[PP eLAM] In asteptarea renasterii, acum nu este decat cenusa.

Day 1,695, 15:51 Published in Romania Japan by musashi_san

Normal la final de mandat ar trebui sa fac un bilant al reusitelor acestei perioade. Din pacate dupa aceasta experienta abandonez cauza eLAM cu un gust amar.
Cangrena este mai mare decat am preconizat atunci cand am decis sa ma implic activ.
Nimic din ceea ce a fost odata nu se mai regaseste in aceasta comunitate folosita acum numai ca jucarie de top 5 pentru cei ce fug dupa ceva. Ei ii spun putere.
Caractere mici care doresc sa acceada usor si repede in diverse functii fara sa urce incet si cu munca treptele de pana in fruntea comunitatii.

Grupul de interese care conduce acum organizatia este perfect responsabila de scaderea nivelului comunitatii eLAM, prin infiintarea de academii nu au urmarit decat sa creasca strict cantitativ numarul de membri pentru a reusi sa se impuna in fata celor ce nu ar fi de acord cu ei, regasim printre ei clonari, romani care participa la TO-uri in tari aliate, vesnici consilieri militari care habar nu au cu ce se mananca asta, oameni cu limbaj suburban, oameni nedemni de numele eLAM.

Fac apel la comunitate si la partenerii sociali ai eLAM, noi nu mai suntem ce am fost, nu va mai asteptati la noi sa avem o doctrina care sa ne identifice in plan politic, sa avem coloana vertebrala.
Pe vremuri demonstram ca dincolo de realizarile personale se putea contura o forta bazata pe mandria de a apartine unei comunitati identificabila ca spirit, acum nu suntem decat un oarecare partid, numele pe care cu demnitate ar trebui sa il pastram si respectam este terfelit si aruncat in derizoriul actualei clase politice .


Inchei cu un fragment din mesajul lui ImTNT, unul dintre fondatorii eLegiunii Arhanghelului Mihail

Im TNT to musashi_san | 12 days ago
"In conditiile in care cineva aflat la conducere (care a sperat candva la realizarea acestei comunitati) constata imposibilitatea de continua procesul cred ca acesta poate fi abandonat (partidul)."


Pentru toti membri eLegiunii Arhanghelului Mihail care sunteti aici din credinta - RESPECT!
(va stiti voi care sunteti si nu sunteti putini)