|NickMeis| Sfarsit de mandat

Day 4,398, 10:05 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Nick Meis
Bună seara,
Uite că a mai trecut o lună.

Doresc să încep acest articol prin a mulţumi tuturor, a fost o lună foarte intensă pentru noi toţi şi pentru mine în special. Vreau să vă mulţumesc pentru ajutorul constant de care am beneficiat din partea voastră atât în lupte cât şi pe chaturi (mersi NRN).
Am început luna cu atacul Macedoniei şi cu necesitatea de a găsi urgent un alt TW în afară regiunilor noastre şi am terminat cu o Moldova ce are în curând 10 regiuni şi 2 TW-uri noi, unul în UAE şi altul în Iran şi am încheiat TW-ul cu Macedonia începând unul cu Lituania la noi în core.


Pe plan extern a fost ceva nou pentru mine, ore de discuţii pe chaturi, presiuni din partea altora dar am reuşit să facem faţă toţi şi aici doresc să le mulţumesc în special lui Highfather, lui Jstark şi Clorofila.


Intern : Am avut o sumedenie de bătălii importante, în care a fost nevoie de coordonare maximă şi am dat dovadă că suntem capabili să ne coordonăm bine atât pe timp de noapte cât şi pe timp de zi. Nu suntem în stare de un război adevărat dar să ne amintim de acum ceva luni când aveam nevoie să ţinem zidurile în Cuba şi nu era cu cine. Şi aici doresc să mulţumesc pe Land Storm, Stephan Condurachis Bodi111 şi AartXander pentru că au fost mereu prezenţi.


Media/Tineret : Stephan Condurachis a făcut un mandat de nota 10, cu nenumărate articole utile la Ministerul Tineretului o să vă invit să daţi câte un like pentru că este foarte plăcut când munca e apreciată, îţi dă puteri să continui.
*[MoE] - Medaliile pentru TOnTI
*[MoE] - Partidele eRepublik pentru TOnTI
*[Ministerul Educatiei] - TW pentru TOnTI


Ce urmează?
Urmează să revenim la TW-ul nostru cu Ucraina, un TW esenţial pentru apărarea Moldovei, în caz de necesitate cu Lituania şi Ucraina lângă putem fi leger şterşi şi să nu avem invitaţi nedoriţi la noi în core.
Să revenim la planul iniţial pentru TW-ul cu UAE după ce am am încurcat celor 3-4 tari ce au dat AŞ pe UAE să aterizeze şi să ne încurce şi pe noi.
Să continuăm TW-ul cu Iran unde câştigăm noi directele şi pierdem RW-ul, în zilele astea am avut probleme şi aici pentru că au pus AŞ pe Iran cam 4 ţări şi datorită prezenţei noastre dar în special războaielor Asteria CODE o să atace doar Venezuela şi se spera să fie bine.

Spre final doresc să vă mulţumesc mult pentru suport şi ajutor pe fiecare în parte şi să vă invit să fiţi activi în continuare, totodată vreau să cer scuze pentru unele greşeli dar din păcate şi fericire avem şi noi un RL de care trebuie să avem grijă.


Nick Meisp.s o sa apara un articol in care o sa se vorbeasca mai mult despre relatiile externe , acolo e mult de vorbit si avem multi noi prieteni pe care o sa ii mentionam cu placere.