[Ministerul Educatiei] - TW pentru TOnTI

Day 4,389, 13:03 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Ministerul Educatiei Moldova


Am ales acest tip de titlu in onoarea colectiei de carte pentru incepatori editate de TEORA pe vremuri "Colectia pentru TOnTI".

Sub egida acestei serii de articole o sa apara o serie de tutoriale pe care sper sa le apreciati si care sa va fie utile.

Primul subiect asupra caruia ne oprim este:

RAZBOIUL DE ANTRENAMENT (TRAINING WAR - TW)Aceste jocuri de razboi au existat de la inceputul acestui joc, dar in prezent, desi suntem in plin razboi e-mondial mare parte a razboielor actuale sunt TW.
Pentru inceput sa incepem cu inceputul ... TW ... dupa cum ii spune si numele ar trebui sa fie ceva simplu si ok ... sa se desfasoare fara probleme si discutii (ceea ce de cele mai multe ori nu este asa - vedeti exemple din istoria recenta a noastra ... TW cu Nigeria, Cuba, Mexic, Canada si chiar si Grecia)
Pe langa faptul ca de cele mai multe ori isi baga coada vanatorii de medalii care se lupta in doi sau trei pentru o medalie de Erou al Bataliei - Battle Hero - BH sau Erou al Cerului - Sky Hero - SH (sol sau aviatie nu conteaza) mai apare si un vecin puternic sau un frate mai mare care se trezeste intr-o dimineata se uita pe harta si ii intra morcovul in fund de nu se mai vad nici frunzele .... luand astfel decizia brusca si irevocabila ca noi nu avem voie sa avem luptele noastre de antrenament pentru ca daca "dusmanul" sare poarta la ei in ograda si le fura boii de la bicicleta ...

Acestea fiind spuse sa trecem la lucruri mai serioase ...

TW sunt de doua feluri: normale si anormale (glumesc) - Tw normal si TW de tip ping-pong
TW NORMAL

Dupa cum ii spune si numele TW Normal, este un razboi de antrenament care se desfasoara aproape ca un razboi e-real (razboi e-real = razboi real din jocul eRepublik - exemplu actualul razboi dintre CODES + ANDES impotriva ASTERIA + HYDRA).

Ocuparea "teritoriului inamic" - De ce spun aproape ... pentru ca cineva ataca pe altcineva si astfel ii ocupa regiunile. In cazul nostru, al TW acest lucru are o sansa de reusita de 100% ... de multe ori chiar si cei care au cetatenia tarii care se apara lupta de partea atacatorului pentru a realiza bunul mers al razboiului de antrenament ... castigul de pe urma primei parti se rezuma la BH si SH. Prima parte fiind explicata .... sa trecem la a doua parte a unui TW normal ...

Razboiul de rezistenta - Rezistence War - RW - Aceasta parte a unul Razboi de antrenament presupune eliberarea regiunilor ocupate ... pentru a putea astfel prelungi TW .... implicit pentru a fi din nou cucerite si tot asa.

Pornirea unui razboi de rezistenta depinde de sustinerea lui de catre 10 jucatori (nu conteaza cetatenia, varsta, sexul si nici orientarea politica, religioasa, sau sexuala nici macar daca stii sa scrii sau nu) ... singurele conditii pe care trebuie sa le indeplinesti fiin😛 sa ai ochii verzi, parul blond, gropite in obraji ... (glumesc iarasi)

conditia 1: 1000 cc (moneda locala a jocului bineinteles - nu veniti cu euro, dolari, yeni, ruble, lire, lei sau cine stie ce alta moneda ca Plato ii ia ... si poate faceti greva foamei pe la sediul firmei detinatoare a jocului).

conditia 2: prezenta in regiunea unde vreti sa porniti razboiul de rezistenta

conditia 3: sa ai nivelul 25

conditia 4: Regiunea trebuie să se afle sub ocupație de cel puțin 24 de ore pentru a putea fi pornit un Război de Rezistență.

conditia 5: Nu poate exista deodată decât un singur Război de Rezistență al unei țări A împotriva unei țări B

conditia 6: n cazul în care Rezistența pierde războiul, țara acesteia nu va mai putea porni alta rezistență impotriva acelui invadator decât după 24 de ore, iar susținătorii nu vor mai putea susține alte Rezistențe timp de 7 zile

Acestea fiind explicate haideti sa vedem ce TW normale are Republica Moldova:

1. TW cu Emiratele Arabe Unite

Acest TW se desfasoara pe regiunile lor: Fujairah, Ras al-Khaimah si Umm al Quwain. Deci ideea principala este ca atunci cand Republica Moldova ataca EAU ... Moldova trebuie sa castige, iar cand pornesc razboaiele de rezistenta trebuie castigate de EAU

2. TW cu Lituania

Acest TW se desfasoara pe regiunile noastre si anume: Northern Basarabia, Southern Basarabia si Transnistria. Deci ideea principala este ca atunci cand Lituania ataca Republica Moldova ... Lituania trebuie sa castige, iar cand pornesc razboaiele de rezistenta trebuie castigate de Republica Moldova.

TW DE TIP PING-PONG

Trecem la al doilea tip de TW - TW de ping-pong ... acest TW este unul total diferit de primul exemplu, datorita faptului ca toate atacurile se pierd, indiferent de cine ataca ... Daca in primul exemplu de TW doar o singura tara ataca ... aici o zi ataca o tara, iar a doua zi ataca cealalta tara. Inca o data va reamintesc ca INTOTDEAUNA TARA ATACATOARE PIERDE LUPTA.

Republica Moldova este implicata in doua TW de tip ping-pong.

1. TW cu Japonia.

Acest TW, care este cel mai vechi TW in care este implicata Republica Moldova se desfasoara pe regiunile Kinki (regiune originara a Japoniei ocupata de Republica Moldova) si Shikoku (regiune a Japoniei). Dupa cum am spus in descrierea generala a TW de tip ping-pong, tara atacatoare pierde lupta, mai exact cand ataca Republica Moldova castiga Japonia, iar cand ataca Japonia castiga Republica Moldova.2. TW cu Ucraina

Acest TW, in care este implicata Republica Moldova, se desfasoara pe regiunile care sunt disponibile in acel moment. Acest lucru este posibil datorita granitelor naturale ale noastre cu Ucraina. Dupa cum am spus in descrierea generala a TW de tip ping-pong, tara atacatoare pierde lupta, mai exact cand ataca Republica Moldova castiga Ucraina, iar cand ataca Ucraina castiga Republica Moldova.

Acestea fiind spuse inchei acest articol cu rugamintea de a propune subiecte care sa le abordez in articole.


Cu respect Stephan Condurachis, MoE al Republicii Moldova.