Ambient on/off

Join the new world

 

[ LEP Tiedottaa ] Vaalit ja äänestys ohjeet

Day 1,821, 20:21 Published in Finland Finland by LESPOVaalit ovat täällä ja LEP on saanut forum keskusteluiden päätteeksi selville
virallisen ehdokkaan, onneksi olkoon None|i.

Monille ihmisille mies on ehkä kaikista tutuntuin monista puolustusministerin kausistaan ja läheisestä yhteistyöstä armeijan kanssa. LEP julistaakin nyt kilpailun jonka palkintona on 500q7 tankkia kysyen: Mitkä ovat ne 2 hallituspaikkaa, joissa None|i ei ole toiminut?

Puoluetoverit muistakaa äänestää, vain niin takaat että spudroilta leikataan siivet. Näin LEP pystyy palaamaan takaisin vanhoihin agendoihinsa, ajamaan edistystä ja järkipolitiikkaa.

-Virallinen PJ kandinaatti None|i
 

Comments

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 1,821, 21:52

Pakko sanoa että menee han mutuntuntumalla, mutta ulkoministeri ja hupimisteri?

Cendorr
Cendorr Day 1,821, 22:31

hupiministeri ja tiedotusministeri

Ripulipillu Day 1,822, 23:19

Comment deleted

Jarmo  Kaaleppi
Jarmo Kaaleppi Day 1,822, 23:20

hyvää ystävän päivää noneliini

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,822, 23:32

TÄMÄ OHJE ON VASTOIN LEP:n PUHEENJOHTAJAN JA PUOLUEHALLITUKSEN OHJEITA!!!!! ÄLKÄÄ TOTELKO!

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 23:35

Saanko kysyä montako puolueen jäsentä osallistui tämän ns. "virallisen ehdokkaan" valitsemiseen? Muutama? Kenties jopa 10? Puolueessahan on btw +130 jäsentä.

Pedersprii
Pedersprii Day 1,822, 23:39

Miksi puolueen virallinen orgi ja samalla lehti on jonkun hämärän vallankaappaajaspurdon hallussa? Haistan homphoilua.

Pedersprii
Pedersprii Day 1,822, 23:40

Tämä on 609 juttu.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 23:41

Ilmeeni oikeesti kun sama henkilö yllätys yllätys valittiin "viralliseksi ehdokkaaksi", joka oli nämä keskustelut aloittanutkin ja sama henkilö myös kaiken tämän "virallispropagandan" takana. Ketä muita siellä on vai onko tämä pelkkää None|i:n näytelmää?

Kiinassahan kommunistinen puolue valitsi johtajan aivan vastikään samalla tavalla, sieltäkö ne opit ammennetaan?

Ripulipillu
Ripulipillu Day 1,822, 00:16

Juuh, elikkäs antakaa mulle rahaa, oon virallinen veromies jolle on pakko antaa rahaa t.virallinen tiedottaja veromies

None
None Day 1,822, 00:38

Foorumilla tarjotaan mahdollisuus melkein kaikille 130 jäsenelle vaikuttaa aivan miten he haluavat.
Poikkeuksena puolue imagoa mustaava spudrot joita ei kiinnosta puolueen toiminta vaan puoluemallin muutaminen Jonne.tk puolueeksi.

Keskustelua on herätelty jo viime PJ vaaleista lähtien jolloin ilmaisin halukkuuteni seuraaviin vaaleihin ja koska puolue selvästi katsoi parhaaksi sen että paikasta taistelee veteraani ehdokas ei muita ehdokkuuksia edes noussut esille.

Jatkuu:

None
None Day 1,822, 00:39

Haluaisin myös mainostaa vielä foorumia työkaluna henkilöille joita poliittinen päätöksenteko kiinnostaa. LEP voisi olla vielä paremmin edustettuna foorumillaan, jos siis löytyy kiinnostusta tai ongelmia asiasta privani on aina auki puolueen jäsenistölle.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 00:44

Eli foorumille pääsee vain tietyt henkilöt, kaikki jäsenet eivät pääse. Miten voit kutsua itseäsi viralliseksi ehdokkaaksi jos suurta osaa puolueen jäsenistä ei ole päästetty päättämään asiasta? Ja montako henkilöä tähän päätökseen osallistui?

None olet virallinen vain heille jotka päätöksentekoon foorumilla osallistuivat. Tänne itse peliin on turha tulla virallisuutta todistelemaan jo siksi että erimielisiä on syrjitty foorumilta. Muista myös että puolueessa on +130 jäsentä.

None
None Day 1,822, 00:49

Kysytäämpä näin.
Montako ihmistä PTO porukka on LEPistä kuunnellut? Hehän mainostivat pitäneensä puoluekokouksen johon en ainakaan ole nähnyt ensimmäistäkään kutsua. Vertaa tätä mallia sellaiseen joka kutsuu henkilöitä tekemään yhteisiä päätöksiä asioista joihin yhteinen kiinnostus löytyy.

Voin kutsua itseäni LEPin viralliseksi ehdokkaaksi koska toimin täysin niinkuin LEP on aina toiminut ja jolla kaikki viralliset LEP presidentit ja PJt on päätetty.

Jatkuu:

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 00:53

"Voin kutsua itseäni LEPin viralliseksi ehdokkaaksi koska toimin täysin niinkuin LEP on aina toiminut ja jolla kaikki viralliset LEP presidentit ja PJt on päätetty."

Uudet tuulet ovat tulleet. Onko sellainen puolue kovin liberaali, joka ei päästä erimielisiä päätöksentekoon siinä pelossa että he edustavat muutosta? Jos virallisuutesi pohjautuu tuohon että toimit kuten LEP on aina toiminut, niin siltä putoaa pohja samantien koska LEP ei päästä ketään mahdollisia muutosmielisiä vaikuttamaan.

None
None Day 1,822, 00:54

Näillä taustatiedoilla miten voit väittää että suurta osaa puolueesta ei ole _päästetty_ keskustelemaan asioista ? Samaan kastiin menee myös tuo sinun väitteesi _erimielisien syrjinnästä_.

Zakke on ehkä paras peruste jonka tähän voin nyt heittää. Mies ei ole minkäänlaisessa suosiossa vanhojen LEP miehien saralla. Eikä myöskään tule tunnetusti Fettiksen tai Minixmixin kaltaisten edellisten presidenttien kanssa kovin hyvin juttuun. Silti tuo mies tuli valituksi viralliseksi

Jatkuu

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 00:54

LEP siis suojelee omia vakiintuneita toimintatapojaan despoottimaisesti pienen piirin keskuudessa. Ja sitten väitetään että ollaan niin virallisia ehdokkaita kun näiden diktatuurin avulla suojeltujen toimintapojen mukaan on toimittu. Naurettavaa.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 00:55

Zakke valittiin tasan siksi että Minixmix ei halunnut ehdolle, tiedät tämän None itsekin. Minixmix olisi valittu Zaken sijaan 100% varmuudella jos hän olisi halunnut ehdolle.

None
None Day 1,822, 00:57

... presidentti ehdokkaaksi ja mies voitti vaalit.

Juuri tälläisen LEPin minä haluan tuoda takaisin, jos mieheltä löytyy kunnianhimoa ja persoonaa. Voi hän LEPin mukana nousta viroista korkeimpaan ja olla mahtava presidentti.

On hemmetin helppoa olla Liberaali, mutta edistystä spudroaminen ei varmasti tuo. Siksi olisikin hauskaa tietää miten sinusta nykyinen taantuma on millään muotoa edistystä?

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,822, 00:58

Miau, juuri niin!

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 00:59

LEP vastusti tiukasti Asgardia, varsinkin LEP-presidentti. Miksi LEP vastusti edistystä?


Edistys on hieman vaikea määritellä, kun jokainen sen näkee eri tavalla.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 01:02

None|i sanon vain että viime vaaleissa aika moni lepin jäsen myi äänensä. He eivät varmaan olleet foorumilla vaikuttamassa, mutta mitä sitten. Kaikki eivät foorumille halua, se on vain hyväksyttävä. Oli IG-tulos mikä tahansa, niin se on hyväksyttävä ja on epäasiallista sanoa sitä vääräksi. Puolueen jäsenistön muodostavat puolueen kaikki jäsenet yhdessä ja he äänestävät demokraattisesti PJ:n. Jos foorumiosastoa ei meno miellytä niin se on heidän ongelmansa ja kertoo vain ja ainoastaan

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 01:03

foorumin toimimattomuudesta ja siitä ettei se enää sopeudu vallitseviin olosuhteisiin IG.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 01:05

None|i minä en tästä koko touhusta lähtisi edes syyttämään spurdoja, vaan SP:tä. Spurdoilla on mielestäni oikeus omaan top-5 puolueeseen, heillä on ollut sellainen kauan AH:sta alkaen ja he itse loivat AH:n aikanaan. SP vei heiltä puolueen ja oli arvattavissa että kosto tulee LEP:lle. Ongelman aiheuttaja on SP.

Lord Morgoth Bauglir
Lord Morgoth Bauglir Day 1,822, 01:08

"Foorumilla tarjotaan mahdollisuus melkein kaikille 130 jäsenelle vaikuttaa aivan miten he haluavat."

Anteeksi kuinka?

Edelliseen artikkeliin kommentoin seuraavasti:

"Melkor99Day 1,816, 03:30 "Keskustelu kuitenkin kaipaa vielä osanottajia. Siis jos sinulta löytyy mielestäsi hyvä idea LEPin tulevaisuutta koskien, tule keskustelemaan kanssamme."

Ilmoittauduin LEP:n salaiselle osiolle melkein kolme viikkoa sitten, mutta mitään vastausta ei ole vieläkään tullut oikeuksista puhumattakaan.

Lord Morgoth Bauglir
Lord Morgoth Bauglir Day 1,822, 01:10

... Vähän hankala osallistua keskusteluun mikäli itse keskustelua ei pääse edes näkemään.

Voisiko arvon None|i puolueen tiedottajana saada asiaan jotain selvyyttä?"

Tähän eliittiherra none ei edes viitsinyt mitenkään vastata. Tämäkö on sitä edistyksellistä mahdollisuutta vaikuttaa?

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 01:13

Melkorin tapaus osoittaakin kaiken tarpeellisen mitä LEP:n foorumiosiosta tarvitsee tietää. Toistan: Naurettavaa.

None|i vetää mediassa ihme näytelmää, yhden miehen showta jossa kauniit sanat "virallisuudesta" ja kivasta foorumista pissaavat äänestäjää silmään.
Todennäköisesti siellä häärii None|i yksin ja valitsee ketä ottaa mukaan. Siellä on ehkä muutama jäsen keskustelemassa. Ja sitten ihmetellään kun puolue ei äänestäkään ylhäältä annetun käskyn mukaan? huhhuh, tämäkö sitä liberaaliutta?

jom1
jom1 Day 1,822, 01:36

Melkor99 sun muut viime ekvaalien listalla korkealla olleet kuuluvat spurdo-joukkoon. Noin yleisluontoisesti.

Pedersprii
Pedersprii Day 1,822, 01:46

"Kysytäämpä näin.
Montako ihmistä PTO porukka on LEPistä kuunnellut?"

Voin vastata heti: PTO-setä None|i kuunteli itseään ja niitä kahta muuta, jotka hän on hyväksynyt jonnekin omalle foorumilleen, koska he ovat hänen kanssaan samaa mieltä.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 01:47

Ettäkö melkor spurdo? voi kiesus sentään.

LEP:n foorumin uskottavuuden rippeetkin karisivat juuri. Mitä he*vettiä täällä puhutaan että "foorumilla tehdään viralliset päätökset" jos sinne ei päästetä edes jäseniä tekemään niitä!=?!?!?!?!???!?!?!?!!!?! WHATTT THEE FUCCKK!!?!???

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 01:49

jom1 paljasti juuri ehkä tahtomattaan sen, että LEP:n foorumille päästetään vain tyypit jotka ovat puolueen vanhojen johtohahmojen kanssa samaa mieltä. Näin taataan se, että valta säilyy heillä ja mikään ei muutu eikä erimielisyyksiä ole ja että ehdokkaiksi valitaan aina ne ketä nämä elitististit haluavat. Näinhän tämä menee. Tämä liberaalia jonkun mielestä? Despotismi edistystä? Lähinnä vitsi tämä LEP.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,822, 02:40

Kas, None palaamassa kehiin o7

Pahalta näyttää tilanne juuri nyt, toivottavasti porukalla olisi enemmän järkeä nyt. None on armoton työmyyrä, joka saa hommat tehtyä kitisemättä. Kovaksi keitetty huippuosaaja.

Augustus Koriander
Augustus Koriander Day 1,822, 03:08

Hauskaa, että minua virallisena puolueen ehdokkaana syrjitään tällä tavalla. Olen ollut tässä puolueessa noin 2 vuotta, tosin en yhtäjaksoisesti ja silti olen hirmuinen PTO -mies joka ei halua kuunnella muiden mielipiteitä.

Minne tässä ollaan muuten taannuttu? None|in täytyy huomata, että lähes mikään ei ole muuttunut tässä puolueessa nimeä lukuunottamatta.

Ripulipillu
Ripulipillu Day 1,822, 03:14

nii ja VAARALLISET PTO SPURDOT ON HALLINNASSA!!!!!!

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 03:20

"Pahalta näyttää tilanne juuri nyt, toivottavasti porukalla olisi enemmän järkeä nyt. None on armoton työmyyrä, joka saa hommat tehtyä kitisemättä. Kovaksi keitetty huippuosaaja."

Zacharia Raven. Entä jos LEP äänestää Augustugsen johtajakseen? Onko demokraattinen tulos väärä? Mielipiteitä saa olla ja pitääkin, mutta minua häiritsee se jatkuva demokratian halveksunta mitä eräät tahot aina tekevät. Augustugselle ei taida olla edes virkakieltoa.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 03:24

Jokainen viimeistään nyt tajuaa että puheet "virallisesta ehdokkaasta" on täyttä p*skaa. Forkalle ei ole otettu puolueen jäseniä, edes sellaisia joilla ei ole ollut virkakieltoa. Oikea demokratia tapahtuu siis IG, ja tänään näemme kenet Suomen suurin puolue haluaa puheenjohtajakseen.

Cenwrath
Cenwrath Day 1,822, 03:25

Opetusministeri ja oikeusministeri!

Lord Morgoth Bauglir
Lord Morgoth Bauglir Day 1,822, 03:30

Jepjep, none vaikuttaa olevan "huippuosaaja" lähinnä valehtelijana ja suoran keskustelun välttelijänä, sellaisen kuvan henkilökohtaisesti olen hänestä saanut.

jom1:ltä haluaisin lisäperusteluita väitteelle että minä olisin joku spurdo. Kuusi kautta kansanedustajana Kauppaliiton riveistä ja yksi LEP:n riveistä. Kaikki kaudet rikkeettömiä. Lisäksi suuri joukko erettäjiä tuntee minut luotettavana aseiden myyjänä. Joten mikä ihme minusta spurdon tekee?

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 03:32

melkor99 tässä on kyse vain siitä, että edustat LEP:n muutaman vanhan elitistin mielestä vääriä mielipiteitä. Siksi sinut blokataan ulos.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,822, 03:46

PTO äänestäjien lahjomisella demokratiaa? No, mitäpä muuta voi odottaa kasalta jorma kaaleppeja. Todella hieno veto Cendorr, näytit taas kerran todellisen luonteesi - pelkkä surkea spurdo.

Spurdot saavuttivat tavoitteensa, ja osoittivat laittomilla äänestyksillään ja laittomilla kansalaisuuksilla, että he haluavat vain paskoa kaiken. Kannattaa välillä miettiä ihan Suomeakin näissä PJ-vaaleissa.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 03:52

@Zacharia Raven

Näissä vaaleissa ei ainakaan ole lahjottu vielä ketään. Mitä muuten olet mieltä siitä, että puolueeseen lahjotaan jäseniä kuten vanha LEP teki usein? Sehän on epäsuoraa äänten ostamista. Sitä et tietenkään tuomitse.

Minä en kannata laittomia äänestyksiä, en kannata myöskään Suomen paskomista. Mutta kannatan demokratiaa. LEP:n foorumikäytännöt, jossa osa porukasta suljetaan pois, ei sitä osoita.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 03:53

Ihmeellistä, että päättelet minut surkeaksi spurdoksi mielipiteitteni takia.

SlickyNick
SlickyNick Day 1,822, 04:08

Ehdotan että asia ratkaistaan lahjomalla äänestäjiä.
Eniten lahjova voittakoon!!!

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,822, 04:34

Cendorr, nimesi ja kuvasi, sekä se että vastustat LEPin virallista ehdokasta kertovat jo kaiken.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 04:43

@Zacharia Raven

Nimeni on huumoria, kuva myös. Olen hupi-ihminen, ehkä olet jo huomannut. Minusta tämä on ihan harmitonta hauskuutta jos nimi sattuu olemaan Kaaleppi : - D

Ja tuosta "virallisuudesta" me olemmekin eri mieltä. Zakke, tässäkin ketjussa on esimerkiksi Melkor todennut, ettei häntä kelpuutettu foorumille. 6x kansanedustaja, ei rikkeitä. Ja sitten väitetään, että foorumilla valittu ehdokas on muka puolueen virallinen ehdokas?

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 04:45

Foorumilla päätetty ehdokas on ehkä virallinen siellä foorumiosastolla, ja heidän keskuudessaan jotka ehdokkaan ovat valinneet. Mutta älä h*lvetissä tule tänne julistamaan että se on myös IG-virallinen ehdokas, jos monia puolueen jäseniä ei ole edes kelpuutettu foorumille ehdokasta päättämään! Ja edelleen kysyisin, että montako henkilöä siellä foorumilla oli tätä päättämässä? Luulenpa, että aika marginaalinen ryhmä jos katsotaan puolueen jäsenmäärää.

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 04:59

Ja teen vielä yhden asian selväksi. Minä hyväksyn sen, jos None voittaa. Minä hyväksyn myös sen, jos Augustus voittaa. En ole varsinaisesti kenenkään puolella, tai ketään vastaan. Pääasia on, että LEP saa johtajan, kenet se haluaa. En vaan pidä siitä, että yritetään luoda kuvaa Nonesta koko puolueen virallisena ehdokkaana, kun hän ei sitä ole. Hänen virallisuutensa on foorumilla päätetty ja tiedämme jo minkä tasoista LEP:n foorumitoiminta on. Itse pelissä mitään virallista ehdokasta ei ole.

SlickyNick
SlickyNick Day 1,822, 05:24

Oot kyllä kaksinaamainen kaveri.
Nämä "salamit" toimi aivan samalla tavalla viime vaaleissa. Nyt se kuitenkin on niin väärin?

Cendorr
Cendorr Day 1,822, 05:36

SlickyNick: Toimi miten? Jos joku höpisee täällä virallisesta ehdokkaasta niin totean vain ettei virallista ehdokasta ole olemassakaan täällä. Ihan sama koskien myös salameja. Otan vain kantaa tähän kuinka esimerkiksi Augustusta yritetään demonisoida, vaikkei hänellä ole edes virkakieltoakaan.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,822, 06:14

Olet ja tulet aina olemaan huomiota hamuava häirikkö. Haluat että eSuomen asioita sotketaan eduskunnalla, joka haluaa vain aiheuttaa kaaosta.

None on vastuullinen pelaaja, ja ainoita nyky-LEPistä, joita voin sanoa kunnioittavani pelaajana ja poliitikkona. Kaikki eSuomen hyväksi.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.