[Officially] Miss eAlbania

Day 1,919, 11:29 Published in Albania USA by LioneX aKa MeDzeLi


Përshëndetje Shqiponj dhe shqiponja
Ne jemi shumë të kënaqur që eShqiponjat kan pranuar që të na përfaqësojnë neve në MISS eWORLD e cila organizohët në eMoldavi, por fatëkqësisht vetëm njëra duhet që të na përfaqësoj, dhe ajo do të zgjidhet nga ju!
Ju mesiguri e keni lexuar këtë artikull (http://www.erepublik.com/en/article/2nd-edition-of-miss-erepublik-2211891/1/20), i cili është bërë oficial tashmë edhe nga administratorët e lojës, dhe siq mund ta lexoni që afati është i kufizuar edhe atë deri më 28.SHKURT duhet zgjedhur shqiponjën e cila do të na përfaqësoj.Proces votimi do të bëhet përmeses KOMENTIT tuaj, ku ju do të zgjidhni atë që mendoni është pëfekte për t’na përfaqësuar.

SHEMBULL :
VOTOJ NUMRIN 50 / EMRIN


1.Nuk lejohen komentet SPAM
2.Nuk lejohen fyerja e femrave në komente ose ne PM
3.Ju duhët të votoni vetëm një herë


Nqse thyeni rregullat vota juaj do të numrohet e pa vlerë.1. Mona Agrigoroaiei


2. Pershendetje


3. Dejzii94


SECOND PHOTO OF :

P.S : Rënditja është bërë simbas MOSHËS së parashikuar.


Shpërblimi i parë nga ana jonë është se do ta përfaqësoj eShqipërnë në eWORLD (gjë që ska më të madhe)
Ndërsa shpërblimi i madh vjen nga organizatori i kësaj , ku 3 vendet e para do të marrin shpërlime :

1st prize - 30 gold
2nd prize - 20 gold
3nd prize - 10 gold


2nd P.S : Ky lloj proces votimi nuk është organizuar në krye-VETE.
Tashmë është mbështetur edhe nga Presidenti i vendit.
Meritat i ka SABRI HAKUALI i cili bëri këtë organizim dhe i zbuloi shqiponjat.


SUKSESE dhe RESPEKTE KANDIDATËVE