[MK] A szőnyeg alatt nincs több hely

Day 4,349, 10:07 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Tisztelt Magyar játékosok!

Ahogy azt írtam előző cikkben, a belpolitikai problémák nem oldódottak meg, csak a szőnyeg alá söpörve. Most, hogy a nyakunkon a románok, az Árnyéklovagok puccsistái úgy döntöttek, hogy most tör felszínre haragjuk.

A jelenlegi konfliktusnak az ürügye az, hogy az Árnyéklovagok egyik vezéralakja kéretlenül tanácsokkal látott el, amit noha megköszöntem, de mondtam, hogy a Hadügyminisztérium vezetőjének adja a tanácsait. Majd ezután felajánlotta, hogy ássuk el a csatabárdot a Román NE-re való tekintettel. Mire azt feleltem, hogy csak akkor fogunk tudni együtt dolgozni, ha bocsánatot kérnek a tetteikért. Ellenben jelenleg, ahogy előző cikkben is írtam ezt most nem erőltetem, később is megfelel. Mindenesetre megköszöntem a közreműködésüket az eddigi éles harcokban is. Majd jött az ukrán támadás Debrecenre, amit elmondása szerint ő zsírozott le, és fogadjuk ezt el bocsánat kérésnek. Ezt én természetesen elutasítottam, de piros pontnak beírtam nekik.Ezután jött az, amit sokan az országfalon olvashattatok, hogy az Árnyéklovagok több prominens tagja a kormány aktivitását kérdőjelezi meg (2 napja volt MK és egy HK, utóbbi pont a Román támadásról). Továbbá azt is, hogy nem fognak harcolni a románok ellen. Teszik ezt azok után, hogy a kormány a kongresszus hozzájárulásával megnyitotta ismét az Indonéz TW-t, aminek pont az Árnyéklovagok a legnagyobb haszonélvezői.
Én igyekeztem ebben az átmeneti időszakban nem provokálni őket, aki puccsal fenyegetett annak tudatára adtam, hogy ezzel engem nem tud meghatni. Aki trollkodik, azzal nem foglalkozom. De aki normális hangnemben jött hozzám azt nem zavartam el.Remélem meggondolják magukat, és kész lesznek harcolni ellenségeink ellen, de egyelőre úgy tűnik, hogy nélkülük kell megmérkőznünk a románok ellen. Aminek következtében jelentős sebzéssel csorbul a haderőnk, tekintve, hogy az Árnyéklovagok adják az ország átlag sebzésének több, mint 70%-át, amit többször is jeleztek különböző formákban. Többek közt ezért is szüntettük meg a magyar-román határt, hogy időt nyerjünk, és szövetségeseink segítségével kiverjük őket az országból.

Mindenki készüljön fel, a napokban ismét lesz háború a románok ellen!

Tisztelettel,
Dunedan
eMagyarország elnöke