Ambient on/off

Join the new world

 

Поделба на половина милион енергија [Mihail0vskii93 + ТМОРО] [ЗАВРШЕНА]

Day 1,945, 02:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Mihail0vskii93


Полека но сигурно напредувам со мојот профил, но за да тоа да биде така најпрво сум им благодарен на:

еТаткото...
-Persej Makedonski
еБратот...
-El Che G
и еДадата...
TashaMKD

тоа беа првите на кои се обратив за помош и од кои не бев одбиен.

Совет од нив ми беше тренирај, не троши голд без врска (во битки), и помагај на послабите.

Затоа денес во соработка со организацијата ТМОРО решивме да донираме над 200,000 енергија за сите еБебиња.
100,000 енергија ја донирам лично јас, организацијата ТМОРО донираа околу 250,000 енергија а додека останатите се од донатори кои ќе бидат внесени во листата подолу.

ПОТПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ

п.с. Ќе ве замолам само за Vote за статијата да влезе во Топ5 за поголема информираност!


Сите кои ќе сакаат да се приклучат во оваа поделба нека ми испратат Q3 лепчиња и нека ми пишат Порака.

Донатори:
-DKUKUSEV has transferred 250 Q3 Food to your storage.
-Petar.KaZ1wOw has transferred 500 Q3 Food to your storage. - орг ТМОРО
-Angry Saso has transferred 500 Q3 Food to your storage.
-You have accepted 2.00 Gold from Aexil Kong Junior. (2*293=586=8371 Q3 лепчиња) - орг ТМОРО
-You have accepted 2000.00 MKD from El Che G. (2000/0,07=28571 Q3 лепчиња) - орг ТМОРО
-MKDpedza has transferred 1000 Q2 Food to your storage. (1000*0.04=40/0.07=571 Q3 лепчиња)
-Runnern has transferred 295 Q3 Food to your storage.
-Klarens od Bunjakovec has transferred 100 Q5 Food to your storage. (100*0,19=19/0,07=271 Q3 лепчиња)
-Quosai has transferred 500 Q4 Food to your storage. (500*0,09=45/0,07=642 Q3 лепчиња) - орг ТМОРО
-Quosai has transferred 500 Q7 Food to your storage. (500*0,60=300/0,07=4285 Q3 лепчиња) - орг ТМОРО
-You have accepted 1.00 Gold from rubin_ganja. (1*295=295/0.07=4214 Q3 лепчиња)
-Ivan3232 has transferred 895 Q2 Food to your storage. (895*0,04=35/0,07=500 Q3 лепчиња)


Отчет кој сум должен да им го дадам на донаторите!
-Поделени се точно 65,404 Q3 лепчиња (392,424 енергија) на 788 Македонци кои го потполнија формуларот, сите добија по 498 енергија (83 Q3 лепчиња).

-16,431 Q3 лепчиња ги донирав јас лично од мене.

-Од донаторите добив:
*1,545 Q3 лепчиња.
*3 Голд (2 х 293МКД и 1 х 295МКД = 881 МКД)
*2,439 МКД (севкупно со продадените лепчиња кои ги добив Q2 Q4 и Q7)

Со парите од донаторите е купено:
*47,428 Q3 лепчиња сите се купени по 0,07 МКД = 3,319,96 МКД

Доколку некој од донаторите сака да му приложам конкретна документација нека ми пише порака, имам Screen Shot од сите купувања за сите 47,428 Q3 лепчиња.


-Поделба на половина милион енергија.[Mihail0vskii93 + ТМОРО]
http://www.erepublik.com/en/article/-100-000-1-2230415/1/20

-shout-
 

Comments

IronGateMK
IronGateMK Day 1,945, 02:53

v2 / s313 + shout

nemora da prakjas

aero73
aero73 Day 1,945, 02:58

3/314

Angel of Death2
Angel of Death2 Day 1,945, 03:14

10/317

vardarEEE
vardarEEE Day 1,945, 03:22

11/318

Claymore01
Claymore01 Day 1,945, 03:29

12/319+shout

Carleone777
Carleone777 Day 1,945, 03:39

13/320

larrasian
larrasian Day 1,945, 03:41

v14 s321

Profeta ERIC
Profeta ERIC Day 1,945, 03:55

v15 s322

M 1 N
M 1 N Day 1,945, 04:02

V16 + S323 + Shout ♥

monitor 90
monitor 90 Day 1,945, 04:06

17/324 shout

Matagilesss
Matagilesss Day 1,945, 04:15

19 + 325 + shout

Euphorique
Euphorique Day 1,945, 04:16

20/326

alne
alne Day 1,945, 04:17

v 21 s 327

Zcuta
Zcuta Day 1,945, 04:21

v22 s328 +shout

bandaroja
bandaroja Day 1,945, 04:28

v23+s330

dia761
dia761 Day 1,945, 04:35

v24 s 331

Comandante13
Comandante13 Day 1,945, 04:39

v25 s332

Diego Ledea
Diego Ledea Day 1,945, 04:43

v26 / s333

ejuanignacio
ejuanignacio Day 1,945, 04:45

27/334

Erwin RN
Erwin RN Day 1,945, 04:48

vot 21 / sub 329 + shout

gran sanguchon
gran sanguchon Day 1,945, 04:51

29/334

PIRATA IORIO
PIRATA IORIO Day 1,945, 04:52

30/335

Olsius
Olsius Day 1,945, 05:14

v32 s336

L E G I O N
L E G I O N Day 1,945, 05:16

33/337

Jose0468
Jose0468 Day 1,945, 05:16

v33 s337

blue1973
blue1973 Day 1,945, 05:30

v35/s339

Joaquin Godoy
Joaquin Godoy Day 1,945, 05:33

V36/S340

Nacho82
Nacho82 Day 1,945, 05:36

38/341

L S F C
L S F C Day 1,945, 05:40

40/342

baltete
baltete Day 1,945, 05:44

v41 s343

triperozzz
triperozzz Day 1,945, 05:46

42//344//shout

Eslabon Perdido
Eslabon Perdido Day 1,945, 05:50

v43 s345

Zap6
Zap6 Day 1,945, 05:54

44/346

gazek
gazek Day 1,945, 05:54

V45 S347

Alexanderwa123
Alexanderwa123 Day 1,945, 05:55

46/348

Yura Shadrin
Yura Shadrin Day 1,945, 06:01

47/ 349

Adimdimitrov
Adimdimitrov Day 1,945, 06:03

v48 s350

BinGaten
BinGaten Day 1,945, 06:06

49/351

Bien o No
Bien o No Day 1,945, 06:10

V50 + S352

lus0
lus0 Day 1,945, 06:12

51 / 353

Freddy B
Freddy B Day 1,945, 06:20

V52 / S354 + Shout

Diaz Miguel
Diaz Miguel Day 1,945, 06:25

v53 sub old

mitrin50
mitrin50 Day 1,945, 06:27

v54 s356

Nazgulcho
Nazgulcho Day 1,945, 06:45

55/357

MeLoNargt
MeLoNargt Day 1,945, 06:48

57/359

UnderPela
UnderPela Day 1,945, 07:08

v58 s360

Valeviko
Valeviko Day 1,945, 07:19

59/362

gaimer4eto
gaimer4eto Day 1,945, 07:34

vote 62/old

Maputo1989
Maputo1989 Day 1,945, 07:34

v63 s/364

Hendrim
Hendrim Day 1,945, 07:34

61/363

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.