Ambient on/off

Join the new world

 

[PFS] Detta är Sveriges parti!

Day 1,900, 06:05 Published in Sweden Sweden by Oscdar


Article by: Oscdar


Patriotiska Fosterlands Stiftelsen står för dygder, moral och gemenskap. Vi förespråkar en moralisk upprustning, uppmuntrar gemenskap och värnar om fosterlandet.
Vi hyllar nationen, kulturen, historien och slår vakt om Sverige och hennes intressen.

PFS har åsikten att Sveriges politiker ska tänka globalt och agera lokalt då aktivitet i det egna landet skapar välfärd och höjer moralen hos landets invånare. PFS gör allt i sin makt för att få Sverige till en riktigt stark nation igen. Genom broderskap nås våra mål och Sveriges frihet.

Då PFS för tillfället är ett minoritetsparti är det i partiets intresse att samarbeta med likasinnade partier för att öka partiets inflytande i Sveriges politik. PFS ser alltid till att försöka inleda samarbeten med de likasinnade partier som gynnar partiets intressen.

PFS styrande organ är partistyrelsen. Utifrån partistyrelsen görs de flesta viktiga beslut som rör partiet. I omröstningar, om omröstningen blir oavgjord har partistyrelsen den avgörande rösten. Styrelsen beslutas på månatliga partimöten på PFS IRC-kanal som är öppen för samtliga av PFS medlemmar.

Partiets styrelse:
Vestlund - Partiledare
Jockelund - vice Partiledare
Mingolla - Styrelsemedlem, Generalsekreterare
Randcorn - Styrelsemedlem, Talesperson
Oscdar - Styrelsemedlem, Talesperson

Partiledare väljs av PFS partistyrelse och blir vald utifrån de villiga kandidater som partistyrelsen anser passa rollen.

Alla av PFS medlemmar är välkomna att ställa upp i riksdagsvalet, prioritering görs av partistyrelsen utefter aktivitet med aktivast i topp.

Presidentkandidat bestäms på de månatliga partimötena där partistyrelsen har den avgörande rösten. Om en rimlig kandidat finns inom partiet ska denna representera PFS som presidentkandidat. PFS samarbetar gärna med andra likasinnade partier, men samarbetet ska gynna partiet och Sverige.

Inrikes:
PFS har en inrikespolitik som är nybörjarvänlig och där vi tror på individens vilja att ta sig framåt. Alla ska ha en chans att visa sig starka och ha chansen att bli något i vårt Sverige. Vi förespråkar gemenskap och värnar om individens rätt i det fria Sverige. Vi tror även på ett intensivare omhändertagande om Sveriges nybörjare och nyinflyttade. Alla som vill göra Sverige starkare ska vara välkomnade av stat och befolkning. Dock ska viss sekretess hållas för att skydda Sveriges intressen från ovälkomna blickar.

Millitär:
PFS är pro-Asgard, och tror på en stark Svensk millitär vars främsta mål är att försvara Sveriges gränser, befolkning och intressen. Millitären ska ingå i millitära aktioner för att hjälpa Sveriges allierade eller förinta våra fiender om det indirekt eller direkt gynnar Sverige. Vi anser att staten ska ge rättvis utdelning till Svenska soldater i viktiga slag och ska samarbeta med privata MUs som slår enligt TSMs orders och för Sveriges bästa.

Utrikespolitik:
PFS tror att Sveriges politiker ska tänka globalt och agera lokalt, alla beslut som tas ska gynna Sverige. Sverige ska inte acceptera fred med fiendeland om freden inte gynnar Sverige. PFS är för samarbete med våra nordliga grannar och ser ett mer lokalt samarbete med Skandinaviska länder och även Ryssland, Vitryssland och Kanada. Sverige ska samarbeta med länder som de har något gemensamt med, inte med länder som ser Sverige endast som en resurs, utan ser Sverige som en nära vän, en kusin. Familjekänslan är väldigt viktig för oss patrioter. Sverige ska ha en välkomnande gränspolitik, men ska vara strikt reglerad så att PTO-hotet hålls på en minimal nivå. Alliansmedlemmar ska få röra sig i stort sett fritt mellan alliansländerna.

Ekonomi:
För tillfället är ekonomimodulen död. Den har varit död väldigt länge och därför har PFS den realistiska inställningen att Sverige måste ha skatter höga nog för att försörja landets soldater men inte kväver landets företagare. Vi anser att staten ska ge rättvis utdelning till Svenska soldater i viktiga slag och ska samarbeta med privata MUs som slår enligt TSMs orders och för Sveriges bästa. Om ekonomimodulen förändras kommer partiet ta ställning därefter.

Om du håller med PFS politik och vill bli en del av Sveriges enda Nationalistiska parti, partiet som tänker på Sverige främst, gå med i partiet idag!

PFS har ett privat forum öppet för medlemmarna, ta del av diskussionen och kom med här!

PFS - Med flaggan i topp!

//Oscdar
Talesperson i Patriotiska Fosterland Stiftelsen.
 

Comments

JeguljaM
JeguljaM Day 1,900, 15:56

Voted

Sizzla
Sizzla Day 1,901, 08:09

Ingen moral o7

Gustav Horn
Gustav Horn Day 1,902, 23:14

voted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.