{OchiReci} Ad multos annos!

Day 2,962, 13:35 Published in Romania Romania by OchiReci

E timpul să vă zic din nou ... la revedere, si e deasemenea timpul să e-mor cu toate ca in eR moartea e o raritate.

Recunosc ca mi-a făcut plăcere să stau între voi o săptămână, mi-am amintit de trecut și de vremurile bune!

Doar că deasemenea mi-a amintit că aparent am o ”problemă” și că orice aș face pentru comunitatea voastră voi fi mereu singurul care caută ”medalii” și așa mai departe. (restu sunt toti sinceri când vă fură lună de lună 😁) )

Din momemtul în care am început am fost mereu calul de bătaie, mereu bun când avea un idiot de câștigat - și întotdeauna prostul ăla care vrea și el ceva când nu avea ”vreun admin” ceva de câștigat.

Lipsit de modestie, nu există nimeni in er care să fi făcut mai multe ca mine pentru eR sau comunitatea românească ... dar ce importanta are asta! (pentru cei prea noi era o vorba, aparent eu mereu ma laud sa obtin voturi).

Eu chiar sunt mandru de ce am realizat er, de munca depusa cat si fericit ca am avut onoarea sa intalnesc mii de oameni... dar pentru ca am fost eu (si nu altul) ironic am fost mereu injurat pentru asta!

Viata e un drum sigur spre moarte in care fiecare isi arată caracterul. e-Viata eR e o călătorie in care multi isi arata limitele morale și se comporta ca niste ”femei de moravuri usoare” ce sunt.

Și că peste 80% din președinți ș.a.m.d. au cătat doar să fure sau să obțină medalii virtuale care să substituie o realitate reală...e deasemenea un simplu adevăr (că de unii căcați se excită și după ce v-au furat să fie numiți, prezentați).

Dar eu sper si vreau sa cred ca puteti sa fiti mai buni, dar prostii au mereu idealuri ireale, așa ca ma rezum la fapte simple:

La multi ani si sa va dea Domnul tot ce va doriti, insa nu uitati un lucru - si jocul asta ca si voi va sfarsi intr-o zi in nefinta si atunci toate eforturile voastre vor deveni nule!

Iar finalul nu e departe!P.S. - Ambele proiecte ramase restante vor fi finalizate cand voi avea timp!