Ambient on/off

Join the new world

 

[MoD] De juiste Military Unit kiezen

Day 1,901, 07:18 Published in Belgium Belgium by eBelgium Military


Version française: http://www.erepublik.com/en/article/-mod-choisir-l-unit-militaire-qui-vous-correspond-2205299/1/20

English version: http://www.erepublik.com/en/article/-mod-choosing-the-right-military-unit-2112507/1/20


Burgers van eBelgium:

Heb jij je al afgevraagd welke Military Eenheid (vaak afgekort als MU) de beste is voor jouw? Wat zijn de voordelen van jezelf aan te sluiten bij een staats-MU en wat zijn de vereisten? Hoe maak je de slimste keuze om te groeien in je eRepublik carrière? Hier is de informatie die jij nodig hebt om juist te kiezen!Belgian Training Academy (BTA)
De Belgian Training Acadamy is de beste plek voor nieuwe spelers. Onder het leiderschap van Yannis, er wordt voedsel en wapens voor elk lid voorzien die minstens 1 hit per dag doet. Er wordt ook advies en steun gegeven om je zo snel mogelijk te laten groeien. BTA leden zijn actieve vechters wat ervoor zorgt dit de nummer 3 nationale MU is en er zitten ook zeer veel van onze divisie 1 spelers in. Of je nu wel of niet geïnteresseerd bent in een militair carrière, alle nieuwe burgers wordt aangeraden om hier te starten. Wanneer je genoeg “strenght” hebt om naar een andere MU te gaan, zal er advies beschikbaar zijn van je officieren om je te helpen bij het maken van je volgende stap.
Maximale bevoorrading in de BTA zijn: 42 Q5 voedsel en 2 Q6 wapens per soldaat per dag.
Belgian Civilian Army (BCA)
De Belgian Civilian Army is de grootste nationale MU in aantal leden, en de 2de grootste in aantal gevechten. Dit is de beste plek voor spelers in divisie 2 en hoger die niet geïnteresseerd zijn in een actieve military betrokkenheid maar wel nog hun dagelijkse orders willen voltooien zodat ze gratis energy bars en bazookas kunnen krijgen zonder verdere verplichtingen. Momenteel is de bevelhebber thrasos 1996.
Er zijn geen bevoorradingen voorzien door het BCA.Belgian National Army (BNA)
De Belgian National Army is de meest actieve MU in eBelgië en diegene die zodanig georganiseerd is om de meeste invloed bij te dragen. BNA staat onder het leiderschap van BrunoCND. Zijn 3 regimenten, één voor elke divisie (2, 3, 4), bestaan uit actieve soldaten van wie verwacht wordt dat ze een uniform dragen en werken in een militaire gemeenschap (wanneer de commandant dit verlangt) en elke dag vechten om te stijgen in rang. Er zijn ook georganiseerde aanvallen die toelaten dat de leden plezier hebben en extra bevoorrading ontvangen. De BNA bevoorrading bestaat uit (Q6 of Q7 wapens) voor alle soldaten die vechten en ook wapens en voedsel voor “citizen packs” en BTA bevoorrading. Het recent ontbonden paras strike team is opgenomen in het 1ste regiment en blijft in ‘strenght’ stijgen en een hoog percentage van de dagelijkse schade bijdragen.
Maximale bevoorrading in de BNA zijn: 6 Q7 wapens per soldaat per dag in divisie 2, 8 Q7 wapens per soldaat per dag in divisie 3 en 10 Q7 wapens per soldaat per dag in divisie 4. Bovendien, krijgen soldaten extra Q7 wapens wanneer ze deelnemen aan aanvallen.Er is een plaats voor elke burger in onze staats-MU’s. Als je geïnteresseerd bent om plezier te maken, contacteer dan de commandant van de MU die bij jouw past, presenteer je level en activiteit en schrijf je vandaag nog in!

MaryamQ
Minister van Defensie

Requiem Domine
President van eBelgië

Bijgewerkt op dag 1900 door
Tony Clifford
Minister van Defensie

BelgiumGeneral
vice-Minister van Defensie

BrunoCND
President van eBelgië


 

Comments

Fhaemita The Apostate
Fhaemita The Apostate Day 1,901, 15:23

\o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.