[Partia Revolucionare] Program i ri

Day 2,088, 05:55 Published in Albania Albania by LiL Serxhio

Hello 😃

Ky eshte nje artikull qe kam dashur ta shkruaj perpara 1 jave por meqe ishin zgjedhjet presidenciale, isha pak i zene me fushaten 😛

Me kenaqesine me te madhe ju njoftoj se ne forumin tone eshte hapur nje Topic ku te gjithe anetaret e Partise Revolucionare mund te kerkojne ndihma cdo dite nga 1 here 🙂
Titullin e Topic kam vendosur ta bej sa me pak formal 😛

Ndihmat do te jene :

3 tanke Q7
50 food Q5

--cdo dite--

Kete gje po e bejme pasi kemi pare shume nga anetaret tane te bejne shout tek Friendsat duke kerkuar arme apo food dhe gjithashtu per te rritur aktivitetin e anetareve tane ne forumin tone . Tashme te gjithe do te munden te marrin disa supplies ekstra fale Lidershipit te kesaj Partie 🙂

(e di, jemi pak zemermire 😛 )


1. Cfare duhet te bejne ata qe nuk jane regjistruar ne forum per te marre ndihmat ditore ?

E thjeshte , fillimisht shkoni ne forumin tone http://partiarevolucionare.albanianforum.net/ dhe klikoni tek Regjistrohu. Pas regjistrimit shkoni ne kategorine " Miresevini "
dhe aty do te shihni 2 Topic te ndryshem ku ju duhet te shkruani tek secili .

I pari eshte " Kerkoni Access "

Ku ju duhet te kerkoni access per ne forum . Udhezimet i keni atje.

Topic tjeter eshte rreth prezantimit tuaj me te anetaret e tjere ne forum 😃

Link i Topic

Pasi te keni marre Access si anetar i Partise, ju duhet te kerkoni ndihmat ne Kategorine e Anetareve > Topic: Kerkoni ndihma sa te doni se qeras Partia 😛
Faleminderit te gjitheve qe jeni pjese e kesaj partie 🙂
Shpresoj te arrijme me larte 😃

Presidenti i Partise,
LiL Serxhio