Ambient on/off

Join the new world

 

[OM] Hírszerzési játék II. fázis

Day 2,132, 23:13 Published in Hungary Hungary by Oktatasugyi Miniszterium


Tisztelt olvasók!


Sajnos a legutóbbi játékban, nem igazán sikerült aktivizálni a nagykövetek tömegeit, így ezúttal, a terveknek megfelelően elindítjuk a hírszerzési játék II. fázisát, amiben már minden magyar játékos részt vehet.


A játék lényege(célja): Célországok oktatási rendszerét felderíteni, és erről egy részletes jelentést leadni.

A játék ezen fázisában résztvevők köre: Minden magyar játékos pályázhat célországra(a nagykövetek is természetesen).

A célországok: Minden 1500 főnél több lakossal rendelkező ország célországnak számít. Így ez jelen pillanatban, hazánkat leszámítva 32 ország.

Feladat: Lehető legtöbbet megtudni az adott ország oktatási rendszeréről. Nem csak kizárólag az aktuális hónap, hanem az elmúlt időszak(hónapok, akár évek) rendszerének átfogó feltérképezése. Teljesen a résztvevőkre van bízva, hogy milyen úton teszik ezt meg, azonban mindenképp ajánlott a média figyelése, helyi játékosok, és akár az oktatási rendszer vezetőivel(volt vezetőivel) való kapcsolatfelvétel, vagy bármilyen egyéb út ami segít a cél elérésében.

A játék teljesítése:
A teljesítés első lépcsőjében célországot kell “lefoglalni” a jelentkezőknek(jelentkezőnként 2 országot lehet foglalni, és így felderíteni is). Ennek a módja nagyon egyszerű, egy levelet kell elküldeni nekem két általtok választott ország nevével (természetesen a 2 ország nem kötelező, akinek csak egyre van ideje, az egyet írjon). Mindenkinek vissza fogok jelezni a sikeres lefoglalásról, amennyiben egy vagy akár mindkettő ország már foglalt, úgy persze arról is, hogy új ajánlatot tehessen a jelentkező.

A második lépcső a jelentés leadás. A résztvevőktől egy részletes levelet várok arról, hogy az adott országban, milyen módon próbálják a fiatalokat oktatni, menyi cikk jelenik meg, milyen jellegűek, vagy a médián túl milyen módszereket vetnek még be(pl egyetem, mentor rendszer stb), milyen széleskörű az oktatási rendszer, mekkora hangsúlyt fektet rá az adott ország, és természetesen, a legfontosabb azon oktatási formák, utak jelentése ami Magyarországon nincs jelen(Részemről pont az a cél, hogy mi is tanulhassunk a többi országtól, hátha van olyan ötletük amit mi is felhasználhatnánk. Sosem szabad a babérjainkon ülni, muszáj hogy arra törekedjünk ezen a területen is, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk).

Jelentés leadási határidő: Szeptember 30, 20:00.

A jelentéseket az Oktatásügyi Minisztérium orgjába küldjétek!


Jelentések részletessége: Mivel mindig csak azt hajtogatom, hogy “részletes” ami elég tág fogalom, ezért példának álljon itt, hogy mondjuk egy 4-5 soros levél kizárólag akkor számít nekem részletesnek, ha az adott ország ténylegesen nem foglalkozik az oktatásüggyel, vagy csak nagyon minimális erőfeszítést tesz a fiatalok oktatása érdekében. De mondjuk egy közel olyan sokoldalú oktatási rendszert, mint a magyart, részletes jelentésben nehéz volna ismertetni egy levélen belül ( ez 2000 karakter).

Jutalom: Minden egyes részletes jelentésért 50 Q7 fegyver jár!

A résztvevőknek sok sikert és jó szórakozást kívánok! Valamint megkérnélek titeket, hogy shoutoljátok a cikket, hogy minél többen értesüljenek róla. Köszönöm!


Egy kis közérdekű:

Mentoroknak jelentkezni itt lehet: http://goo.gl/7XoXC

Személyes mentor igényléshez ezt töltsétek ki: http://tinyurl.com/7k3wnn6

Mentoroknak a jelentés leadáshoz készült űrlap: http://tinyurl.hu/TSvg/

Mentoráltaknak a mentoruk értékeléséhez készült űrlap: http://tinyurl.hu/C21l/

Tisztelettel
Imre Norbert
Oktatásügyi Miniszter
és a Minisztérium csapata


 

Comments

Imre Norbert
Imre Norbert Day 2,132, 23:14

[OM] Hírszerzési játék II. fázis

http://www.erepublik.com/en/article/2321270

Vote&shout!

Schelling
Schelling Day 2,132, 23:49

Csak a szabadidőmtől függ, részt tudok-e venni. Kedvem az volna, jópofa játék. ( ^__^ )

Imre Norbert
Imre Norbert Day 2,133, 00:01

Pedig a németeket már fejből tudod, sok idődet nem venné el. 😉

Schelling
Schelling Day 2,133, 02:34

Köszi. : ) Az igaz, nem sok idő volna. Éppen ezért szívesebben vállalnék valami nehezebbet: a lista végén szereplő muszlim országokat, Albániát vagy Iránt.

Imre Norbert
Imre Norbert Day 2,133, 02:38

Az igaz, hogy nehezebb lenne, ellenben valószínűleg kevésbé hasznos is. Engem jobban érdekel a német oktatás mint az albán, ez biztos. Szóval a kedvemért megcsinálhatnád a németet is. 😉

Xavinyo
Xavinyo Day 2,133, 22:39

Valaki végre valami értelmeset is csinál... vote/shout

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.