Ambient on/off

Join the new world

 

[MK] Kárpátalját elsődleges, Muntenia másodlagos

Day 1,909, 03:57 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Tisztelt eMagyar Honfitársaim!

Update: elővigyázatosságból, valamint önmagunk kibiztosítására beadtam az elmúlt percekben egy ukrán NE-t. Kérnék minden képviselőt, hogy csak és kizárólag a legvégén szavazzon, semmiképpen sem előbb! Ezzel azt érjük el, hogy amennyiben veszítjük Kárpátalját, nem kell olyan sokat várni és vissza is tudjuk foglalni, amivel helyreáll a hal, illetve a salétrom bónusz. Amennyiben pedig nem veszítjük el, úgy le fogjuk szavazni. A román NE-re különösebb szükség nincs, hiszen a szövetségünk lehozza nekünk a közvetlen csatákat.

Eredeti cikk:

A mai napon úgy néz ki, hogy nehézségekbe ütköztünk, amik a felkelések kivédését illeti. Ez sajnos nem váratlan esemény, hiszen a puszta matematika nem hazudik sosem, így valószínű volt, hogy nem tudjuk örökké kivédeni az összes román, ukrán, fehérorosz RW-t. Egész egyszerűen az az ok, hogy a románok önmagukban annyian vannak nagyjából, mint mi, azaz mi kioltjuk egymást. A kettőnk párviadalában így a szervezettség, a tartalékok mennyisége és a szövetségesek segítsége döntene. Eddig ezek a tényezők a mi javunkra billentették a mérleg nyelvét, de ma bekapcsolódtak az ukránok, akik további ezres nagyságrendű tömeget jelentenek, így az ő sebzésük teljes egészében többletet jelent a képlet ellenkező oldalán. Arról nem is beszélve, hogy nekünk három RW-vel és egy közvetlen csatával kell megbirkóznunk, míg két ellenségünknek jelenleg csak a velünk való harc adhat sikerélményt.

De miért fontosabb Kárpátalja, mint Muntenia? Egyszerű. Azért, mert a románokkal van nyitott háború, az ukránokkal nincs. Azért, mert, ha Munteniát veszítjük, csak olaj nem lesz, de ha ezzel párhuzamosan Kárpátalját is, akkor viszont hal és salétrom se. A szarvast és a búzát ideiglenesen így is megkapnánk Crisanából, illetve Máramarosból.

Tudom, hogy sokaknak fontos érzelmileg, hogy a románok fővárosát megszállva tarthassuk, de ne vakítsa el ez az érzés a józan ítélőképességünket és a tisztánlátásunkat! Gondoljunk arra, hogyha elveszítjük Bukarestet, holnap egyszerűen újra beütjük és elfoglaljuk direkt csatában, amit mindig mi nyertünk ezideáig, mióta újra kemény a háború.

A fehérorosz RW-ben, amit szintén elsősorban románok és ukránok ütnek a felkelő oldalon, jól állunk, csak egy utolsó lökést kell bevinni, hogy lezárjuk, megszüntetve egy sebzéselvonási lehetőséget.

A prioritások tehát a következőképpen alakulnak ma:

1. Kárpátalja RW

2. Fehérorosz RW lezárása

3. Muntenia RW

4. Olteniai közvetlen csata.

Ez utóbbihoz annyit jegyeznék meg, hogy amennyiben nyerjük, úgy a románok ingame fővárosát, Bánátot teljesen körbevesszük, azaz 1 bónuszuk marad. Mondjuk ez nem lesz egy hatalmas csökkenés a mostani 2-ről.

Mindenesetre a fegyvercégeseket arra kérném, hogy még ma délután dolgozzanak, ne hagyják estére, mert elképzelhető, hogy elveszítjük az olaj bónuszt!

Maradok tisztelettel:
Istencsaszar
elnök
 

Comments

Kikericsy
Kikericsy Day 1,909, 04:09

uccsó

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,909, 05:51

az ukran helotaknak eselyuk sincs ellenunk

kinagbo
kinagbo Day 1,909, 06:35

Wow, a korábbi kormányok nagy része (főleg dnw) példát vehetne tőled ICS, rég nem láttam ilyen szitű játékos tájékoztatást! Remélem marad így a továbbiakban is és a következő elnökök/hm-ek sem fogják újból elhanyagolni.

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,909, 07:22

dnw egy percig se volt méltó medáljára, sajnos

Eheslo
Eheslo Day 1,909, 07:57

De ki bábozott vele éjjeli zombi?
Szerintem icsicska volt ő is.
Csak a szánalmasabb fajtából.

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,909, 11:44

már ne haragudj, azért ICS csinál is valamit, elnökként, sőt nem elnökként is többet csinált mint dnw, csak tanácsadóként.(nem pedig báb mesterként)

Ben Sherman Mustafa
Ben Sherman Mustafa Day 1,909, 14:26

Ne beszélj haszonállat, eléggé báb vagy te is.

Eheslo
Eheslo Day 1,910, 03:13

@éjjeli zombi: ics volt a bábestere a kommunista tömeggyilkos nevével provokáló mocsokkal, az ők felelőssége mi történt, nem a szaros bábjuké aki hol volt hol nem, de az üres kasszából kiszórt gátos gigakölcsönön túl nem sok mindenre volt képes. A jelen és az akkori csapat 85%-a ugyan az, itt max. a lelkesedés és a tettvégy változását jelzi a kommunikáció javulása.
De buktával a NAP-ot, jön még ics-re jeti felszabadítás.

@mustafa, mesélj, érdekelne ki bábozik a karakteremmel úgy, mint a múlthavi gátnak pénztszóró bábéval?
Hátha megtudhatunk valami újdonságot tőled..

Rajta, ne tartsd vissza!

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,910, 03:28

uncsi vagy eheslo, nagyon uncsi

Komjatius The Hun
Komjatius The Hun Day 1,910, 03:59

Itt helyi idő szerint dél van, az akkor otthon már délután egy, és még mindig nincs cikk arról, hogy akkor megvan-e a román NAP, vagy nincs, mi van Dobrogeával stb...

Joz76
Joz76 Day 1,910, 14:00

Kinagbo: Hát nem maradt így. 2 napja adjuk vissza a románoknak a területet, de erről nem jött semmiféle hivatalos megerősítés. És ez így nincs rendjén.

Eheslo
Eheslo Day 1,911, 01:19

"Na mi az ICS sok volt a háborgó komment a másik cikk alatt ezért törölted, szánalmas vagy, ugyan azt csinálod mint a saját cikkeiddel, ha epic fail azt is törlöd, de hogy ezt kormány újságba is megcsinálod no komment."
Copyright by Daelin Proudmoore

Amit itt és más közlönyökben hazudoztok icsicskák nem ér meg egy bitet se.
A szavatok szart se ér már rég és ismét, meg ismét megmutatjátok, hogy soha nem tanultok semmiből.

A jetik szánalmas csicskái vagytok, úgy ugráltok, ahogy ők akarják.
Zsarolhatók vagytok a jetibéren vett kápókkal, megtűrt tolvajokkal, csaló sokadnickekkel, fékerekkel és fék hegyekkel.
Meg is zsarolnak benneteket kéthetente és ekkor elárulnátok még az édesanyátokat is, nem csak ezt a pár zöld bitet ebben a jeti fosban.

Az üssön melltettek, akinek hét anyja volt, mert amit ma megszerzünk kemény harccal, azt holnap odavetitek maszek számlákra utalt goldokért, szolgaságból, bármiért az ellenségeinknek koncul.
Sunyiban, a közösséget átvágva, becsapva, mint tettétek azt most is, meg országeltöröltető jabba, a "székely" mobra, lazo, nalaja, a zsidlák izralex és a kommunista tömeggyilkos nevével provokáló mocsok idején is.
Elkképesztően ártalmas kártevők vagytok.
Mindnek ics volt az éceszgébere, bábmestere.
Menjél hát a fenébe, jetik sunyi csicskája, ics a szolgáiddal együtt!

Mocskos hazug tolvaj szemét banda vagytok!
Akinek ez mára ezen tettek után sem világos mint a NAP, nos az vak és süket és húzzon el veletek együtt a jeti gazdáitok kebelére!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.