[NL] GOEIEDAG / BONJOUR...

Day 734, 04:49 Published in Belgium Belgium by Olv007


... Is een zin die je vaak hoort wanneer je iemand belt in België en vaak wordt deze gevolgd door deze zin: "Hoe kan ik u helpen?"

Hoe-kan-ik-u-helpen is de reden van mijn terugkeer in België.

Allereerst een korte introductie voor diegenen die mij nog niet kennen: Olv007, voormalig burger van de Verenigde Nederlanden en tweetalige Belg wonend te Brussel in het echte leven. Ik ben dit spel zo’n goede 100 dagen geleden begonnen en het eerste wat ik wou doen was mijn land te bevrijden van de Hollandse “tirannie”… totdat ik begreep waarom beide landen besloten hadden om vreedzaam samen te fusioneren tot 1 groot land, wat ik kon aanvaarden.

Zoals vele andere Belgen heb ik me aangesloten bij de Belgian Party. Ik heb er me zelf voorgesteld als kandidaat President van de partij en na een hevige strijd waarbij ik op de 2de plaats eindigde werd er mij nadien een post als Eerste Minister voorgesteld. Ik heb dit aanvaard en mijn mandaat werd tot 2 keer toe verlengd.

De situatie van de laatste weken in eBelgië kon me onmogelijk onverschillig laten. Zien hoe mijn land zo ten onder gaan kon ik niet meer aanzien. Er waren vanuit de eUNL (Verenigde Nederlanden) diverse projecten gestart om de eBelgen te helpen maar sommigen verloren hun interesse om deze nog vol te houden. De druppel kwam er wanneer men het vertrouwen in mijn regering en mezelf verloor door het voorstel in te dienen om Peace te verlaten wat in mijn ogen nog steeds de beste oplossing was. Ik was echt verbitterd van dit vertrouwensverlies vooral omdat de regering uistekend werk verricht had, steeds ten voordele van de bevolking. Hierdoor heb ik besloten om mijn post als Eerste Minister te verlaten.

Vanaf vandaag wil ik enkel nog vooruit kijken. Ik wil dat mijn land opnieuw een land wordt waar het goed is om te leven. eBelgië moet sterk en onafhankelijk worden en men moet ons niet komen vertellen wat we moeten doen. Integendeel, ik wil een land dat als gelijke wordt beschouwd, waar men ons mening komt vragen en dat men ons respecteert. Dit eBelgië heeft een recht tot leven, en wij moeten hem het leven weer inblazen!

Ik hoop dat mijn Belgische nationaliteit binnenkort zal worden toegekend zodat ik me kan voorstellen als kandidaat voor het congres om zo aan de wederopbouw van ons land te werken. Daarom vraag ik u nu al uw steun om dit voort te zetten.

Neem contact met me, laat je horen, laat je zien! Ervaren en minder ervaren spelers, als je wilt helpen of steunen, laat het me weten!

Olv007,
Burger van eBelgië