Ambient on/off

Join the new world

 

[LUCI EWING] Protest szavazatokból protest elnök?

Day 2,176, 00:10 Published in Hungary Hungary by HUpakolas kishuga Luci Ewing

Sziasztok!

Szeptemberben már megmérettettem magam a választásokon egy igen hosszú és aktív kampánnyal. Vesztettem és ellenzéki szerepre ítéltettem. Akkor még voltak politikai alternatívák és lehetett beszélni tervekről ötletekről. Azóta a helyzet változott. Ősi ellenségünknek az előző bukott kormány és kongresszusi csicskáik ingyen és bérmentve adtak területeket. Innen kezdve fölösleges programokról részletesen beszélni. Innen kezdve egy elnökjelöltnek egy kérdésre kell válaszolnia:

Visszaadja a haza becsületét vagy sem?

A programom: Igen!

Visszaadom a haza becsületét! Programom röviden és tömören a múlttal való teljes szakítás és egy új irányvonal a magyar politikában! Egy új időszámítás fog kezdődni. A felálló kormány első feladata lesz egy jegyzéket átadni a szövetségben amiben követeljük a románok TWO és ACT MPP-inek a kifuttatását. Ha ez nem kerül meghallgatásra/elfogadásra akkor formálisan kilépünk a TWO-ból és semlegesként fogunk a baráti országokkal MPP-ket kötni szövetségtől függően. Koloncot nem fogunk a hátunkon cipelni így egy szerb-lengyel-indonéz-bolgár magra kellene majd gondolni. Kis országokkal csak akkor kötünk MPP-t ha az a románok elleni harcolt szolgálja.

Ezt ki kellett mondani! Ez a választóvonal! Ezt nem tette meg a választások fő esélyesének tartott Bandi aki "lassú víz" kampányával tulajdonképpen a status quo fenntartását vetíti előre. Ez most nem az ami a felháborodott lakosságnak kell! A holnapi választáson a románbarát status quo és a románellenes függetlenségi politika közül kell választanotok! A régi bukott politika és valami új közül! A Cobra-kormány gyalázatos bukása után nem hiszem hogy jöhet rosszabb és veszíthetnénk azzal ha megpróbáljuk országunk ügyeit új mederbe terelni!

Protest szavazatokat kérek! Ha elégedetlen vagy a dolgok menetével és szeretnél kipróbálni valami mást akkor szavazz rám!

Programom részletes elemei a szeptemberi kampányban elhangzottakon alapulnak. Úgy érzem a legtöbb pont ma is aktuális néhány még hatványozottabban is. Olvasásra ajánlom ezeket a cikkeket:

Kommunikáció, államszervezet

Hadügy

Külügy

Belügy, szociális ügyek, gazdaság.

Az esetlegesen szükségessé lett változásokról illetve indulásom egészéről szívesen vitázok a kommentekben! Köszönöm hogy végigolvastál!

 

Comments

AdmiraIis Day 2,176, 00:31

Comment deleted

AdmiraIis Day 2,176, 00:31

Comment deleted

AdmiraIis Day 2,176, 00:31

Comment deleted

Istencsaszar
Istencsaszar Day 2,176, 00:42

😃

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 01:05

Mi olyan vicces? Kínodban röhögsz mert tele a gatya?

Istencsaszar
Istencsaszar Day 2,176, 01:19

mitől kéne tele lennie a gatyámnak? 🙂

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 01:51

Hogy számolsz majd el jeti gazdáid előtt az irányváltással?

Istencsaszar
Istencsaszar Day 2,176, 04:45

Jeti gazdáim előtt? 🙂 Megmondom nekik, hogy ne aggódjanak, mert az új irányvonal úgyis a vesztébe vezeti Magyarországot, nekik csak ki kell várniuk.

Ha tényleg a románokat szolgálnám, akkor én most téged támogatnálak, mert a programodnál nagyobb szívességet nem is tehetne nekik Magyarország.

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 04:56

Érdekesen vagy te összerakva! Az szívesség ha kidobjuk őket az pedig kiszúrás ha ingyen adjuk nekik a régióinkat!

Istencsaszar
Istencsaszar Day 2,176, 05:01

nem összerakás kérdése ez, hanem két dolog kell hozzá:
1. józan ész
2. folyamatban való gondolkodás.

DrunkenSaiIor
DrunkenSaiIor Day 2,176, 00:50

miniszterek is vannak vagy minden egyedül intézel úgy hogy nem is jársz csetre?😃

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 01:07

Egy nagytanács fogja segíteni a munkámat. A korábbi kormányzati munka kizáró ok!

DrunkenSaiIor
DrunkenSaiIor Day 2,176, 01:15

isten ments hogy jelentkezzek csak érdeklődnék, hogy kik ezek a személyek.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 02:18

Tehát csak olyanok lesznek a "nagytanács"-ban, akik még eddig soha semmit nem tettek le az asztalra. Akkor mégis mi alapján lehet bekerülni ebbe a megtisztelt körbe, ha nem a múltbeli eredmények alapján? Hogy dől el a jelölt alkalmassága?

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 02:27

Múltbeli eredmény alapján azt érted hogy ingyen odaadták a románoknak a régióinkat? Az nagy eredmény a magadfajta büszke lehet rá!

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 03:15

Nem, bármiféle olyan cselekedet értek, ami alapján meg lehet ítélni, hogy alkalmasak-e egyáltalán a feladatra. Persze nyilván érted a kérdést, csak kínos lenne rá válaszolni. Mivel a kormányzati múlt kizáró tényező, ezért maradnak a hangemberek, akik dumálnak, de még nem nagyon bizonyítottak semmit. Mindegy, mivel úgysem fog kiderülni. Sajnos nem fogsz nyerni, így soha nem fog kiderülni, milyen dream team állt volna össze mögötted. 😃

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 03:33

Azok az emberek lesznek akik tennének ugyan de nem hagyják hogy a nevük egy lapra kerüljön a mostani bandával. Úgy beszélsz mintha a "kormányzati munka" egy ki tudja milyen nehéz feladat lenne pedig nem!

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 03:36

Te már csak tudod...
A jelöltek nevét mikor tudhatjuk meg? Kíváncsi lennék azokra a makulátlan játékosokra, akik hajlandóak lennének veled dolgozni. Gondolom ezt jogom van tudni, hiszen választópolgár vagyok.

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 03:38

A lista folyamatosan bővül. Úgy érzem a célközönségemnek sokkal többet ér az amit eddig tudni róluk mint az hogy beadnám az unalomig ismert és megvetett neveket. A magadfajtának nem de ez a te hibád. Látod már megint trollkodsz!

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 03:43

Különösen vicces, amikor az egyik legnagyobb troll vádol meg valakit trollkodással. 😃 Én feltettem egy kérdést, hogy mi alapján dől el a jelölt alkalmassága, ha eddig még nem lehetett kormányban. Te meg válasz helyett jöttél a magadfajtával. De azért én vagyok a troll ugyebár. 😉 Na haladjunk tovább. Szóval bővül a lista, és ennyit elég is tudni a kedves választóknak. Hiszen a te neved az eddigi teljesítményed alapján garancia a sikerre. Minden értek, tuti befutó vagy. Ismét be fogod bizonyítani, hogy jelentős politikai erő vagy, ehhez nem is férhet kétség. 😃

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 03:48

Az a baj hogy hazug premisszákkal jössz. Tényként kezeled hogy az eddig "dolgozó" és régióinkat ingyen feladó kormánytagok jók míg azok akik tőlük a távolságot tartanák rosszak és képtelenek a munkára. Innen kezdve a vita értelmetlen mert csak hazug konklozíció jöhet ki abból amin félrevezeted az olvasóimat mindezt hatalmas mellénnyel és fölényességgel. Tipikusan jetICSicska vitakultúrája.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 04:02

Hazudsz, vagy buta vagy. Ugyanis én nem mondtam sehol, hogy akik eddig voltak, azok jók voltak. Sőt, egyáltalán nem minősítettem őket. Én csak feltettem egy kérdést, hogy mi alapján lesznek kiválasztva a csapatod tagjai, de erre nem voltál képes érdemben válaszolni. Mivel egy ennyire egyszerű kérdésre sem vagy képes válaszolni, ezért inkább veled felesleges vitatkozni. Majd a választások után meglátjuk, mire mész ezzel a kampánnyal. Utána majd megbeszélhetjük, kinek volt nagyobb a mellénye a szükségesnél.

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 04:15

Már megint hazudsz és fölényeskedsz. A kérdésedet megválaszoltam. "Azok az emberek lesznek akik tennének ugyan de nem hagyják hogy a nevük egy lapra kerüljön a mostani bandával" Aki a sorok közt tud olvasni az láthatja azt is hogy sugallod azt amit most bőszen tagadsz. Nem hülyék vagyunk ne gondold ezt!

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 04:20

Te hazudsz csibe, ugyanis én azt írtam, hogy nem tudtál _érdemben_ válaszolni. Az ugyanis nem válasz, hogy "akik tennének". Ez egy tipikus, semmitmondó eltussolása a válasznak. Mondjuk politikustól nem idegen persze. Kik azok, akik tennének, de nem hagyják? Ja igen, a bővülő listán vannak tudjuk. Te még a sorokat sem tudod olvasni kislány, nemhogy a sorok közötti részt. És de, sajnos azt gondolom, hogy tök hülye vagy. 🙂

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 04:25

Személyeskedésnél többre nem futja? Várj a kormánylistára (nagytanács tagjaira) meg fogod kapni őket bár az ilyen listák nem sokat érnek mivel a tifélétek lejáratta a sokadnickekkel. Hiába adtok ki listákat ha senki se tudja ki viszi a karikat. Akkor mire vered magad a nevekkel?

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 04:32

Te kezdtél a magadfajtával, de azért én személyeskedek... Értem. 😃 Aztán meg jön egy kis sokadnickezés egy sokadnicktől. Te mindig meg tudsz újulni, nem vagy olyan unalmas, mint kehes, ezt bírom. 😃
Szóval most, hogy így körbeudvaroltuk egymást, visszatérhetünk a korábbi megállapításomhoz, hogy a választáson igazából elég, ha szavazópolgárként a te személyes képességeidben bízunk. Igaz, a kormánylistádat nem sikerült összeraknod a választásokig, a lista folyamatosan bővül. Még szerencse, hogy neked a személyeskedésnél többre is futja. 😉

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 04:38

Szeptemberben elkövettem azt a listát hogy hamar adtam ki kormánylistát és nem fértek be azok akik később jelentkeztek. Ezt most nem tenném meg újra szóval a lista BŐVÜL! Ha nem tetszik szavazz a listára a kompromittálódott jeticsicskákkal. Kormányprogramról akarsz beszélni?

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 04:47

Nem, egyáltalán nem tetszik ez a hozzáállás. Nem tetszik, ha vakon kell dönteni valamiről, bemondásra. Valamint az sem tetszik, hogy aki kérdez valamit, az egyből "magadfajta", mint kehesnél. Egyáltalán nem tetszik a stílusod, és ostobának tartalak. Pont emiatt számomra az nem elégséges, hogy tudom, te vezetnéd az országot. Emiatt nem fogok rád szavazni, mert neked más a szereped a közösségben, nem az ország vezetése. 😉

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 04:55

Sajnálom ha a programom nem győzött meg és üres neveket keresnél a döntésedhez.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 05:05

Úgy látszik, hogy még ennyi magyarázat után sem vagy képes megérteni, ami ismét csak azt bizonyítja, hogy buta vagy. Az a baj, hogy a programod csak üres szavak, mert ha nem tudjuk, hogy kik fogják a programodat véghezvinni, addig csak a te szavadnak hihetünk. De mi alapján higgyünk a szavadnak, ha még te sem csináltál semmit? Miért kéne a választóknak bízni az üres szavaidban? Pont a nevek nem lennének üresek, mert az mutatnák, hogy nem egyedül állsz az ötleteiddel, hanem igenis mások is úgy gondolják, hogy működik, és ezért TENNI is hajlandóak. Talán ezért is nincs olyan kifejezés, hogy "üres nevek", viszont olyan van, hogy üres szavak. Neked eddig csak az utóbbi van.

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 05:23

Van olyan hogy üres név: amikor nem tudjuk melyik fékmester viszi a karaktert. A programom tiszta és egyértelmű. Nem kis munkám van benne. Itt a vitát befejeztem veled mert a konstruktivitás minimuma is hiányzik belőled a feketét simán fehérnek hazudod és fordítva.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 05:34

Te nagyon konstruktív vagy. Igaz, sajnos a kérdésekre érdemben(!) nem tudsz válaszolni, így soha nem fog kiderülni, hogy kik dolgoznának a magasröptű programod megvalósításán. Mert ugye nyerni nem fogsz, így a folyton bővülő listád lehet, hogy soha nem fog napvilágot látni. Mindegy, legalább lesz időd dolgozni rajta a következő lebőgésedig.
Hol hazudtam? Azt esetleg meg tudnád mutatni? Én úgy emlékszem, te hazudtad azt következetesen, hogy Garma a fékem. Ott is csak jól beégtél a hazudozással. Előkeressem amikor szűkölve visszavonultál? Csak poénból. 😉

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 05:42

Üres szavaknak hazudod a programomat. 2 perce is kaptam egy bátorító üzenetet egy játékostól aki eddig nem dolgozott kormányban. Felajánlottam neki hogy csatlakozzon a csapatomhoz. Ne aggódj: holnap kiadom a cikket a kormányomról de megnyugodhatsz nem a szokásos maszlag lesz szóval beleköthetsz rendesen.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 05:50

Az nem hazugság, ugyanis az ég világon semmi és senki sem áll a szavaid mögött. Ezért üresek. Nincs semmi garancia arra, hogy bármit is képes lennél megvalósítani belőle. Ezt fel tudod fogni, hogy ezt jelenti az "üres szavak" fogalma? Megérted, hogy a szavaid önmagukban állnak, és ezért nincs túl nagy értékük vagy jelentőségük?
Én nem aggódom, ugyanis nem fogsz nyerni. Leégsz, ugyanúgy mint a múltkor. Meg akkor, amikor multizással vádoltál minket Garmával. Meg gondolom még ahogy párszor korábban, mert úgy tűnik, nagyon rutinosan égsz le, nem nagyon ráznak meg a sokasodó kudarcok. Kehest mindenképpen rakd be a kormányba, sok bennetek a közös. 😉

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 05:58

Látom neked csak ennyire futja. Gúnyneveket adni másoknak meg kiáltani folyamatosan hogy "leégtél leégtél". Óvoda. A programomban foglaltakra bankgaranciát nem tudok adni valóban csak a szavamat. Ugyanúgy ahogy csak mások is. Érdekes velük nem kötekedsz vagyis tőlem félsz. Ha egy magadfajta fél tőlem az nekem pozitív visszajelzés. A vitát lezártam fröcsögj magadban! Szia!

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 06:07

Igen, tőled sokkal többre futotta, ezt már megbeszéltük. Látszik, hogy semmit sem fogtál fel az egészből, mert mások nem csak a szavukat tudják adni, ez a lényeg. El tudják mondani azt is, eddig mit értek el, most mit szeretnének, és ebben kik fogják segíteni őket. És még ha úgy is gondolod, hogy csak rosszat tettek, és csupa gazember van körülöttük, akkor is többet tettek a választók megnyeréséért, mint te. Sajnálom, hogy olyan ostoba vagy, hogy ennyit sem vagy képes megérteni. Teljesen alkalmatlannak tartalak az ország vezetésére, és még elég sok minden másra is. Szia! 🙂

m0bra
m0bra Day 2,177, 04:55

hugica. a kormánytagjelöltjeid közül van olyan aki tudja a választ a következő kérdésekre?
1. mit jelent a híd?
2. Taudira régió szomszédos-e Black Sea coast of Turkey régióval? És North Caucazus?
3. Egy régió sikeres elfoglalása után mennyi időnek kell eltelnie amíg RW indítható az adott régióban.
4. Hány RW futhat egyszerre párhuzamosan egy országban?
5. Sikertelen RW lezárása után hány órával indítható újabb rw?
6. Sikeres RW lezárása után hány órával indítható újabb rw?
7. Ha két országnak egyedül X régión keresztül van találkozási pontja, és így ezen az X régión keresztül A ország indít csatát B ország ellen, de a csata elhúzódik, és időközben sikeres lázadás indul X régióban, mikor zárul le a támadás? A csaták lejártával hány órán belül indítható újabb csata?
8. Ha egy kanadai állampolgár 10ezer kaját akarna exportálni magyarországra, és darabját 10 hufér tenné ki a piacra, mennyi HUF folyna az államkassázba adóként, és mennyi bevétel jutna a kanadai fickó zsebébe? Mi történik a kettő közötti különbözettel?
9. Ha egy szerb állampolgár 10ezer fegyver nyersanyagot akarna exportálni magyarországra, és darabját 1 hufér tenné ki a piacra, mennyi HUF folyna az államkassázba adóként, és mennyi bevétel jutna a szerb fickó zsebébe az áru eladása után? Mi történik a kettő közötti különbözettel?
10. Erep idő szerint mikor kell kiadni egy eMagyar cikket ahhoz, hogy maximális audienciát érjen el vote vásárlás nélkül?

covfefe
covfefe Day 2,176, 02:03

Luci kormányzó kezét az Uralkodó vezeti, akinek a kezét pedig Djozike irányítja!

covfefe
covfefe Day 2,176, 02:04

ja, most nézem, hogy a Birodalom jelöltje Kilencfarkú macska! LOL

HUpakolas kishuga Luci Ewing
HUpakolas kishuga Luci Ewing Day 2,176, 02:09

Anya büszke lenne rád hogy egy bolhafészket támogatsz a véred helyett!

Tankred Orfeusz
Tankred Orfeusz Day 2,176, 04:08

Na de mire számítottál, Luci, ha a múltbeli kormánytisztség nálad kizáró ok, ezzel beintettél Hupáknak is, hiszen volt kormánytag.

covfefe
covfefe Day 2,176, 04:27

Tankred: ez aljas rágalom!

Tankred Orfeusz
Tankred Orfeusz Day 2,176, 06:36

Hehe, kikerestem a miniszterségedet értékelő cikked:
http://www.erepublik.com/en/article/kormanyzati-ciklus-ertekeles-a-propagandaminiszter-tollabol-1626493/1/20

És milyen érdekes hozzászólást találtam alatta:
"Tomjohnson Day 1,142, 07:42
elnökként is ilyen jó lennél : )
mármint hibátlan!"

Hogy megjósolta!

Tuzerjanos
Tuzerjanos Day 2,176, 09:41

A Főispán serege is melette!

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 10:19

A főispán gondolom azt akarta írni, hogy "mellette", ha már akkora magyar. Szánalom...

Tuzerjanos
Tuzerjanos Day 2,176, 10:33

bocs,épp telefonól írtam gambit

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 10:45

Naná, hiszen a hajbókolás nem tűr halasztást ugyebár. Igen-igen, én vagyok a csicska, tudom. 😃

Tuzerjanos
Tuzerjanos Day 2,176, 10:49

bocs ha televizió mellett telefonról fent vagyok,és nem vagyok kíváncsi a reklámokra,így ilyenkor nem megyek fel a szobámba a gépemhez. unaloműzésként szoktam ilyenkor erepezni.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 2,176, 10:54

Köszi, most már azt is tudjuk, hogy a hajbókolás kitűnő unaloműző. Jó, hogy ezeket megosztod, mert a többség nem tudja ugyebár. Csak néhány ennyire szervilis karakter van, mint te.

Tuzerjanos
Tuzerjanos Day 2,176, 11:00

gambit,olyan jó következtetéseid vannak.... politikus lehetsz irl,komolyan xDDDDD

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.