[MMSS] Final de mandat + Bilant

Day 1,172, 13:53 Published in Romania Romania by Funeralii la Ion acasa

Prin acest articol ne incheiem munca la MMSS in mandatul butnaru.A fost o luna frumoasa in care am adus multi cetateni noi pe chatul ministerului,oferindu-le atat paine cat si sfaturi utile pentru a intelege mai bine cu ce se mananca eRepublik 🙂.
Inca de la inceput am avut in plan scaderea cheltuielilor ministerului pe cat posibil.In prima zi de mandat am primit de la BNR suma de 2460 RON pentru a da drumul la angajari,implicit la productia de paine.
Am conceput un plan,prin care doream angajarea a 20 de soldati romani la cele doua firme ale MMSS (MMSS Grain si MMSS Food Q2) pe salariul minim de 1 RON + 3paini/zi.Dupa 4 zile de discutii cu unitatile militare din SMR am reusit sa convingem marea majoritate sa trimita cate 2 soldati la firme.
De atunci totul a mers ca pe roate 🙂 😛roduceam paine incat acoperea donatiile zilnice catre "copii" si angajati,cheltuielile erau minime,numarul persoanelor pe chat crestea zilnic.
La jumatatea mandatului am mai cerut la BNR 1000 RON pentru salarii si pentru a transfera graul de la MMSS Grain la MMSS Food Q2.
In momentul de fata MMSS mai are in cont aproximativ 1200 RON,13 gold si un stoc de aproximativ 1500 de paini.
Aici puteti vedea lista cu donatii catre cetateni, respectiv lista cu donatii catre angajati
In incheiere vrem sa multumim unitatilor militare pentru solidaritatea de care au dat dovada.Fara acei soldati care au muncit la MMSS nu reuseam sa punem ministerul "pe profit" 🙂.
Cu stima,
Echipa MMSS