[MO]: Bolnice i održavanje healtha

Day 1,199, 12:17 Published in Croatia Croatia by Ministarstvo obrazovanja RH


Glasnik Min. Obrazovanja, 3.ožujak.2011. (Day 1,199 of the New World)

U novom broju Glasnika Ministarstva Obrazovanja donosimo vam opsežan tutorijal o bolnicama i healthu (zdravlju) te održavanju istog.Bolnice

Kako bi uopće mogli koristit bolnicu njenu kupovinu te postavljanje mora predložit predsjednik te prijedlog tad ide na glasanje u kongres (glasanje traje 24 sata).Kada je prijedlog za postavljanje bolnice prihvaćen postavljenu bolnicu možete vidjet ako idete na
Community-Country administration-Society te klikom na željenu regiju dobivate popis postavljenih bolnica te u kojim su one turnovima bitke.U ovom slučaju bolnice su postavljene u 4.,6. I 7. turnu te prikazanu bolnicu svaki igrač može koristi maksimalno 5 puta ili obnovit 50 healtha ovisno o njihovoj kvaliteti.Nakon što je bolnica postavljena u odabranu regiju može se koristi samo u slučaju napada na tu regiju ili dizanja Resistance War-a (oslobodilačkog rata)u nekoj regiji ako je ona okupirana.Bolnica se može koristit iz države u kojoj se nalazi napadnuta regija i svih njezinih mpp-a.U slučaju Resistance War-a u regiji u kojoj je postavljena bolnica ona se može koristit samo ako se nalazite u toj državi..
Kako biste uspjeli uzet bolnicu vrlo je bitno brzo reagirat na početku turna u kojem je postavljena jer nerijetko bolnica traje i manje od minute.
Kako biste bili u toku na ovoj stranici možete pratit koje su bolnice aktualne i iz kojih se zemalja mogu koristit.Kruh Kuće i WP

Najčešći oblik obnavljnja healtha je kupnjom kruha sa marketa.Kruhom možete obnovit od 2 do 10 healtha jednim komadom ovisno o njegovoj kvaliteti.Kupljeni kruh se konzumira ručno klikom na Eat Food automatski se konzumira prvi kruh po redu u inventoriju te možete dnevno konzumirat 300 healtha putem kruha.Ako ste u danu recimo konzumirali 296 healtha kruhom ili 298 kupite Q5 kruh koji nosi 10 healtha te tako možete dnevno dobit do 308 healtha.
Ako imate novaca preporučljiva investicija su kuće koje vam na prijelazu u novi eRep dan daju do 50 healtha ovisno o njihovoj kvaliteti te mogu trajat do 50 dana u slučaju Q5 kuće.Health koji vam daje kuća je neovisan o heatlhu koji obnavljate kruhom.Ako imate kojim slučajem dvije kuće u inventoriju trošit će se prvo ona koja je prva po redu.
Zadnji način obnove Healtha (zdravlja) su Wellnes Packovi ili skraćeno WP.Cijena jednog wp-a je 0.5 gold-a za 10 healtha (100 healtha bi vas koštalo 5 golda).
Konzumiranje Wp-ova je trenutno neograničeno.Na kraju jedna obavijest: od dana 1203 u eRepu svaki stanovnik će bilo preko Monetary marketa ili donacijom primit ograničen iznos od maksimalno 10 golda dnevno.
Ovo vrijedi samo za gold i ne odnosi se na produkte i lokalne valute.

Savjetujemo svima pretplatu na sve državne novine

Novim igračima savjetujemo pročitati i dobro proučiti

Prvi koraci u eRepubliku
Vojni tutorijal
Tutorijal o tvrtkama
Tutorijal za seljenje
Upute za Mibbit i Chatzilla

Vaš ministar obrazovanja,Toppnik