[MK] - sikertelen epic és CO mutyi - 370.000 HUF.

Day 5,166, 04:00 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Tisztelt játékosok!

Tegnap a HK-ban és ma reggel a csata kezdése előtt kb. 3 órával meghirdettem, hogy a románok elleni felkelést CO-zni fogom első körben, mert fontosnak vélem, hogy a D4 magyar játékosok éles csatában TP-ben epikelhessenek.

A szervezésnek és a szemfüles játékosoknak köszönhetően sikerült a román RW indítókat megelőzni és végül Miskolcon elindult a felkelés, melynek fő célja. hogy a régiót felszabadítsuk, de az is fontos volt kedd reggel, hogy első körben epicelhessünk.

D4-et megnyertük, de az epicesítés sikertelen volt.
A teljes csatára 3,000,000 cc CO-t terveztem, mert úgy gondolom most van esélyünk nyerni, mivel szövetségeseink is támadják a románokat.
Az első körre netto 1.000.000 HUF volt előirányozva.A csata elején rögtön kiraktam netto 620.000 HUF-ot, amely miatt sok kritika ért, hogy a románoknak epicesítek. A kritikát elfogadom, volt rizikója az akciónak.
Sajnos az epicesítés megrekedt valahol 60% alatt, a csata vége felé kaptam, az infót, hogy páran mégis felütnék, ezért újabb CO-t raktam ki, de itt már az én célom inkább a dupla pont elhozása volt, hiszen a maradék időben a lakosság nagy része nem tudott volna epikelni.
Epicesteni T60 előtt érdemes, nem a csata vége felé.

Ez egy hibás döntés volt, az epikesítés nem sikerült, "csak" simán nyertünk.

A történtek után úgy gondolom, hogy helyes ha a hibás döntés miatt az elnök vállalja a felelősséget és megtéríti a CO-nak azt a részét amely semmilyen hasznot nem hozott.

Ez bruttó 370,000 HUF, amelyet visszatérítek az államnak
A GM hóközi elszámolásban lesznek a részletek.


A felkelés nagyon fontos, 12 : 6 -ra vezetünk, kérem ide üssetek, ez a fő prio:

https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/420299fsb1000
elnök