Ambient on/off

Join the new world

 

[LEP] Tästä se lähtee!

Day 2,066, 07:29 Published in Finland Finland by Cendorr


Hyvää päivää eSuomen kansa! LEP:n artikkelit joudutaan poikkeuksellisesti julkistamaan tästä lehdestä, koska puolueen vanha eliitti on kaapannut LEP:n organisaation, eikä suostu minkäänlaiseen yhteistyöhön. Allekirjoittanutta on uhkailtu myös banneilla eSuomen foorumille ja irc-kanavalle, niin ikään tämän LEP-eliitin toimesta. Hassuinta on se, että nämä henkilöt ovat jo hyljänneet puolueen, mutta yrittävät vielä vedellä naruista taustalla. Työ LEP:n muuttamiseksi demokraattiseksi ja liberaaliksi puolueeksi tämän kauden aikana tulee siis olemaan haastava.On kuitenkin päästy jo hyvään alkuun. Minut on valittu puheenjohtamaan Liberaalia Edistyspuoluetta tämän kauden ajan, jos joku ei vielä tiennyt. Kiitän jokaista äänestäjääni puheenjohtajavaaleissa, en voi tarpeeksi painottaa jokaisen äänen merkitystä. Liberaalin Edistyspuolueen muuttuminen paremmaksi paikaksi ei onnistu ilman jäsenistön tukea. Olen saanut sitä tukea ihailtavan paljon, alkava muutos puolueessamme on huomattu myös yli puoluerajojen.

Moni muistaa minut vanhoilta LEP-ajoiltani tämän vuoden alkupuolelta. Olen ollut LEP:n jäsen kauan eLämässäni, jopa virallisesti foorumillakin, kunnes minut väärien mielipitteni takia heitettiin sieltä ulos. Olen ollut tukemassa Gabriel Lavanchea puheenjohtajaksi unkarilaisten vallankaappausta vastaan, tämänkin moni saattaa muistaa. Lepiläisyys on siis minulle hyvin läheinen asia, mutta viime aikoina olen ikäväkseni havainnut LEP-mielisyyden olevan puolueessa kadoksissa.

Varsinkin viime kauden loppuhuipennus oli pohjanoteeraus. LEP-mielisyys ei ole suinkaan sitä, että tehdään sokeasti mitä norsunluutornin entinen herra Fettis määrää. Se ei ole sitä, että käsketään porukka Kauppaliittoon, kun demokraattisissa vaaleissa tulee odottamaton tulos. Puheenjohtajavaaleissa puolueen ex-puheenjohtaja Fettis pisti varsinaisen teatterin käyntiin. Puolueen nimi muuttui, jäseniä määräiltiin äänestämään tietyllä tavalla, jopa artikkelin välityksellä julkisesti! Lopulta LEP:n logokin vaihtui, sen paikalla komeili hetken aikaa Kauppaliiton logo. Fettis häpäisi siinä näytelmässä sekä itsensä, että puolueen.On jopa väitetty, että puolue olisi lakkautettu. Törkeydessään nämä LEP:n muinaiset diktaattorit ovat valmiita menemään äärettömän pitkälle. Voin kuitenkin luvata, että LEP tulee pysymään LEP:inä. Tosin moni asia muuttuu, puolue on ollut pitkään elitistien hallitsema ja sitä on johdettu foorumilta käsin. Tämä tilanne kärjistyi kuluneissa pj-vaaleissa, kun vapauden voimat ja elitismin synkkä pimeys ottivat yhteen. Ilokseni voin tänään todeta, että me voitimme. Koko puolue on voittanut.

Liberaali Edistyspuolue on lähtenyt huimaan nousuun johdollani. Minulla oli muutama yksinkertainen vaalilupaus, joista tulen tietysti pitämään kiinni ja osa on itseasiassa jo alkanut toteutumaan. Ensimmäinen, ja ehkä tärkein oli se, että jäsenmäärä on saatava kasvuun. Se on välttämätöntä, jotta puolue voi menestyä. Liberaali Edistyspuolue eSuomen suurimpana puolueena on kunnianhimoinen tavoite, mutta yllättävän lähellä toteutua. Lähdimme 75 jäsenestä liikkeelle ja nyt olemme noin sadassa. Toivotetaan kaikki tervetulleiksi mukaan!Toinen tärkeä tavoitteeni on siirtää puolueen toimintaa foorumilta tänne pelin puolelle. Foorumillakaan LEP ei ole viime aikoina toiminut juuri ollenkaan, ja foorumiosion hallitsijoiden yhteistyöhaluttomuus tekee tästä harvinaisen selvän asian. Tästä päivästä alkaen LEP:in viralliset päätökset tehdään koko jäsenistön kesken pelissä, käyttäen puoluefeediä ja ig-viestilistoja. Näin varmistetaan se, että kaikki pääsevät mukaan. Myös he, jotka eivät tahdo käyttää peliin varttia pidempää aikaa päivässä, ovat jäseniä siinä missä muutkin ja heillä on oikeus kuulua puolueeseen.

Puolueen on myös kyettävä tarjoamaan jäsenilleen jotain. Viime aikoina LEP ei ole pystynyt tarjoamaan suurelle osalle jäsenistään yhtikäs mitään. Tämäkin asia muuttuu. LEP:istä tehdään vihdoinkin oikeasti liberaali ja vapaa, koko kansan elinvoimainen puolue, joka tarjoaa pelaajille hyvän ja vapaan ympäristön pelaamiseen. Palaamme juurillemme ja jäseniä aletaan tukemaan myös taloudellisesti. Liberaalin Edistyspuolueen vanhat hyvät perusperiaatteet kaivetaan taas esiin, pelaaja nostetaan keskiöön ja elitistien pyörittämä lahkolaisuus lopetetaan. On olut karmeaa katsoa, kuinka muutama herra foorumilla on ollut valmis tuhoamaan vaikka koko puolueen vain pysyäkseen vallassa.

Tällaista minä aion puheenjohtakaudellani tehdä, lisää ajatuksiani julkaisen kunhan kausi lähtee kunnolla käyntiin. Jäsenistö on tietenkin ratkaisevassa roolissa, yhdessä päätämme ja yhdessä tulemme asioita tekemään, toivottavasti kaikilla tulee olemaan kivaa! Pidetään mielessä, että peli-ilo on tärkein.Puolueen feedissä on muuten käynnistynyt ensimmäinen jäsenien tukemiseen liittyvä toimi, kannattaa käydä tsekkaamassa! Sieltä saa puolueen jäsenet kultaa.

Näihin sanoihin onkin hyvä päättää.

LEP tulee pysymään LEP:inä, eikä puolue ole katoamassa minnekään, päinvastoin. Nyt otetaan kaikki mukaan porukkaan ja aletaan hommiin.


Cendorr
Liberaalin Edistyspuolueen puheenjohtaja
Oppositiojohtaja
 

Comments

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 2,066, 07:54

Toivottavasti jokainen äänensä myynyt tajuaa, mitä muuta tuli samalla myyneeksi. Jokainen teistä on vastuussa. EK vaalit, presidentinvaalit, kaikki mitä puolueella voi tehdä, te äänenne myyneet olette siitä vastuussa.

Cendorr
Cendorr Day 2,066, 08:04

Kukaan ei ole vastuussa omasta pelaamisestaan sinulle.

Ripperi
Ripperi Day 2,066, 10:13

Nohnoh zakke, me vain pyrimme ylläpitämään sinun luomaa Habbo Armeijaa tällä tavoin. Tämä on vähän eri kuin se sinun Habbo Armeija, mutta henki on sama.

Cendorr
Cendorr Day 2,066, 10:31

Tosiaan, unohdinkin mainita artikkelissa.. habbo armeija -puolue ilmoitti fuusiosta (tai telakoitumisesta, kuten he sanovat) LEP:iin.

Otamme heidät ilolla vastaan! Jopa habbo-henkiset ovat tervetulleita, zakellekin näin vinkkinä.

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 2,066, 08:20

cendorr, pyydä LESPO orgi presidentiltä. en näe syytä mikset saisi sitä

WP Attak
WP Attak Day 2,066, 14:17

En usko että annan LESPO:a pois, sen voisi arkistoida kylläkin valtion omistukseen ja miettiä sitten saako tämä "Uusi LEP" jossain vaiheessa jonku toisen organisaation jos osoittavat toimintansa sen arvoiseksi. Suomella ei ole varaa päästää yhtään orgia enää banneihin.

Eli jos joku vanha LEPakko haluaa LESPO:n turvaan niin voitte valuuttanne siirtää sieltä pois ja minulle laittaa salasanat. Niin vanhat artikkelit jne jää ikiajoiksi turvaan.

Cendorr
Cendorr Day 2,066, 14:26

Kenen LESPO on? Valtion, LEP:in vai näiden muutaman tyypin jotka sitä pitää taskussaan nyt ilman että ovat edes LEP:issä?

WP Attak
WP Attak Day 2,066, 14:34

Unohda LESPO. Jos haluat orgin ja saat puolueen sellaiseen kuntoon että kyseinen orgi ei ole vaarassa niin saat jonku toisen orgin.

Cendorr Day 2,066, 15:30

Comment deleted

Cendorr
Cendorr Day 2,066, 15:39

Puolue on loistokunnossa ja paljon aktiivisempikin kuin ennen. Monilla puolueilla on tapana julkaista artikkeleita orgin välityksellä, niin myös LEP:illä on ollut. Tahtoisin jatkaa sitä perinnettä, koska LEP pysyy LEP:inä jatkossakin.

Olemme myös suurin oppositiopuolue, ja minä olen oppositiojohtaja. Se kannattaa kaikkien muistaa.

LEP voisi myös maksaa jonkinlaisen pantin, jos pelko orgista on niin suuri. Tosin epäilen, että tämä on tahallista opposition rajoittamista.

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 2,066, 21:16

Turha kai mitään arkistointia miettiä - todennäköisesti Cendorr kyllästyy parissa viikossa.

Ja Cendorr, LESPOn omistaa henkilöt, jotka ovat sen aikoinaan ostaneet omilla rahoillaan. Forkan syövereistä löytyy tarvittaessa nimilista ja osuudetkin pitäisi löytyä. (Ja suurin osa omistajista on elossa - mm. Shadikka, jonka edestä puolueen kaappasit, kuuluu orgin omistajiin.)

WP Attak
WP Attak Day 2,067, 00:17

Kaikki orgit on valtion.

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 2,067, 02:26

Minä ainakin määrittelen valtioon liittyvien asioiden omistukset maksajan mukaan.

Valtio on maksanut mm. MoF-, MoD-, ja MoIA-organisaatiot -> ne on valtion.
Valtio on maksanut mm. erechille tehtaita -> ne on valtion.
Valtio on maksanut varastoja muutamalle herralle -> ne on valtion.

Jos omistus määritellään pääsyn mukaan, onkin asiat vähän hassusti:
Valtio pääsee käsiksi kaikkiin organisaatioihin -> kaikki orgit ovat valtion.
Erech ja kumppanit pääsee käsiksi valtion tehtaisiin -> ne onkin erechin omia tehtaita.
Entiset armeijan varastomiehetkin varmasti kiittävät.
Niin ja pressa pääsee käsiksi valtion rahoihin, niin nekin vissiin on pressan henkilökohtaisia rahoja.


Eli eipä valtion kannata koskea sille luotettuihin asioihin, kun valtiolla itselläänkin on omaisuutta ympäri yhteisöä.

WP Attak
WP Attak Day 2,067, 03:32

Admin on siirtänyt orgit valtiolle, joten orgit on valtion.

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 2,067, 04:18

Ja adminien poistettua organisaatioiden bonarit valtio siirsi tehtaansa luotetuille pelaajille, joten onko kyseiset tehtaat nyt sitten erechin ja kumppaneiden?

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 05:32

"Shadikka, jonka edestä puolueen kaappasit"

Voikos puolueen omistaa? Minkä takia vaaleja järjestetään?

Siinä vähän mietittävää.

Huemac
Huemac Day 2,067, 23:27

just tällasen eliitti neppailu kikkailun takia ois vaan paras kun verot ois nollassa.

WP Attak
WP Attak Day 2,068, 00:47

Eipä ne "valtion tehtaat" nytkään aseita tee vaan omilla tehtaillani joudun aseet takomaan.

Fettis
Fettis Day 2,067, 10:48

Cendorr näköjään voi, sinäkin ostit puolueen. : D

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 11:04

eli sinä omistit lepin ennen minua?

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 11:04

vai mitä helvettiä tarkoitat

Fettis
Fettis Day 2,067, 11:11

Kyllä, hienosti luettu!

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 11:37

okei, mutta minä en omista lepiä

Th1ngy
Th1ngy Day 2,066, 14:08

Vaadin DrowningHarveylle rojalteja torpparikuvasta.

Lähde: http://www.erepublik.com/en/newspaper/virheellinen-mielipide-229975/1

Cendorr Day 2,066, 20:40

Comment deleted

Cendorr
Cendorr Day 2,066, 20:44

onko mies enää elossa?

kuva muistuttaa meitä LEP-elitistien synneistä, joita he ovat tehneet aina näihin päiviin asti. puolueella on hyvin synkkä ja väkivaltainen historia, työni maineen puhdistamiseksi ei tule olemaan helppo.

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 2,067, 06:31

Kiitokset linkistä, enpä ollutkaan ennen huomannut DH:n lehteä.

Cendorr
Cendorr Day 2,067, 06:34

olet sivistymätön

Polegar1
Polegar1 Day 2,067, 02:15

Noni, otan kellolla aikaa kauan Cendorr "luotsaa" LEPiä, eli jakaa jengille ilmaista tavaraa. Eihän tässä touhussa kai muuta sisältöä ole?

Demonikuski
Demonikuski Day 2,067, 22:46

Ai nyt on taas tämä leikki menossa. Siisti homma.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.