[MApN] Ordine ziua 5,073 [MApN]

Day 5,070, 00:04 Published in Romania Romania by Ministerul Apararii

TOP Prio pentru România

România câștigă în Abu Dhabi


💥 Prio pentru România 💥

🔶 România câștigă în Oltenia
🔶 România câștigă în Nevada
🔶 România câștigă în Utah
🔶 România câștigă în Little Poland
🔶 România câștigă în Subcarphatia

💥 Prio pentru aliați 💥

🔴 Ucraina câștigă în Bukovina
🔴 Serbia câștigă în Belgrad


Ordinele le puteți consulta și accesând link-ul: https://ordine.tk/romania.html

Ziua 5,073: Astazi am lansat lege de DOW pe Ungaria dupa ce am aterizat in zona Arabiei. Ca raspuns acestia au lansast NE asupra noastra deci ne asteptam ca maine sau cel tarziu poimaine sa avem o lupta importanta cu ei.

Ziua 5,070: Ieri am reușit printr-o mobilizare foarte bună la nivelul Asteriei să scoatem Ungaria din America de Sud (https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/398525). Ucraina se pregatește să aterizeze și ea în zona Arabiei (https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/398692). De asemenea, astăzi am pornit și o lege de AS pe Pakistan.

Echipa de conducere a României din ultima lună vă mulțumește pentru sprijinul și feedbackul acordat pe parcursul acestei perioade și sperăm că sunteți mulțumiți de felul în care am condus România în cadrul acestui mandat.

Vă așteptăm pe canalul de Telegram al armatei române https://t.me/joinchat/tXC7fMTIQIxhYzg0 și pe canalul aviației române https://t.me/joinchat/JW9Z3k16iZAy3WhrSuCiaA

Vă rugăm să votați articolul și să lăsați un comentariu pentru vizibilitate!

Articolul este updatat zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi, nu este un articol exclusiv pentru o singură zi, în încercarea de evitare a spamm-ului. Vă rugăm să verificați acest articol oricând aveți nelămuriri cu privire la ordine! Un nou articol va apărea o data la 2-3 zile. Vă mulțumim!

o7 ARMATA ROMÂNĂ!