulle kanavalle ja toivotetaan tervetulleeksi mahtavaan yhteisöömme

Tervetuloa Punaiseen Yhteisrintamaan!

Kenturio,
Punaisen Yhteisrintaman finanssivastaava.