Ambient on/off

Join the new world

 

[MнМ]Откриване на еУниверситет България и записване за участие

Day 1,825, 04:22 Published in Bulgaria Bulgaria by Educational Center


Преди известно време ми бе препоръчана една статия. Прочетох я с не малък интерес. За какво иде реч? Един руснак – Mr.Alex Great бе създал Интернационален eУниверситет, но какво е това всъщност? Оказа се че това е международна мрежа на обучителни структури в играта. Към този момент тази мрежа се разпространява в еРусия, еБеларус, е Украйна, еФилипините и еФранция. Свързах се с организатора на проекта и пожелах да се присъединим.Бяхме приети и вече и еБългария е част от тази международна мрежа за обмен на знания!Oт този момент Университетът на еБългария (УнБ) отваря врати за всички вас. Как може да се запишете ще стане дума малко по-късно. Сега нека поговорим какво представлява проекта и какво може да очаквате от него. След крайният срок за записване желащите ще бъдат разпределени в групи според тяхното ниво и знания за механиката на играта. Няма да има абсолютно никаква нужда от скайп или ИРЦ като лекциите ще се дават под формата на ЛС в играта в една обща дискусия в играта. Ще има 8 лекции и задачи след тях, след което ще следва завършващият изпит. Ще има градация на трудноста при задачите.След минаване на финалния изпит ще получите диплома и ще попаднете в подобен „Албум на випуска”.Как можете да се запишете?

Попълвайки тази форма. Желаещите ще бъдат разпределени в различни групи спрямо нивото си, което в повечето пъти означава разлика в знанията за механиката на играта.

Кой може да се запише?

Абсолютно всеки ебългарски гражданин.Това е единственото ни правило.Какво да очаквате от този международен проект?

Лекторите и менторите ще имат възможноста да общуват с такива от други страни.Ще има възможност за приемственост, получаване на нови идеи и разширяване на знанията им.

Студентите освен знания за механиката на играта ще успеят да се заознаят с много нови играчи, както опитни, така и млади играчи. Социалният елемент е това, което ни задържа в играта и тези нови запознанства ще са полезни за всички вас!

Ще се постарая да има награди за всички млади играчи(до 28-мо ниво) записали се и взели изпитите си.Надявам се ще има и дарители, които ще имат желанието да подкрепят младите и активни ебългари.

Надявам се да сме били полезни!

Екипът на Министерството на младежта:
Министър - Velislav Djambazov
Зам. министър - Talys
Зам. министър - Sasha Vladimirovna
Зам. министър - Аrmaga
Зам. министър - Stesel
Зам. министър - Rokamball
Зам. министър - Mr.Yoda
стажант към министерството - Angel Gotsov
стажант към министерството - GeniousL

стажант към министерството - dia761
 

Comments

IvJorell
IvJorell Day 1,825, 04:33

Поздравления за начинанието и за това, че министерството на младежта се включва към подобен международен проект :}

Само една забележка имам, надявам се да бъде приета като градивна критика. Във формата за кандидатстване, какво разбирате под "Вашето ниво". Едно малко изречение би било достатъчно, за да се конкретизира :}

Поздрави,
Ив

Mr. Alex Great
Mr. Alex Great Day 1,825, 04:34

о/ Great day for us!

Angel Gotsov
Angel Gotsov Day 1,825, 04:35

о7

bate bobby
bate bobby Day 1,825, 04:36

Vot, dobra ideya!

Velislav Djambazov
Velislav Djambazov Day 1,825, 04:37

Ив права си.Има се предвид нивото, което е играча(според точките опит).

Bardokva
Bardokva Day 1,825, 04:37

Точно това ни е нужно,подобни инициативи биха задържали младите да не напускат играта а да израстват!Бейби бума е без мислен без подобни начинания!

dia761
dia761 Day 1,825, 04:39

o7
Най-после и в еБГ

Josef Svejk
Josef Svejk Day 1,825, 04:40

\o/

Jasmmine
Jasmmine Day 1,825, 04:41

Страхотно 🙂 Записвам се за студентка :П

IvJorell
IvJorell Day 1,825, 04:44

"Желаещите ще бъдат разпределени в различни групи спрямо нивото си, което в повечето пъти означава разлика в знанията за механиката на играта."-> Чакай малко, това ниво като ниво в играта, а не ниво в знанията ли означава? Т.е. по-малко ниво в играта, по-малко знания?!

Много хора си зарязват старите профили точно заради познанието си на механиката на играта. Това не би могло да се отчете по посочения метод. След това ще има ли някакъв подбор за нивото на знанията?

Velislav Djambazov
Velislav Djambazov Day 1,825, 04:50

"което в повечето пъти означава разлика в знанията за механиката на играта."

откъдето следва, че стари играчи с нови профили ще са в други групи.Също така надали играч с много знания ще иска да се запише като участник, а по-скоро като лектор например.

IvJorell
IvJorell Day 1,825, 04:58

жаж :}

Много променливи и предположения вкара :} А и нищо май не сте писали за това дали някой иска да е лектор или участник. Каквото и да си говориш в статията липсва доста информация, която изниква като въпроси.

Ще следя за развитието по проекта.

Velislav Djambazov
Velislav Djambazov Day 1,825, 05:05

Ив общността ни е доказала, че дълги статии не чете.Ти имаш много въпроси, но така или иначе няма да се запишеш.Младите имащи желание ще се запишат и всичко ще им бъде обяснено.

Ще има един вид състезание - 8 кръга - 1 финал - награда. Напълно достатъчна информация за да се запишеш ако ти е интересно.

Vincenzo Roque
Vincenzo Roque Day 1,825, 05:12

Voted for the opening of another eUniversity! Hope more countries join us! : D
From the eUniversity of ePhilippines

IvJorell
IvJorell Day 1,825, 05:20

Дам, напълно достатъчно като информация, за да не искам да участвам в начинание, в което още от началото оценяват участниците по този начин.

Baistef
Baistef Day 1,825, 05:29

Хм щом може и по-възрастни да се запишат ще се запиша и аз.Не искам злато или пари,дайте ги та бебетата,аз искам да ми е забавно и да науча нещо ново. o7

IvJorell
IvJorell Day 1,825, 05:30

Джамбазов, не знам ти или някой друг сте писали статията. Вместо да ми се изкарваш/те на жертва на лично вземи оправи статията - махни разгъването на локумите и сложи конкретна информация - така статията ще стане и по-кратка, и по-информативна.

ilya_aLenin
ilya_aLenin Day 1,825, 05:42

о/

Velislav Djambazov
Velislav Djambazov Day 1,825, 05:44

винаги ще се намери някой да се ***ере под статията. Информация за проекта има достатъчно.Записалите се ще получат още. Абсолютно никаква нужда няма от подобни спорове под такива статии.Нз изобщо защо човек нямащ абсолютно желание да се запише, участва или помага пише подобни коментари.Пак ще ти повторя - има състезание в 8 етапа и 1 финал и награди за взели изпитите си.Тази информация като за начало е достатъчна на всекиго, но не и на теб разбирасе>

Morrpheus
Morrpheus Day 1,825, 05:56

Поздравления за труда ви!
Най-доброто министерство!

RoteBaron
RoteBaron Day 1,825, 05:59

voted!...Good Luck everybody! o7

NikolayMilev
NikolayMilev Day 1,825, 06:05

Научете се да приемате критика, иначе прогрес няма да има.

M.Windu
M.Windu Day 1,825, 06:22

V

Vernydub
Vernydub Day 1,825, 06:32

o7
Greetings from eUkraine Academy!
Great day for all of us!

Kobelev Vladimir
Kobelev Vladimir Day 1,825, 07:42

vote

C0RRAD0 BG
C0RRAD0 BG Day 1,825, 08:01

NikolayMilev ti nqmash li biri za piene mi se zanimavash s ministerstvoto na mladejta a ? xaxa

Mr. Alex Great
Mr. Alex Great Day 1,825, 10:24

Some info for eBulgarian citizens: 1. We had added a new module: "Research and Degrees". Learn more here erepublik.com/en/article/2155653/1/20 . Who will be a first Master in the eRepublik? Maybe you. 2. The first course includes tasks for newbies. That's why we recommend for old players(over 27 lv) to wait (2d course) or take part as an "expert group".

Mr. Alex Great
Mr. Alex Great Day 1,825, 10:42

Together, we will improve our project. This is the first enrollment of students in Bulgaria. Thats why, of course, we will have some problems, but I ask you helping to staff of the eUniversity of eBulgaria (vote article/tell newbies about the project) .Now you do not understand a lot about a eUniversity project, but I promise that the first graduates will thank you for this project and and at least one of the first graduates in the future will be a very prominent figure in the media module.

Luis Mendez de Haro
Luis Mendez de Haro Day 1,825, 10:59

great )

MsDuk
MsDuk Day 1,825, 14:50

good luck!

lud sam mamo
lud sam mamo Day 1,826, 23:00

v+sub old shout

bannera
bannera Day 1,826, 00:50

v+sub old +shout

Bukso
Bukso Day 1,826, 04:51

Айде и аз ще се включа, че мн скука напоследък. : )

diego delavega
diego delavega Day 1,826, 05:48

v+s

Okara_iwko
Okara_iwko Day 1,826, 06:05

Няма какво да кажа... поредната отлична статия!

bojko3131
bojko3131 Day 1,826, 09:12

o7
Най-после

Pesho Gigi
Pesho Gigi Day 1,826, 10:50

o7

Zencheg
Zencheg Day 1,827, 12:13

43IvJorell Дам, напълно достатъчно като информация, за да не искам да участвам в начинание, в което още от началото оценяват участниците по този начин.
===========================================================
Разбира се, човек, никой не те принуждава, в момента върви при нас 4-я набор, за първи път пуснахме и 2-ри курс; който не иска обикновено напуска след 2-ра задача.

+ към това, че и по-опитните с участието си допринасят за развиване на проекта, внасят полезни корекции и т.н

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.