Ambient on/off

Join the new world

 

Награди за неделен Предизвик [PIJANICATA]

Day 2,165, 13:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by PIJANICATA

- Вие добивате 1 Престиж Поен за секој хит направен во битките
- Од Герила борби се добива по 1 точка на секоја 10 Потрошена енергија
- Ракети и бомби се бројат како 1 Престиж Поен секој, без разлика колку штета Прават
Можете да го користите Престиж Поени да се тврди следните награди:

- 150 Престиж поени -> Наплата 20 енергија на секои 6 минути до крајот на денот 2169 (последниот ден на неделникот предизвик)
- 300 Престиж поени -> 10 Сила
- 400 Престиж поени -> 1000 Склад
- 500 Престиж поени -> 20 Сила
- 600 Престиж поени -> 50% Штета бустер за 8 часа
- 800 Престиж поени -> 50 енергетика центар за 7 дена
- 1 000 Престиж поени -> 50% Штета бустер за 24 часа
- 2 000 Престиж поени -> 10 енергија барови
- 3 000 Престиж поени -> 50% Штета бустер за 24 часа
- 4 000 Престиж поени -> 50 енергија барови
- 5 000 Престиж поени -> 50 енергија барови
- За секоии 1 000 повеќе Престиж поени -> 50 енергија барови
 

Comments

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.