Ambient on/off

Join the new world

 

[Matza Party - PP] iAntonio - Final de mandat!

Day 1,884, 06:50 Published in Romania Romania by iAntonio
Salutare tuturor,

As dori in primul rand sa le multumesc celor care s-au implicat luna asta si au ajutat partidul in special in perioada Sarbatorilor!

O sa incerc sa va prezint ce s-a realizat din punct de vedere politic cat mai pe scurt, acestea fiind lucrurile cele mai importante intr-o perioada cu Sarbatori cum am avut luna anterioara.

Alegerile pentru Congress au decurs destul de bine pentru noi, am reusit sa obtinem 9 locuri, cu 2 mai multe decat luna trecuta si sper ca pe viitor sa ne putem organiza si mai bine pentru a ne mentine in crestere. In trecut am avut numeroase cazuri (nu numai noi) in care cei ce au obtinut locuri in Congress au parasit partidul sau au renuntat la functie si ma bucur ca nu a fost cazul si de aceasta data.

Alegerile Prezidentiale au fost insa unul din principalele obiective ale mele si ale echipei in special din cauza faptului ca de data asta a fost mai dificil ca niciodata si am fost nevoiti ca noi alaturi de Partidul eLam sa ne luptam cu o noua Alianta PL-Brain-Templierii la care s-a mai alaturat si FDR. In primul rand merita felicitat actualul CP - Valahian care si-a castigat pe merit mare parte din simpatizanti. Doresc insa sa le multumesc si adversarilor din cele 4 partide mentionate mai sus care ne-au dat o mana de ajutor fiind nemultumiti de alianta respectiva si sper ca pe viitor sa putem colabora in continuare.

Referitor la noile Matze, in ultima luna partidul nostru a crescut cu aproximativ 60-80 oameni ceea ce nu poate fi deloc un lucru rau! Doresc sa le urez bun venit in partidul nostru tuturor!

Dinaintea inceperii mandatului meu au fost niste probleme pe Chat-ul #Matza care nu le-am putut rezolva pe moment decat prin Moderarea acestuia, persoana responsabila fiind banata permanent. In momentul de fata trebuie sa mentionez ca Chat-ul nu mai este moderat. In schimb oricine are nevoie de access pe #Matza.Party il rog sa contacteze actuala conducere!Matzelor va asteptam in continuare pe Chat-ul nostru si pe Grupul de Facebook!

Inca o data va multumesc tuturor si sper sa ne auzim cu bine.
Mult success noului Presedinte!
O zi frumoasa!
 

Comments

fedora dlc
fedora dlc Day 1,884, 07:06

nice, felicitari

mib boby
mib boby Day 1,884, 07:38

felicitări! : )

TheYakuzini
TheYakuzini Day 1,884, 08:25

o69 si felicitari

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,884, 08:30

vot

123Est
123Est Day 1,884, 08:55

07

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Day 1,884, 09:02

Traiasca fratia eLAM-Matza!
Ura! Ura! Ura!

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,884, 09:16

un mandat peste asteptarile mele
felicitari :😁

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,884, 10:14

Felicitari pentru activitatea desfasurata.
Vot si Abonament!

zmeuNY
zmeuNY Day 1,884, 12:21

Gata s-au oprit manelele ?

Sa nu uitam ca la suportul pentru CP ai schimbat de vreo 4 ori candidatul, de la eMLV, la RU, la Templierii, etc
Asta denota seriozitatea partidului din care faci parte si care te-a votat, si probabil iti justifica varsta RL. Altfel nu inteleg de ce ai ales sa joci "la misto"

Alta declaratie a ta in Articol demonstreaza ca ai un caracter egal cu zero. De fapt stiam asta deja. Vezi mai jos

"Doresc insa sa le multumesc si adversarilor din cele 4 partide mentionate mai sus care ne-au dat o mana de ajutor fiind nemultumiti de alianta respectiva si sper ca pe viitor sa putem colabora in continuare."

iAntonio
iAntonio Day 1,884, 13:54

zmeuNY: Faptul ca multe persoane chiar din interiorul acelei aliante nu au fost de acord se stie asa ca mai bine canta tu la alta masa.
Referitor la candidat a fost organizata o sedinta din timp si s-a stabilit candidatul final. Tu esti defapt suparat ca am fost la un moment dat Support pe tine si te-ai emotionat asa tare de nu mai stiai ce sa faci. Imi pare rau ca ti-am stricat orice speranta de a fi CP. Mi-a mai zis mie cineva sa nu mai glumesc cu oricine ca cine stie peste cine dau. Oricum, a fost funny. "<zmeuNY> daca vreti sa puneti suport pe mine, imi spuneti ce aveti de gand, si cam care ar fi strategia, plus dati lista cu oameni, si vorbim" - asta a fost epic daca tu chiar ai crezut vreo secunda ca am sustine pe cineva ca tine. Legat de seriozitate, e doar un joc omule si incearca sa traiesti cu asta.

zmeuNY
zmeuNY Day 1,885, 06:00

... deci e doar un joc, iar Partidul Matza e jucaria ta... ok. ca sa stim si noi....

Frit01
Frit01 Day 1,893, 04:49

v-28 -o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.