Ambient on/off

Join the new world

 

Дали имаме МЗО ?! [ PAL ]

Day 1,821, 06:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Palavko

Гледам деновиве нема соопштение од МЗО за тоа во кои битки да се бориме, кои се приоритет и дали треба да се чуваме или не.Несакам никого да критикувам или да обвинувам но мислам дека треба секојдневно да има статија.

Дали е тешко да се напише една статија од 3 реда од кој 2 се копи-паст ? Без разлика дали има денеска 2 битки или 14.Треба преку шаутови да разбираме каде да пукаме ? Една единица има еден друга друг D0.Затоа и се новините ( поправете ме ако грешам )

Фала на разбирањето се надевам ќе ја прочитате и прифатите мојата сугестија.

Нема цицки, озбилна тема 🙂 😛

 

Comments

Palavko
Palavko Day 1,821, 06:30

Дали имаме МЗО ?! [ PAL ]
http://www.erepublik.com/en/article/-pal--2156865/1/20

TashaMKD
TashaMKD Day 1,821, 06:36

o7

Kpakep4e
Kpakep4e Day 1,821, 07:03

ima grupna poraka so site MU komandanti , mada ne e loso da ima i po nekoa statiichka xD

Palavko
Palavko Day 1,821, 07:07

Јасно ми е тоа дека МУ командантите се во контакт со министерот и претседателот но во играта има многу двокликаши , ДО -то некогаш нее сменето во раните часови.И нека не се свати ова како расправија туку како добронамерна критика 🙂

Palavec
Palavec Day 1,821, 07:11

Те поправам, немаш остаено место “(поправетеме ако грешам )“ меѓу “поправете“ и “ме“....

Palavko
Palavko Day 1,821, 07:14

Поправено Palavec.Благодарам

Toni Lj Cvetkovski
Toni Lj Cvetkovski Day 1,822, 14:47

Palavec i Palavko. Vie da ne ste rodnini nesto.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.