Ambient on/off

Join the new world

 

[УеС] New-and-Now за председника УеС-а

Day 1,819, 14:19 Published in Serbia Serbia by Simonovic94


Драги пријатељи,

Савет Уједињене еСрбије позива чланове странке да на следећим изборима дају свој глас кандидату за председника странке New-and-Now.
Oво ће бити први месец како ће се New-and-Now налазити на челу наше партије, надамо се да ће овог месеца поред одржавања доброг нивоа рада УеС странке и повећати исти.
У наставку чланка можете прочитати његову кандидатуру.
Избори за председника партије

По механизмима игре, сваког 15-ог у месецу се одржавају избори за председника партија. Углавном су то “рутински” избори, где странка званично подржи једног кандидата како би се избори што лакше и са што мање енергије привели крају. Међутим, у игри је могућ и покушај преврата у странци (Political Take Over) где се користећи демократке принципе игре (1 налог = 1 глас) покушава прегласавање “званичног” кандидата од стране групације која покушава тај преврат. Разлози за то могу бити и освета и убијање досаде и неслагање са ставовима странке...
Лична карта

Игру сам почео да играм под надимком Иван Рељин (добро, то није надимак већ моје име и презиме, али када сам се први пут логовао нисам схватио да треба да упишем надимак за игру), па сам после годину дана искористио правила администратора да они који као надимак имају своје име и презиме могу да промене надимак. Пошто сам из Новог Сада и пошто нисам имао неку посебну инспирацију, изабрао сам надимак New-and-Now (да, знам да се име града не преводи 😉 ).
Политичко деловање

Не рачунајући почетни период играња, где сам се учлањивао у странке по молбама јединице приликом избора за конгресмене (да, то се и пре две године радило, а ради се и сада), моје политичко деловање је везано искључиво за Уједињену еСрбију. Пошто сам на канал #уес долазио ради играња квиза и након што сам их упорно побеђивао (неки тврде због мањег лага, неки су признали да имам брже прсте од њих), уследио је позив да им се придружим. Добро, вероватно није само то разлог, али није лепо да сам диваним о томе зашто сам ја њима одговарао као нови члан Савета странке. Функције никада нисам јурио, помагао сам онда када сам могао и колико сам могао. Ако је неко приметио моје деловање онда знате шта сам радио, а ако нисте приметили, не вреди да се враћамо у прошлост. Будућност је пред нама 🙂
Циљеви странке и начини остваривања у наредном периоду

Пошто је у једном чланку вођена пристојна дискусија око тога шта се замера УеС-у , покушаћу да те замерке уважим и да повучем неколико потеза како бих странку додатно оснажио.
Наравно, сами ћете проценити да ли сам успео, али ће доста зависити и од тога какве имате предрасуде према људима који воде странку.
Најчешће се спомињала арогантност и елитизам, као и повлачење пред изазовима.
Мој план је да у овом месецу урадим неколико ствари који ће “одговорити” на ове замерке и то:
1) конструктивним критикама/саветима/предлозима који ће бити аргументовани и објашњени, а не паушално изнети. На тај начин свако ће моћи да процени да ли се размећемо својом надменошћу или примећујемо ствари које се могу поправити и за њих дајемо предлоге. Иако смо у опозицији овај месец, нећемо седети и чекати грешке власти, нити чувати своје идеје за неки наредни период. Кроз овај чланак , као и кроз комуникацију са члановима владе путем коментара или порука показали смо да се не кријемо, али и да стојимо иза изговореног. Да ли су те критике/савети/предлози били оправдани и корисни, процените сами, не желим да било коме намећем мишљење.

2) настављамо са праксом да у странку долазе “млађи” играчи, који имају своје мишљење, који знају да га искажу и на које неће утицати баласт прошлости који се ставља свакоме ко долази из УеС-а. Искрено, ја не знам шта је то лоше чињено из ове странке пре годину или две или више времена, али мислим да је чисто политичко троловање ако то замерате играчима као што је Север Ветровник, Никола Јанковић 89 и Симоновић94 који су водили странку у претходна три месеца. Да, они су водили странку у правом смислу те речи, а не сиве еминенције (ко је споменуо Горана Весића?) и наставићемо и даље да промовишемо играче таквог калибра.

3) и убудуће ћемо промовисати конгресмене који нису искључиво из врха странке. У последњих неколико месеци је било преко 10 конгресмена који су свој посао обављали у корист заједнице, без обзира ко је био тада на власти. У том периоду није било афера око продаје пасоша или око постављања штетних предлога закона.

4) залагаћу се да у децембру УеС буде тај који ће да направи добру платформу и добру екипу за председничке изборе. Сами избори не смеју да се базирају на једном имену, па ћемо пробати да направимо систем где ће свако одрађивати договорени део посла у тиму, како би се председник могао концентрисати на најбитније моменте. Наравно, уследиће консултације са коалиционим партнерима и са свим странкама које би подржале овакву идеју, али се надам да ћемо имати подршку и странака и јавности.

5) да у оквиру датих могућности утичемо на наставак промена на политичком модулу. Последња промена где председник партије бира кандидате за Конгрес је доста утицала на смањење купопродаје гласова, али сматрамо да ту не треба да буде крај. Због тога подржавамо отворену дискусију на тему промена у политичком модулу игре и након завршетка дискусије очекујемо један конкретизован списак захтева који ће бити упућен администраторима кроз тикет.

6) активност странке ће бити доступнији јавности (детаље ћу сачувати за период после избора), као и начин финансирања странке. Странка се финансира из следећих извора: донацијама чланова Савета странке и донацијама конгресмена изабраних из редова УеС-а. Та средства се троше за финансирање подела члановима странке, грађанима, као и војницима када се организују удари за битне борбе. До сада није регистрована ниједна донација од стране мулти налога (пошто знам да ће неки и на то сумњати).

7) настављамо да радимо у интересу наше заједнице, без спотицања политичких противника. У свакој ситуацији ћемо се залагати за што јачу еСрбију и за што бољу сарадњу са нашим савезницима.

8 ) као и у претходним месецима, наставићемо са праксом да нам грађани постављају питања из било које области, а ми ћемо давати наше одговоре и тиме још једном доказати да нисмо затворена заједница.


Уколико сматрате да ови циљеви и начини остваривања истих наилазе на ваше одобравање, позивам вас да у четвртак на изборима за председника УеС-а гласате за мене. Наравно, ако нисте члан УеС-а, добродошли сте да то и постанете и да нам се придружите у стварању још јаче еСрбије.

Хвала на времену и све најбоље,

Иван, Нов-и-СадДакле, 15-ог на изборима вас позивамо да гласате за играча New-and-Now и тиме обезбедимо очување угледа и напредак странке.


Ваша Уједињена еСрбија 

Comments

Simonovic94
Simonovic94 Day 1,819, 14:21

Siguran sam da nas ceka odlican mandat! Srecno NaN. : ) o/

momars
momars Day 1,819, 14:22

o/

New-and-Now
New-and-Now Day 1,819, 14:22

o/

Хвала теби на добром мандату, па да наставим где стадосмо.

Sever Vetrovnik
Sever Vetrovnik Day 1,819, 14:23

о/

Branjo O.o Ruman
Branjo O.o Ruman Day 1,819, 14:26T

R

I

L

I

J

A

NV

O

L

I

MT

E

Capone91
Capone91 Day 1,819, 14:29

\o

serbiankid
serbiankid Day 1,819, 14:33

Опа, глас!

Прави избор : )

Milan85
Milan85 Day 1,819, 14:37

Odlican izbor, puna podrska o7
Daj sve od sebe i bice to jedan od boljih mandata ;😉)

TheKralj
TheKralj Day 1,819, 14:43

Hail New-and-Now (PTO successful - muahhahaa!) xD

Ubod sisa
Ubod sisa Day 1,819, 14:46

o7

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Day 1,819, 14:46

Pravi potez o7

war 0408
war 0408 Day 1,819, 14:50

bilo bi super kad bi neka partija skupljala na duzi period lovu za AIR STRIKE, sta fali malo da se igramo...svako moze nedeljno da priusti 50-100 dinara, da ponovo osetimo duh zajednistva

ivanhoe31
ivanhoe31 Day 1,819, 14:59

Srecno o/

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Day 1,819, 15:04

Gde ja stadoh ti produzi 😛 xaxa , vazi glasamo za novog predsednika stranke 🙂

bg-pobednik
bg-pobednik Day 1,819, 15:16

o7

purebg
purebg Day 1,819, 15:32

Квалитетан кандидат о7

The Other One
The Other One Day 1,819, 15:45

Svako postovanje za Ivana o7

zigazaga
zigazaga Day 1,819, 15:58

q7 kandidat!!1

q7

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,819, 17:05

Dobr je bio u Ministarstvu Infomisnja, a ne sumnjam da će biti još bolji kao predsednik UeS-a

VeikaHUE
VeikaHUE Day 1,819, 17:14

o7

Kiza No Sleep
Kiza No Sleep Day 1,819, 19:11

Oduvek sam se pitao zasto taj nadimak ? 😃
Sad mi je jasnije 😃
Imas moj glas 😉

Srecno o7

Уједињени до победе !!!

Hitman79
Hitman79 Day 1,820, 23:37

Podrska!

SashaL
SashaL Day 1,820, 07:41

Srećan rad! o7

zadnji vezni
zadnji vezni Day 1,820, 07:49

Подршка!

о7

EI matador
EI matador Day 1,820, 07:54

pravi kandidat. Srecno.

o7

Vojvoda Prijezda
Vojvoda Prijezda Day 1,820, 08:04

o7

Aleks79
Aleks79 Day 1,820, 12:59

Podrska o7

Ivana Partizan
Ivana Partizan Day 1,820, 14:09

o/

bernoldi_salieri Day 1,821, 01:31

Comment deleted

choki 6
choki 6 Day 1,821, 12:44

podrska novom i sad o7

FK Ribice
FK Ribice Day 1,821, 16:40

kao sta je na AVATARU stisak ruke tako i ja apelujem sa sloganom : ZAJEDNO SMO JACI O7

MaStEr Of DiSaStEr SRB
MaStEr Of DiSaStEr SRB Day 1,822, 23:34

o7

Johnnnie
Johnnnie Day 1,822, 00:05

Novi Sad glavni grad !

NaTakoTeJaNaKitu
NaTakoTeJaNaKitu Day 1,822, 01:42

o7

Slavko Ozrinic
Slavko Ozrinic Day 1,822, 03:24

o7

Major Djuro Ivetic
Major Djuro Ivetic Day 1,822, 10:13

Sta uradise od tebe moj posteni ivane reljinu 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.