Ambient on/off

Join the new world

 

[MoD] Situatia militara.

Day 1,920, 08:05 Published in Romania Romania by maryostyle

o7 Romania!


Incep prin a multumi atat Statului Major Roman, pentru increderea acordata cu ocazia validarii mele in aceasta functie, cat si MoD-ului anterior Belzebut cel crunt (care din pricina unor probleme RL nu a putut continua) si a colaboratorilor acestuia pentru munca depusa anterior, mai ales in ce priveste implementarea sistemului de solde si inceperea reorganizarii armatei romane.

Situatia militara externa

S-a semnat NAP cu e-Ungaria pana pe data de 06.03.2013, in primul rand pentru a avea siguranta existentei unui congres, care are posibilitatea de a accepta sau infirma deciziile Presedintelui e-Romaniei, pentru a nu se mai ajunge in situatia de a se urma niste planuri fara acordul membrilor acestei comunitati.

Din punct de vedere militar, pe termen scurt, raman optiunile: terminarea eliberarii regiunile ocupate in acest moment, inca, de e-Ungaria si implicarea in luptele pe care le au deschise aliatii.

Situatia in cadrul actualei aliante, in acest moment, este cam cea existenta in tot timpul acestor ultime luni, in apropierea datei de 25, cu unele variatiuni, in privinta actorilor principali. Majoritatea tarilor din cadrul aliantei lupta pentru a isi asigura congres sau a asigura aliatilor acest lucru:

- e-Albania

- e-Bosnia

- e-Columbia

- e-Israel

- e-Turcia

- e-Ucraina

Sase din cele douasprezece tari ramase in forma actuala a aliantei EDEN fac eforturi pentru a isi asigura accesul la fondurile din trezorerie pentru luna urmatoare.

In sprijinul e-Turciei a intrat e-Grecia punand NE pe e-Bulgaria si obligand-o pe aceasta sa schimbe NE de pe e-Turcia pe e-Grecia, fortand-o pe aceasta sa lupte pe doua fronturi.

E-China, e-Croatia, e-Italia, e-RoC(desi are propria lupta directa deschisa) incerca sa sprijine RW-urile de revenire pe harta ale e-Albaniei, e-Bosniei si e-Israelului. Incerca sa sustina, in acelasi timp, si luptele directe dintre e-Turcia si e-Grecia contra e-Bulgariei (cu sprijin CoT+TWO).

E-Romania nu poate sta linistita si sa priveasca.

Avem obligatia morala, si nu numai, de a ne sprijini aliatii, atata timp cat facem sau mai facem parte din aceasta alianta. Nu ne ramane decat sa ne respectam in primul rand noi obligatiile si abia apoi sa incepem sa ne solicitam drepturile.

Discutiile despre cine a dat, cat a dat, pentru cine a dat si cand a dat damage si a oferit ajutor si aratatul cu degetul, nu duc decat la acutizarea relatiilor intre membrii, nu la imbunatatirea lor, in orice alianta in care am fi implicati.

Ieri, intreaga alianta, ca urmare a coordonarii si implicarii membrilor, dar sa recunoastem ca si in urma tankingului sustinut de e-greci, a reusit sa castige o campanie (o lupta prin mppuri) a e-Greciei impotriva e-Bulgariei, cu tot sprijinul CoT si TWO, care a avut CoD-urile pe aceasta lupta, cu runde incheiate pe muchie. Pana la rezultate concrete si reformarea aliantei mai este ceva de munca, dar trebuie sa apreciem ca este un semnal pozitiv. Inseamna ca totusi cineva se zbate si incearca sa indrepte lucrurile spre o anumita directie.

Situatia militara interna

Se continua programul de reorganizare al armatei eRO si implementarea sistemului de solde. Ii multumesc in mod special lui elbandido si comandantilor de unitati militare, si nu in ultimul rand tuturor celorlalti care au ajutat la implementare.

Nu are sens sa discut despre acesta acum, s-a scris mult, dar m-am bucurat sa vad ca din partea voastra are un feedback pozitiv. Primele solde au fost date conform unei grile stabilite in urma mai multor modificari, aparute pe parcurs, in momentul implementarii efective si datorita faptului ca in urma calcului s-au remediat unele erori.

In continuare soldele sunt supuse modificarilor pe masura ce se constata lucrurile care sunt gresite sau care nu reflecta realitatea sau necesitatea. Imi cer scuze anticipat, pentru problemele create, dar doar impreuna, pe masura ce ne lovim de probleme si in urma sugestiilor dumneavoastra se poate ajunge la o grila eficienta si satisfacatoare.

Nu pot sa va promit cresteri ale soldelor (datorita incasarilor zilnice din trezorerie), dar pot sa va promit ca voi face tot posibilul daca se gasesc alternative sa fie luate in calcul. Sunt deschis catre orice sugestie venita din partea oricui, atata timp cat isi arata eficienta.

Calcul solda si evidenta activitate unitati militare:

Tabel solde

Momentan este in lucru un plan militar, al carui stadiu de finalizare va fi in urmatoarele 48 de ore si care va fi prezentat in cadrul SMR.

In loc de concluzii :

- se lucreaza

- vom incerca sa dezvoltam metoda de plata/dmg

- in prezent suntem in Eden, drept consecinta, vom lupta pentru membrii cu care suntem aliati

- exista cel putin un plan la care se lucreaza

Ma inclin,

in numele echipei militare,

MoD

maryo
 

Comments

VladTepes_1431
VladTepes_1431 Day 1,920, 08:16

o7

Liviu 93
Liviu 93 Day 1,920, 08:23

o7

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,920, 08:25

Daca am fi suficient de cretini cat sa ni se para normal ca Romania Unita sa primeasca o solda de doua ori mai mare pentru un damage de doua ori mai mic fata de alte unitati militare da,se poate spune ca totul e in regula cu sistemul de solde,iar eu sunt un cretin cuminte care nu comenteaza si inchide ochii la astfel de mizerii si are un feedback pozitiv de la mine:D

Monitorul Oficial Day 1,920, 08:38

Comment deleted

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,921, 02:42

Nu închizi ochii la nicio mizerie. Asumă-ți actul guvernării my friend.

Nica Florin Ionel
Nica Florin Ionel Day 1,921, 11:50

eu am dat peste 40 mil si am primit cca 360.multumesc sistemului de solde

Xamolxes
Xamolxes Day 1,920, 08:26

o7 !

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,920, 08:29

terminati proiectul cu soldele, pt ca la momentul asta exista doar o mare bulibaseala. Degeaba ati dat niste bani si numarat niste damage dat la ordin, daca nu dati si impartirea pe soldati sau macar un instrument cu care comandantii sa faca asta. Nimeni nu are timp ca in afara de indatorile zilnice din unitate, sa faca si un miliard de calcule

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,920, 08:29

In caz ca nu v-ati dat seama solda s-a calculat cam asa: 65% prezenta si 35% damage-ul. Deci RU a avut o prezenta mai mare decat Vulturul Negru, si desi Vulturul Negru a dat 650 milioane damage fata de 300 milioane cat au dat cei de la RU,RU primeste o solda de doua ori mai mare. Multumim! Sistemul are un mare like si un feedback pozitiv din partea mea!

Gray Tabby
Gray Tabby Day 1,920, 08:47

E vorba de numarul de oameni din fiecare unitate care au instalat scriptul 😛 RU are mai multi

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,920, 10:21

Sa dai mai mult pentru prezenta decat damage e o ineptie uriasa,o cretinitate.

elbandido
elbandido Day 1,920, 11:38

colonele, doar prima saptamana a fost asa, prin incurajarea prezentei s-a dorit incurajarea instalarii scriptului de cat mai multi soldati, de acum se inverseaza procentele.... intreaba-ma pe mine daca nu stii ceva inainte sa acuzi de cretinitate, nu prea e ok

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,920, 12:16

Atunci de ce nu ati zis la toata lumea: bai,trezireaaaaa! Uite asa se calculeaza,saptamana asta mai mult prezenta decat damage. Dupa mine,vad ca ati tinut pentru voi asta.

frogs
frogs Day 1,921, 04:55

@elbandido Tot respectul pentru tine, dar asta cu in prima saptamana s-a dorit incurajarea.... nu o cred, puteati macar sa recunoasteti ca v-ati dat seama de greseala cu procentele .

elbandido
elbandido Day 1,921, 05:30

da asa e, recunosc, am facut cea mai mare gresela implicandu-ma 🙂

elbandido
elbandido Day 1,921, 05:31

tare mult mi-as dori sa le scoata... ca sa terminam balciul asta

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,920, 08:30

In rest multa bafta si spor la treaba
o7

titziano
titziano Day 1,920, 08:34

o7...
Suntem alaturi de tine...

h3adst3r
h3adst3r Day 1,920, 08:37

o7

Black Amorphis
Black Amorphis Day 1,920, 08:51

spor si sa nu uiti de ordinele din ziarul MA

Argessos
Argessos Day 1,920, 08:57

o7

Obiwan bk
Obiwan bk Day 1,920, 09:01

Ba, eu n-am primit solda. Jos guvernul asta de hoti.

alexandru a n
alexandru a n Day 1,921, 23:19

bravo-nici eu.de aia m-am mutat in state-unde macar imi iau bonusuri grase

ngldaniel76
ngldaniel76 Day 1,920, 09:05

Acum sincer, deschiderea unui link de lupta e mai importanta decat influenta data pe campul de lupta? In rest o7

nemuritoruuul
nemuritoruuul Day 1,920, 09:24

07

Roman Daco
Roman Daco Day 1,920, 10:17

muahahaha, asta e epică: „S-a semnat NAP cu e-Ungaria pana pe data de 06.03.2013, in primul rand pentru a avea siguranta existentei unui congres, care are posibilitatea de a accepta sau infirma deciziile Presedintelui e-Romaniei, pentru a nu se mai ajunge in situatia de a se urma niste planuri fara acordul membrilor acestei comunitati.”

adică tocmai congressman-ii sunt cei mai buni reprezentanți ai membrilor acestei comunități... recunoașteți frate direct că nu v-a plăcut deloc să stați o lună fără să frecați chat-ul ăla și să puneți țara la cale, nu mai găsiți scuzele astea penibile.

ați văzut ce succes a avut Referendumul ca participare, se putea repeta oricând experiența dacă chiar era nevoie de părerea boborului.

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,921, 02:44

Roman nu actuala ci vechea guvernare este responsabilă pentru lipsa congresului

teoteoteo
teoteoteo Day 1,920, 10:45

o7 Maryo !

musashi_san
musashi_san Day 1,920, 11:10

succes maryo!

suntem alaturi de tine

o7

TelefIyer
TelefIyer Day 1,920, 11:15

cred ca trebuia sa ii multumesti lui musashi nu lui belzebut...

catajme
catajme Day 1,920, 11:19

succes maryo!

Marian Vulpe
Marian Vulpe Day 1,920, 11:37

o7

evilgod
evilgod Day 1,920, 11:44

o7

buru
buru Day 1,920, 12:00

nu te inclina prea tare 😉 o7

SweetSmile
SweetSmile Day 1,920, 12:22

se inclina la NAP.

Rozan Zibar
Rozan Zibar Day 1,920, 12:16

o7 maryo

Mr. Alucard
Mr. Alucard Day 1,920, 12:23

succes o7

brouvi
brouvi Day 1,920, 12:45

spor !

gR33NnP0w3R
gR33NnP0w3R Day 1,920, 12:47

O luna pierduta!

Valahian
Valahian Day 1,920, 12:57

Adica Romania a ajuns sa ceara voie la unguri pentru Congres?Cand vreodata s-a mai intamplat asa ceva pana acum?
Mai are cineva prin guvern o urma de demnitate?

maryostyle
maryostyle Day 1,920, 13:35

EI au propus NAP.pt detalii discutati cu MOFA.

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,921, 02:47

Valahian, NAP-ul cu Ungaria a reprezentat un important succes. Eu cred ca aveam nevoie de o pauza sa ne regrupăm fortele si damage-ul. In plus, uite-te ce frumos s-a negociat NAP-ul asta: - Ce am oferit noi ? Nimic. - S-a cerut vreun ban din partea eUngariei ?! Niciunul. Asta e diplomatie cu adevarat.

Valahian
Valahian Day 1,921, 03:19

ungurii de cand joc eu tot cer NAP.ideea e sa te gandesti pe viitor.cum iti ''regrupezi'' fortele? facand ce?

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,921, 03:32

Te cred, însă aminteșteți că ei au cerut bani pentru Bukovina când ai încheiat tu NAP-ul cu ei ... iar acum în situația în care eram șterși n-au cerut nici un ban. Iar regruparea forțelor ar fi bună ca să ne ajutăm aliații, să reclădim EDEN-ul, să ajutăm Turcia poate urcă înspre Bulgaria și luăm și noi 1-2 teritorii ... sunt multe de făcut, zic și eu : )

Gray Tabby
Gray Tabby Day 1,921, 05:56

CP-ul ungur e pe cale sa isi primeasca impeach pentru ca a facut NAP cu noi, iar ungurii considera acest NAP nebenefic lor pentru ca nici macar nu au avut un castig banesc pentru el ca sa nu mai vorbim de cei 20% pt weapons din Muntenia. Dar desigur, printre romani se vor gasi mereu comentatori care fac asta doar de dragul de a o face .....macar daca aveau bunul simt sa citeasca presa ungureasca si sa le urmareasca legile inainte de a comenta.

Valahian
Valahian Day 1,921, 08:22

Pentru Bukovina core ucrainian ocupat de ei de 3 luni.
Granita aia pana la rusi, inclusiv Bassarabia era gratis ''ca sa incheiem NAP'' si pe vremea aia ne bateam si cu Polonia.

Gray Tabby
Gray Tabby Day 1,921, 09:40

Unii isi schimba declaratiile de la o saptamana la alta. Pe atunci infirma ca ar da drum polacilor si ungurilor pana in china, le da doar NorthCaucasus ungurilor , acuma zice ca NAP-ul era gratis.

Valahian
Valahian Day 1,921, 09:50

De ce as raspunde unuia care a furat bani din BNR a facut publice loguri din EDEN si isi tradeaza tara la unguri?

pista2
pista2 Day 1,921, 15:02

pai si daca a fost gratis atunci cu bukovina? care a fost povestea celor 70k, una fictiva?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.