[MK] - eMagyarország nem sárga - Bizalmatlansági indítvány

Day 5,168, 07:41 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Tisztelt játékosok!

Ahogy a reggeli HK-ban írtam, sikerült a románokat magyar területekről kiűzni, amiért köszönet minden magyar játékosnak. De a honvédő háború nem ért véget Debrecenből ki kell rakni az UKRÁN-okat, hogy eMagyarország tovább zöldüljön.
Kérem ezt is vigyük sikerre. Ha lezárul a honvédő háború, akkor a fő vállalásom véget ér, elnökségem további részében lesz idő megvalósítani békésebb feladatokat is. A TW-k priorizáslása is visszatér. Határzárat nem építek vissza.

A konga körlevélben egy megerősítő impicset kértem a következő szövegezéssel.


Bizalmatlansági indítvány

A kongresszus elnökét és a kongresszust felkérem egy bizalmatlansági indítvány benyújtására elnökségem hetedik napján.
Ez egy megerősítő Impeachment, amelyet a ház szabályai szerint kérem lefolytatni. Mire döntés születik az impics beadásról ingame is beadható lesz.Kérésem indoklása:

1. Szeretném, ha a kongresszus megerősítene tisztségemben, hogy az elnöki munkát tovább folytathassam a honvédő háború lezárása után is.

2. Az elnöki programomat nem tudtam 100%-osan teljesíteni, legalább 2 alkalommal olyan elnöki kérést adtam ki szövetségi igényre, amely a TW-k fenntartásával kapcsolatos.

3. Az általam országfalra és HK-ba kiírt priokat a kongatagok egy része megkérdőjelezi, az egyikük visszaélve a lehetőséggel az elnöki priótól eltérőt írt ki az országfalra. A ház elnökének ezt jeleztem, de nem volt hajlandó ez ügyben eljárást indítani, vagy korlátozni az ilyen képviselői tevékenységet. https://prnt.sc/26d6yx1

4. A CODE vezetés, koordináló szobájában elnökségem 4. napján az előző magyar elnök tett javaslatot az olasz TW leállítására, amit el is fogadtak és a békekötés meg is valósult. Velem nem egyeztetett erről. A magyar belviszályt nem szeretném a szövetségbe vinni, de ezután az eset után jeleztem a megfelelő helyeken, hogy az előző kormány emberei már nincsenek döntéshozó pozícióban.
Valószínűleg nem tudom elérni hogy az előző elnökök és kormányok embereinek befolyása megszűnjön a CODE-ban az elnökségem alatt. Ez egyre nehezebben kezelhető helyzet.

Helyesbítés: A magyar-olasz TG szoba nem minősül CODE szobának, főleg nem CODE vezetés, koordináló szobánk.


fsb1000
elnök