[Nukeru] Isarescu spre Cotroceni

Day 2,204, 09:30 Published in Romania Romania by Nukeru
Atentie!
Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Articolul oficial de candidatura, cuprinzand planul si echipa de guvernare, va fi publicat pe data de 4 Decembrie 2013. Pana atunci, va urez "vizionare placuta"!


(Muzica introductiva) Ta Na Na Naaa.. Tan Ta Ra Ta Ta Ta Taaa...

“Salutare! Sunt eu, Nukeru. Stiu ca nu ati mai auzit de mine de ceva timp, dar trebuie sa va pun la curent cu urmatoarele intamplari. Acum aproape o luna, dupa cele 2 mandate consecutive de Guvernator al BNR in care am furat muncit de m-am cocosat, am simtit nevoia de a face o pauza, si am plecat cu primul zbor in Bora-Bora, insotit doar de valetul meu personal, Frana91. Urma sa ma intalnesc acolo cu femeia e-vietii mele.

Toate bune si frumoase, dragoste in fiecare zi, la 4 aparate, mare, soare, ce mai, ceva de vis! Si am tinut-o asa, pana acum 2 zile, can😛

Click pe imagine:
Cu gandul inca la Lana, m-am dus repede sa vad ce s-a intamplat. Primisem prin fax un mesaj de la priviticerul numa praz, presedintele partidului Prazstorming, care imi comunica urmatoarele:
Sefu, vazusi ultimul sondaj? Muicaa, ii prapad!!! Intoarce-te repede in tara, esti singura noastra speranta! o7 si numa praz!


Pe aceeasi foaie, alaturi de mesajul de mai sus, se mai gasea si urmatorul sondaj:

Sondajul era “o nebuloasa totala”! De unde are ZmeuNY atatia simpatizanti? Si de ce tocmai 66,6666%, adica 6 de 6? Cum de tocmai eu sunt pe locul 2? Si cine l-ar mai vota inca pe Gigi Pedala? Nu mai intelegeam nimic. Ce s-a intamplat in Romania cat am fost plecat? Nu puteam sa stau cu mainile in san. Nu cand soarta tarii depindea de mine! Trebuia sa actionez!

Asa ca de-ndata l-am chemat pe Frana91, valetul meu, si l-am rugat, cat mai repede cu putinta sa-mi… faca un masaj la picioare. Trebuia mai intai sa ma linistesc, nu? Imediat dupa ce m-am mai calmat, m-am imbracat cu singurul tip de costum pe care il port, cel din avatar, mi-am luat la revedere de la Lana (m-am antrenat ca deh, doar am contract prenuptial), si m-am indreptat catre aeroport. Dupa inca un zbor cu renumita companie Plato Airlines, in care am parcurs peste 18.500 km in doar 2 secunde, am fost intampinat la aeroport de o mana de reporter curiosi:

Click pe imagine:
Intre timp, undeva in Bucurestii Noi New York?! , la castelul Zmeului:

Click pe imagine:
Asadar, dragi romani, nu va lasati pacaliti de faptul ca Zmeul nu apare inca pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale. Are suficient timp sa faca schimbarea necesara la noapte, perioada in care zmeii sunt cei mai activi.
Frati romani, nu lasati tara prada Zmeului! Faceti ce trebuie pe data de 5! Votati Nukeru!

SFARSIT!


Simt nevoia sa repet:
Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Articolul oficial de candidatura, cuprinzand planul si echipa de guvernare, va fi publicat pe data de 4 Decembrie 2013. Va multumesc!


PS: Love you, Frana! Primul meu fan. 😃