Ambient on/off

Join the new world

 

[LL] Puheenjohtajamme tiedottaa: En ole Cendorr

Day 2,330, 08:54 Published in Finland Belarus by Cendorri


Irkissä ja mediassa on liikkunut huhuja, että Ruben Laguksen accountilla pelaisi nykyään joku muu kuin Lagus itse. Spekulaatiot saivat alkunsa presidentinvaalien ehdokaskuvioista ja sitemmin yhteinen puolueprojektimme on herättänyt kysymyksiä. Usealle kysyjälle olen jo joutunut kertomaan, ettei ilkeä väite pidä paikkaansa, ja nyt myös puheenjohtaja on joutunut ottamaan kantaa velloviin huhuihin.


Laguksen Lauman väki on syvästi huolissaan siitä kohtelusta, jota nuori puolueemme on heti alkumetreillään saanut kestää. Elitistit hallitusta myöten pyrkivät luomaan epäilyttävää ilmapiiriä huhuillaan ja näin suistamaan ainoan oppositiopuolueemme raiteiltaan. Esittämällä puheenjohtaja Cendorrin multina saadaan potentiaaliset jäsenet säikähtämään ja tuolla pyritään ainoastaan hajottamaan puolue ja horjuttamaan sen asemaa. Ainoana oppositiopuolueena meidät halutaan blokata kaikin keinoin, mutta emme luovuta.

Varapuheenjohtajana toivotankin kaikki tervetulleeksi Laguksen Laumaan, eSuomen puolekentän uuteen tulokkaaseen, joka tekee vain järkipolitiikkaa! Kaikille avoin puolueemme tarjoaa jokaiselle vaikutusmahdollisuuksia, ja tavoitteenamme on myös pitää huolta sinusta. Jäsenille jaammekin tankkeja puolueen feedissä, heti kun pystymme, ja sieltä saa myös henkistä tukea politikointiin. Tule rohkeasti mukaan ja päättämään puolueen tulevaisuudesta!

-Cendorr (varapuheenjohtaja, LL)
 

Comments

Pilde Mong
Pilde Mong Day 2,330, 09:23

Tämä artiglos vain vahvistaa epäilyjä.

Cendorri
Cendorri Day 2,330, 09:32

Ruben Lagus on itse yrittänyt pysyä kohun yläpuolella, mutta kuvittelin että uskoisitte asian hänen sanomanaan. Eikö tuo kommentti riittänyt? Uskotteko kuitenkaan, vaikka hän tulisi tähän sanomaan miten asiat ovat?

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 2,330, 09:43

Tunnustan kaiken.

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Day 2,330, 11:19

Olen Ruben ja hyväksyn tämän artikkelin.

Cure
Cure Day 2,330, 12:03

Ny se on varmaa, kun Cendorr kieltää 🙁

Cendorri Day 2,330, 12:27

Comment deleted

Cendorri
Cendorri Day 2,330, 12:32

Minä en oikein tiedä, miten pitäisi suhtautua kun monet luulevat minun ostelevan useinkin accoja. Kun kuitenkin tiedän, että Rubenin peli vaikeutuu kaltaistesi juoruilijoiden takia, niin ajattelin nyt tuoda totuuden esiin.

Myönnän kyllä, etten ehkä kertoisi jos olisin oikeasti Ruuben. Mentori bossina varmasti viihtyisin.

GimliPertti
GimliPertti Day 2,330, 14:53

En myönnä enkä kiellä. Mediapeliä.

Cendorri
Cendorri Day 2,330, 15:00

Niin, ja tosiaan jos ette luota minuun niin kannattaa kysyä Ruubenilta.

Pedersprii
Pedersprii Day 2,330, 14:53

Olen Peder-setä ja uskon kaiken.

Cendorri
Cendorri Day 2,330, 15:04

Ruuben ei huijaa!

Kaljavaasi
Kaljavaasi Day 2,330, 17:03

Ruuven onkin itse pääjehu-Cendorr, ollut jo aikojen alusta. Jakautuneen mielensä luomat lukuisat vähä-Cendorrit hän on pyrkinyt karkottamaan eMaailmasta. Mutta aina uudestaan nämä vähä-Cendorrit ovat puskeneet esiin pääjehu-Cenddorrin mielen syövereistä, kunnes pääjehu-Cendorr sai vähä-Cendorrinsa viimein kuriin http://www.erepublik.com/ro/article/sukuni-on-murhattu-2386469/1/20

Nyt kun pääjehu-Cendorr on saanut mielelleen rauhan, voi hän hylätä Ruben Laguksen roolinsa ja ruveta avoimesti Cendorriksi.

But there's still one lesser Cendorr remaining. Mitä siitä lopulta seuraa pääjehu-Cendorille, se jää nähtäväksi.

Donhardcore
Donhardcore Day 2,331, 16:34

Nothing is true, everything is Cendorr.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.