[Nukeru] Adevaratele statistici Romania Unita + Bonus

Day 2,405, 07:49 Published in Romania Romania by Nukeru
Salutare Romania!

Acum ca cei mai multi dintre voi ati terminat deja butoaiele cu vin pe care vi le-am trimis acum o luna, a venit timpul sa va fac o noua marturisire.

Plictisit fiind, am zis sa mai citesc si eu presa, sa vad ce s-a mai intamplat de curand prin tara. Parcurgand lista, am ajuns in cele din urma si la statisticile publicate de Romania Unita.

Trebuie sa recunosc ca din cand in cand ma mai delectez cu celebrele lor statistici pentru ca imi starnesc rasul curiozitatea.

Dar de data asta nu a fost asa. Chiar deloc. De data asta am fost socat de corectitudinea lor. Inca din start au recunoscut ca nu sunt soldati, ci cetateni.
Ma rog, de la al doilea rand au revenit la stilul lor caracteristic, dar a fost destul sa declanseze urmatoarea dilema: “Cum ar fi daca intregul lor articol ar fi scris intr-un mod sincer?”


!!! Inainte de a va prezenta rezultatul, vreau sa mentionez ca in semn de respect pentru RU am folosit acelasi font pe care il folosesc si ei, Comic Sans, pentru a nu le stirbi din seriozitate sau prestigiu.
ZmeuNY si graficele: