Ambient on/off

Join the new world

 

[MoD] Στρατιωτική Απογραφή Δεκέμβρη 2012 και θέματα του Greek National Army

Day 1,873, 11:42 Published in Greece Greece by Ministry of DefenseΟλοκληρώθηκε η στρατιωτική απογραφή της χώρας μας. Απογράφηκαν συνολικά 876 στρατιώτες – πολίτες. Θεωρούμε πως το νούμερο είναι μικρό και αποδίδεται βασικά στις διακοπές των Χριστουγέννων. Ακόμα και έτσι, μας δόθηκε ένα πολύ στατιστικό δείγμα ώστε να έχουμε μια κρυστάλλινη εικόνα (έστω και στατιστική) για ότι συμβαίνει.

Βγήκαν αρκετά συμπεράσματα για το strength και το rank ανά division, τα rocket factories τα μέσα επικοινωνίας κτλ. Για ευνόητους λόγους τα αποτελέσματα δε μπορούν να εμφανισθούν εδώ. Υπάρχουν όμως στο φόρουμ, σε αυτό το link και όποιος επιθυμεί μπορεί να ανατρέξει.Όπως ανακοινώσαμε σε αυτό το άρθρο, ξεκινήσαμε τη λειτουργία του Greek National Army. Επιδιώκουμε να φτιάξουμε ένα μεγάλο unit υποδοχής των νέων και ανενεργών παιχτών, χαμηλού κόστους.

Οι στόχοι μας είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε στο παιχνίδι μέσω βοήθειας και συμβουλών και να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε και να οργανώσουμε κάπως το damage των μικρών divisions (1-2). Έτσι πλέον δημιουργούμε ένα μεγάλο unit υποδοχής και διατηρούμε τους Πελασγούς ως ένα μικρό, ευέλικτο, με φουλ παροχές, super active Unit που θα αποτελεί την Elite μας στα Divisions 1-2.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε την τελική έκδοση του καταστατικού όπως αυτή προτάθηκε και συζητήθηκε στη βουλή που είναι σαφώς διαφοροποιημένο από την πρώτη έκδοση. Αναμένουμε την τελική ψήφιση του καταστατικού και την αλλαγή του welcome message έτσι ώστε να αρχίσει κανονικά η λειτουργία του Unit, λογικά από τη Δευτέρα.


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ GREEK NATIONAL ARMY

Α. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ

1. Όλα τα μέλη του GREEK NATIONAL ARMY οφείλουν να έχουν μόνο Ελληνική υπηκοότητα.

2. Όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε τη προσωπικότητα του άλλου και να μη τον/την προσβάλλουμε.

3. Συνθήματα καθώς και μηνύματα ψηφοθηρικού χαρακτήρα στα feeds του unit είναι απαγορευτικά, όπως και οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση στο κανάλι του GREEK NATIONAL ARMY (TS).

4. Καλό θα είναι όλα τα μέλη να χρησιμοποιούν το avatar της στρατιωτικής μονάδας του GREEK NATIONAL ARMY με αποτέλεσμα να είναι πιό εύκολη η αναγνωρισιμότητά τους από άλλους παίκτες.

5. Καλό θα είναι επίσης όταν σου ζητηθεί να συμπληρώνεις τις φόρμες του Υπουργείου και του unit αφού αυτές είναι για καθαρά στατιστικό λόγο και τις χρειαζόμαστε για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε και να έχουμε συγκεντρωμένες απαντήσεις που μπορούν να φανούν χρήσιμες και σε οικονομικό αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο.

6. Πολύ χρήσιμο είναι, τα μέλη του GREEK NATIONAL ARMY να κρατάνε τις, Energy Bars (καραμέλες) - Bazooka και να τις χρησιμοποιούν ύστερα από εντολή του Commander ή του εκάστοτε υπεύθυνου συντονισμού του MoD, με αποτέλεσμα να γνωρίσεις μια άλλη πτυχή του παιχνιδιού που είναι η ομαδικότητα και η καλή συνεργασία στην αντιμετώπιση του εκάστοτε εχθρού.


Β. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το GREEK NATIONAL ARMY είναι ένα κρατικό MU και επομένως λειτουργεί μέσω του κράτους και των πολιτών, προς όφελος του κράτους και των νέων που το αποτελούν.

Ο εκάστοτε διορισμένος Commander από το MOD, έχει ρόλο συντονιστικό και συμβουλευτικό. Το ίδιο και Captains, oι οποίοι μέσω κυκλικών μηνυμάτων ανα regiment θα εξασφαλίζουν την καθημερινή επικοινωνία, ενημέρωση και επίλυση προβλημάτων των νεοσυλλέκτων.

Μην ξεχνάμε πως ο ρόλος της στρατιωτικής αυτής μονάδας είναι η παροχή γνώσης και εφοδίων σε πολύ νέους παίκτες, ώστε αργότερα να μπορούν μόνοι τους να λειτουργήσουν και να δραστηριοποιηθούν στην κοινότητα.

Τέλος θα πρέπει να γνωρίζεις ότι όσο πιό ενεργός και συνεργάσιμος θα είσαι, τόσο καλύτερη εξέλιξη θα έχεις στο μέλλον, τόσο στο MU όσο και στον προσωπικό λογαριασμό.


Γ. ΙΕΡΑΡΧΙΑ

Η ηγετική ομάδα του GREEK NATIONAL ARMY αποτελείται κατά σειρά:
α. από τον εκάστοτε Πρόεδρο της χώρας,
β. τον Υπουργό Άμυνας,
γ. τους εκάστοτε διορισμένους από το MoD (Υπουργείο Αμυνας) και του MoNP (Υπουργείο Νέων Παικτών), Commander και second Commanders,
δ. καθώς και από τους εκάστοτε Captains του κάθε Regiment.

Oι Commanders ασκούνε εποπτικό ρόλο και είναι υπεύθυνοι για τις παροχές καθώς φέρουν πάνω τους το stock του unit σε όπλα και φαγητά. Επίσης εκπροσωπούν το unit στα κανάλια της eGreece, της συμμαχίας μας της EDEN, και των συμμαχικών χωρών.

Οι Captains είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση των μελών τους μέσω κυκλικών μηνυμάτων, τη παροχή οποιαδήποτε βοήθειας, καθώς και την εβδομαδιαία καταγραφή.

Οι Captains του κάθε Regiment εκλέγονται ύστερα από συνεννόηση του Commander και με τα εκάστοτε άτομα Κυβέρνησης.

O Commander είναι υπεύθυνος για την αποβολή οποιουδήποτε πιστεύει ότι δεν τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Τέλος παρέχεται η δυνατότητα κάθε κόμμα από την 5αδα, να τοποθετήσει ένα άτομο στο unit. To άτομο αυτο θα έχει διττή ιδιότητα: Να ελέγχει ότι τηρούνται οι κανόνες του unit και να βοηθάει στη λειτουργία του από όποια θέση του ζητηθεί από τον commander. Τα άτομα αυτά, προφανώς και πρέπει να τηρούν τους υπάρχοντες κανόνες.


Δ. ΠΑΡΟΧΕΣ

Το GREEK NATIONAL ARMY θα παρέχει σε κάθε μέλος του μια ικανοποιητική ποσότητα φαγητού (food), επίσης αν και εφόσον θα υπάρχει δυνατότητα μπορεί να παρέχονται και όπλα.

Σκοπός της μονάδας είναι να μάθει στους νέους, πώς να είναι αυτόνομοι και αυτάρκεις και όχι να δημιουργήσει ένα καθεστώς εξάρτησης.

Σε σημαντικές μάχες θα δίνονται extra όπλα με την είσοδό του κάθε μέλους στο TS (Team Speak). Οι παροχές που δίνονται πρέπει να χρησιμοποιούνται και να ΜΗΝ πωλούνται, αφού δίνονται για να βελτιώσετε το military rank σας και να κάνουμε όλοι παραπάνω damage.


Ε. ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ GREEK NATIONAL ARMY.

i) ΕΝΤΑΞΗ

Για να μπορείς να ενταχθείς στο unit του GREEK NATIONAL ARMY (Ελληνικό Κρατικό Στρατό) θα πρέπει να έχεις experience level λιγότερο από 25 και ο λογαριασμός σου να έχει λιγότερο από 100 μέρες ζωή και φυσικά να συμφωνείς με το καταστατικό του Unit.

ii) ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Δεν υπάρχει κάποιο όριο για την παραμονή ενός παίχτη στο Greek National Army, παρόλα αυτά, σε προτρέπουμε το πολύ μέχρι το level 30 να βρεις πιο από τα MU της κοινότητάς μας σου ταιριάζει και να μετακινηθείς εκεί.

Η θητεία όσων κατέχουν ηγετική θέση στο military unit αξιολογείται και κρίνεται χρονικά από το MoD και τον Πρόεδρο.

iii)ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ UNIT
α) Η μη τήρηση του παρόντος καταστατικού.
β) Αν είσαι dead, perm banned citizen.


Τέλος, προτάθηκαν τα ακόλουθα avatars, και θα θέλαμε τη γνώμη σας για το ποιο είναι καλύτερο!

1

[img]http://prntscr.com/o4dcc[/img]2

[img]http://prntscr.com/nr7dc[/img]3

4

5

6

7

*** Κάποια δεν έχουν το σωστό όνομα, αλλά εφόσον κάποιο από αυτά επιλεγεί, το δημιουργός τους θα το φτιάξει ανάλογα.Για τα υπόλοιπα θέματα της αμυντικής μας πολιτικής και του στρατιωτικού σχεδιασμού θα υπάρξει σύντομα νέο άρθρο από το MoD.
 

Comments

Meletis
Meletis Day 1,873, 11:46

o7

sotirakis
sotirakis Day 1,873, 11:47

vtd

Jimkats1
Jimkats1 Day 1,873, 11:48

Φτιάξτε τα tags στις εικόνες.
Επίσης, επειδή από ότι φαίνεται αλλάζουμε φόρουμ, θα πρέπει κι αυτό να πάει στο welcome message.
ο7

johnias
johnias Day 1,873, 11:51

v

Teo Elnews Memento Mori
Teo Elnews Memento Mori Day 1,873, 11:51

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ 2 ΚΑΙ ΤΟ 5 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

nik_kos
nik_kos Day 1,873, 11:56

v

Dr.Chatzos
Dr.Chatzos Day 1,873, 11:57

http://prntscr.com/o8eun γουατ ις δις?

Phaethon Ominosus
Phaethon Ominosus Day 1,873, 11:57

Αυτή την φορά παρουσιάσατε κάτι σωστό.Εμένα μ'άρεσαν το 2ο και το 3ο από τα avatars.

ioustinianos12
ioustinianos12 Day 1,873, 12:00

το 3ο μου αρέσει

Skunkis.OpS
Skunkis.OpS Day 1,873, 12:03

2

Cool Blood
Cool Blood Day 1,873, 12:14

Μια ερώτηση πιθανά εύκολη: Ποια η διαφορά του νεοσύστατου Unit με τους Πελασγούς; Το σύντομο πέρασμα μου από τους Πελασγούς άφησε πολλά καλά και κακά στοιχεία. Δεν μου άρεσε μια πολύ παιδικ΄ή και στρατο@α@λη -και καλά- αντίληψη. Αλλά παρ' όλα αυτά, δεν καταλαβαίνω τη διαφορά και την ανάγκη υποκατάστασης του

Ipsenikos
Ipsenikos Day 1,873, 12:15

v

2

Cheap Sunglasses
Cheap Sunglasses Day 1,873, 12:23

Sorry, but only users granted special access can read topics in this forum.

http://prntscr.com/o8i3f

coach1998
coach1998 Day 1,873, 12:25

Στο 2 ο στρατιωτης καπνίζει ενα τσιγάρο. Το θεωρω αντι-παιδαγωγικο και αντι-αισθητικο, επομένως θεωρώ ότι πρέπει να αφαιρεθει. Είναι απαράδεκτο να ζητάμε από ανθρώπους που μπαίνουν στο παιχνίδι να φοράνε αυτό το αβαταρ

αυτα απο εμενα

Dihenekis
Dihenekis Day 1,873, 12:42

γιατί δεν μπορώ να δω στο φόρουμ τα αποτελέσματα της έρευνας;

http://prntscr.com/o8kw9

BlackWater GR
BlackWater GR Day 1,873, 12:43

v

coach1998
coach1998 Day 1,873, 12:56

γιατι εισαι γατακι!

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 1,873, 13:30

5

Dreico
Dreico Day 1,873, 13:33

το ιδιο συνεχιζει και τωρα

http://prntscr.com/o8rom

?????

Panikk
Panikk Day 1,873, 13:42

5 Όμορφο με το σύμβολο του υποργείου επάνω και στρατιωτικό φόντο.

Dominus potentia
Dominus potentia Day 1,873, 14:16

Voted

Το 5 νομίζω είναι το πιό πλήρες

BlackWater GR
BlackWater GR Day 1,873, 14:18

5

ELLAS1964
ELLAS1964 Day 1,873, 14:50

5

gekaram
gekaram Day 1,873, 15:29

το 5 με το σύμβολο του υπουργείου,
αν και γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε να λέγετε Hellenic MoD Army, το National το χρησιμοποιεί ο καθένας και δεν παραπέμπει σε κάτι κρατικό ingame

lef-7
lef-7 Day 1,873, 17:18

ψήφος
Το 5

Johnoagrios
Johnoagrios Day 1,873, 19:42

5 makran

PERICLIS
PERICLIS Day 1,873, 21:45

v

Oute ego boro na do sto forum ta apotelesmata. Parakalo dorthoste to .

Visehrad
Visehrad Day 1,874, 02:00

to 5

Ioannes Iustinianus Longus
Ioannes Iustinianus Longus Day 1,874, 02:33

Αφού κόπτεστε τόσο πολύ να ονομάσετε τον στρατό γραικικό (greek), αλλάξατε και τον θυρεό του MoD και αντικαταστήσατε το hellenic με την αντίστοιχη ορολογία της αρεσκείας σας.

giorgos.polixni
giorgos.polixni Day 1,874, 04:43

http://prntscr.com/o4dcc

αυτό εμένα με άρεσε!

ISXYROS
ISXYROS Day 1,874, 04:47

v3,v5

Gic71
Gic71 Day 1,874, 04:56

Sorry, but only users granted special access can read topics in this forum.

e-petros
e-petros Day 1,874, 04:57

Αλλάξτε το Greek με Ηellenic

Manolis Papas
Manolis Papas Day 1,874, 04:59

ψηφίζω το 5ο

georgethemacedon
georgethemacedon Day 1,874, 05:36

V TO 4 ΨΗΦΊΖΩ

georgethemacedon
georgethemacedon Day 1,874, 05:36

Θα Έρθω

xam xam
xam xam Day 1,874, 06:10

κάποιο που να μην έχει την ελληνική σημαία και να μην απευθύνεται σε στρατ0κ@βλ0υς δε παίζει ?

AdeksiosDeksios
AdeksiosDeksios Day 1,874, 06:14

v το 2 είναι για μένα το καλύτερο

AdeksiosDeksios
AdeksiosDeksios Day 1,874, 06:15

xam xam, βρε αγορίνα για το Greek National Army τι περιμένεις να έχει; Μονόκερους και ουράνια τόξα;

Anastasis97
Anastasis97 Day 1,874, 10:17

ν

5ο

Phaethon Ominosus
Phaethon Ominosus Day 1,874, 11:10

Η Hellenic Army δεν θέλει το Hellenic, οι υπόλοιποι ελληναράδες θίχτηκαν από το Greek.Η χώρα σας εδώ eGreece/ηΓραικία λέγεται.Αν δεν σας αρέσει παρατήστε το και αφήστε μας και τα χρυσά σας.

Τι κατάσταση είναι αυτή που ζούμε.

Ioannes Iustinianus Longus
Ioannes Iustinianus Longus Day 1,874, 11:47

Έχω μια καλύτερη ιδέα να μας γράψεις το ΙΒΑΝ του τραπεζικού σου λογαριασμού και μετά να πας να δεις αν έρχομαι.

MysticalOne1
MysticalOne1 Day 1,874, 12:24

xam xam δε βλέπω πως το 5o και το 6o είναι για στρατ*κ*υλους. Όπως είπε και ο AdeksiosDeksios εικόνα για το national army ψάχνουν τι περιμένεις να έχει ;

Phaethon Ominosus
Phaethon Ominosus Day 1,874, 13:53

Ωραίος Γιατρέ Δίκαιε Μακρύ.

Peiraius
Peiraius Day 1,874, 16:20

Εμενα μου αρεση το 1 με τον μπεμπη χεχεχε.

Peiraius
Peiraius Day 1,874, 16:23

Α και επειδη το παιχνιδη μας εχει σαν greece δεν σημαινει και αυτοματα οτι ειναι και το σωστο 😛.
Για να μην πω οτι αν μπορουσε να αλλαξη αυτο θα ηταν και το καλυτερο 😛.

Fallax8
Fallax8 Day 1,874, 16:28

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι ζήτησε η μονάδα μου φαεθων μην σχολιάζεις καν...

Κατα τα άλλα το 5...

Exorcism363
Exorcism363 Day 1,874, 22:32

Information

Sorry, but only users granted special access can read topics in this forum.

To 2 και το 3 δεν φαίνονται!

Κατά τα άλλα το 2 και το 5 είναι τα καλύτερα!

Georgios Grivas
Georgios Grivas Day 1,875, 00:24

voted.

Angel ctz
Angel ctz Day 1,875, 02:00

i paparizou ine kali epilogi.. +1 k apo emena!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.