Ambient on/off

Join the new world

 

[LL] Puheenjohtajamme tiedottaa: En ole Cendorr

Day 2,326, 17:01 Published in Finland Belarus by Cendorri
Eroan puolueesta!

Viimeaikaiset epäilykset ja huhut ovat saaneet tilanteen siihen pisteeseen, että puolueen kannalta on paras ratkaisu jättää tehtävät varapuheenjohtajana. Eräät tahot ovat pyrkineet leimaamaan minut Ruben Laguksen multiksi, tai toisin päin, ja näen sen haittavan puheenjohtajan työtä suuresti.

Siirryn näillä näkymin takaisin Wanhoihin Partoihin, tarkoituksenani pyrkiä sen puheenjohtajaksi n. viikon kuluttua järjestettävissä puheenjohtajavaaleissa. En tahdo kuitenkaan jäädä toimettomaksi, vaikka eSuomen ilmapiiri ei tällä hetkellä Cendorreja suosikaan.

Jotta koko puolue saisi kokonaan työrauhan, eroan siitä jättäen näin hyvästit innostuneelle porukalle, joka Laumassa oli! Oli mielestäni hienoa päästä viimeinkin kokeilemaan jotain uutta eSuomen politiikassa, mutta nyt kapula jää Ruubenille. Tehkäähän parhaanne!Kiitos uskosta minuun Ruben ja Lauman väki, mutta näin on paras!

-Cendorr
 

Comments

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 2,326, 18:47

Edessä eSuomen historian tylsimmät presidentinvaalit!! \o/

No saa siitä sentään hulppeat 5 expaa

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Day 2,326, 21:50

Ensi kerralla sitten.

Cendorri
Cendorri Day 2,327, 11:13

Pääsenhän LL:n ehdokkaaksi?

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Day 2,327, 12:10

Ehkä, mutta siitä pitää päättää lauman kesken esiäänestyksessä.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.