Ambient on/off

Join the new world

 

[NEMZETI FRONT] Indulok a pártelnöki székért!

Day 1,882, 09:22 Published in Hungary Latvia by Tarsolytestver


Adjon az Isten!

Táltosként tértem haza s táltosként dolgoztam végig ezt az egy hónapot szeretett s mélyen tisztelt Nemzeti Front pártelnökünk, MH48 oldalán.

Jövendőt mondtam, az Égiekkel beszélgettem, regéket meséltem a tábortűz mellett, de ami a legfontosabb: felvettük s ismét a magasba emeltük a kurucok zászlaját!

Sikerült megszilárdítanunk a belső egységet és felráztuk a tagságot a révületből (mely egyébként is csak a táltost illeti meg amikor angélusul mondva "transzba" esik), felkaroltuk s istápoltuk az ifjú kurucfiakat, segítettünk nekik az újságszerkesztésben és bevezettük őket a pártélet rejtelmeibe.

Bevezettük a napi osztást, melynek során friss cipót s acélszörnyetegeket - tankokat osztunk kuruc bajtársainknak, eképpen támogatva őket a nemzetünk szolgálatában vívott küzdelemben!

AssAssyn testvérünket (aki egyébként az Al Jawf Hős Oroszlánja czímet is megérdemelné, hiszen az ő vezérlete és emberfeletti szervezése alatt űztük ki a héber törzseket Arábia forró sivatagjából néhány hónapja), sikerült bejuttatnunk a Magyar Törvényhozásba, tehát a kurucok nem maradtak képviselet nélkül a Nemzet Templomában! Mely egyébként kóborlelkű kufár szellemi prostituáltak tanyájává vált sajnálatos módon.

Azonban még ennél is meglepőbb s örvendetesebb dolgok is történtek az elmúlt egy hónap során. A Galádlelkű Praetorianus és materialista cinkosai által megtévesztett MOVE tagoknak leveleket juttattunk el melyben feltártuk vezetőik bűnös működését s szándékait. Számos választ kaptam, melyben további kérdéseket intéztek hozzám a tagok. Ezt követően néhányuk ott is hagyta az egyletet, míg mások felajánlották hogy rendszeresen tudósítani fognak az ott menő dolgokról s alkalomadtán csatlakoznak hozzánk!

Felkavartuk a hazai politika szennyes állóvizét amikor MagyarHarcos1848 bajtársunkat indítottuk az elnökválasztáson! Olyan a rég feledés homályába merült dolgokat kezdtünk el használni mint a kampány és a választók tájékoztatása!

No, ennél sem kellett több az elefántcsonttornyukban vígan legelésző, a választást rutinból fékekkel megnyerő birkahad két állami vagyon kérődzése közben ellentámadást intézett ellenünk! Ki hozzászólásokban ki tettekben próbálta elgáncsolni törekvéseinket.

Utóbbi próbálkozásuk átmeneti sikert hozott, hiszen fékjeik segítségével győzedelmeskedtek, mi azonban megküzdtünk az elnöki czímért, szép eredményt értünk el s megerősítettük hitünket! Köszönet a Szent Korona Szövetségének és a Nemzeti Honvédő Pártnak a támogatásért!

Az elmúlt napokban propagandaplakátokat készítettünk ZoltanB bajtársunk vezérletével, a Nemzeti Front pedig új pártczímert kapott!Ipath erepes polgár úgy tűnik megbánta bűneit s máris elnöki programot alkotott nekünk, pontosabban egy korábbi választási programunkat átírva publikált egy czikket. Értékeljük a fáradozását! 🙂

S ígérem: MEGVALÓSÍTJUK terveinket!

Végezetül ne felejtsetek el rám szavazni a holnapi pártelnöki választáson!


Tisztelettel,
Tarsolytestver
 

Comments

II. Jemby
II. Jemby Day 1,882, 09:36

\o/

Harcos82
Harcos82 Day 1,882, 09:45

Sok sikert!

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Day 1,882, 09:47

Annyit hozzátennék, hogy a mindenkori Kuruc és NF vezetés hivatalos jelöltje Tarsolytestver.

Sok sikert a munkádhoz!

FaraoHun
FaraoHun Day 1,882, 10:01

Hajrá Sok sikert!

II. Jemby
II. Jemby Day 1,882, 10:46

a mindenkorié?

ezek szerint más nem lehet már soha tübbé jelölt?

Tabitha Maganti
Tabitha Maganti Day 1,882, 11:57

Jemby ezzel a hivatalos vezetésre gondoltam amelyek követik egymást. Pl: ha lesz egy TO és egy általunk nem támogatott jelölt nyer akkor ő már nem a mindenkori vezetés része:D

Trollkodjunk már:D

Tarsolytestver
Tarsolytestver Day 1,882, 12:37

Teli torokból: TROLL TROLL TROLL:D

Ben Sherman Mustafa
Ben Sherman Mustafa Day 1,883, 15:56

"hiszen az ő vezérlete és emberfeletti szervezése alatt űztük ki a héber törzseket Arábia forró sivatagjából néhány hónapja"
Ha lesz elég pénzem, újra megyek, végtére is könnyű ellenfél. Egyébként én mentem elsőnek az RH-ra.

Ben Sherman Mustafa
Ben Sherman Mustafa Day 1,883, 15:58

Egyébként, ha te táltos, akkor én jövendő mondó.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.