[MK] Elkezdjük a károk helyrehozását!

Day 4,219, 13:04 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany

Magyarok, honfitársaink!

A tegnapi nap sebeket hozott a magyar közösségben. A kormány dolga pedig, hogy helyrehozza ezeket a károkat. A tegnapi puccs után az ország legatyásodott, ez pedig veszélyes az egész közösség számára.

Elnökként kötelességem volt az elmúlt napok zűrzavarának véget vetni, mert miközben itt dúlt a belháború az ellenségeink célpontjává váltunk.
Tárgyalásra hívtuk a puccsban résztvevő tankokat, Drago és én, mint a két oldal vezetője, vezettük a tárgyalásokat, amelyre a kormány elhívta a CODE képviselőit is. Így a szövetség vezetői előtt elköteleztük magunkat amellett, hogy mindenki békében élhessen itt.
Miben állapodtunk meg?
-A tankok beszüntetik éles csatáink ignorálását.
-A kormány indít egy új TW-t ami nem lehet sem a horvát, sem a török TW.
- 2 tank visszakerülhet a CODE szobákba a koordinálás érdekében.
-nem lesz több puccs


Tudom, hogy most ennek sokan nem örülnek de ahogy nem hagyhattam, hogy belső erők elfoglaljanak minket úgy most azt sem, hogy külsők támadásának legyünk kitéve a széthúzás miatt. A puccs felett aratott demokrata győzelem semmit sem ér, ha nem tudjuk az országot megvédeni.

Közösen vagyunk Magyarország. A tankok, a lakossági sebzés és a repülősök nélkül nem tudnának éles háborút nyerni, mi pedig a tankok nélkül. Cégesek nélkül pedig nincs adó. Ezt mindkét oldalnak észben kell tartani. A célunk nem az ország tönkretétele, hanem a fejlődése.

Mindenkit megkérek arra, hogy szüneteltesse a mocskolódást. Próbáljunk egymás mellett élni és fejlődni. Ennyit tudtam tenni, remélem elfogadjátok.

Másrészt fel kell tőkésítenünk a lakosságot. A tegnapi napon a demokrácia mellett ütőknek adunk utólag támogatást, rendkívüli döntéssel.

Mindenki aki földi ütést vitt be 50 cc-t kap minden egymillió sebzés után.
Mindenki aki légi ütést vitt be és nem tagja Amesianan támogatási programjának, 160000 cc-t kap minden egymillió ütés után.

A kártalanításra kommentben lehet jelentkezni a csatáról készült print screennel.

Erre a csata linkre kattintasz, bezárod a végeredményt.
A bal alsó sarokban lévő statisztika gombra rákattintasz.
Ezután jobb felül:
Ha a földi őszütésedet akarod lefényképezni akkor rákattintasz az overal gombra és készítesz képernyőmentést
Ha a légit, akkor a 4. 8. És 12. Csatára és mindegyikről készítesz képernyőmentést
Bekommenteled a képernyőmentést, vagy képernyőmentéseket kommentben a cikk alá és vársz. Ha utaltunk kommentelünk az adott komment alá.


Amikor az utolsó utalást is kiosztottuk, akkor közzé tesszük az elszámolást.

Vidi555 elnök, a kormány teljes támogatásával