Ambient on/off

Join the new world

 

[LEP] Paluu arkeen

Day 1,888, 11:49 Published in Finland Finland by LESPO


Arvon jäsenistö ja muu eSuomen kansa.

Liberaali Edistyspuolue tuttavallisemmin LEP on päättänyt jatkaa toimintaansa lähes yksimielisellä päätöksellä. Pyrimme elvyttämään puolueen toiminnan takaisin normaalitilaan. Helppoa se ei varmati tule olemaan, mutta otamme haasteen vastaan intoa puhkuen. Toivomme kaikkien jäsenien osallistuvan parhaan kykynsä mukaan puolueen toimintaan.

Muistutuksen vuoksi LEP on puolueraami yksilöille, joista jokaisella on oikeus ajaa eduskunnassa tai sen ulkopuolella haluamaansa politiikkaa, niin kauan kun se ei ole ristiriidassa valtion tai puolueen sääntöjen kanssa. Tämä ei siis tarkoita, etteikö jostain laista tai sännöstä voisi olla eri mieltä, mutta sen muuttamisen pitää tapahtua yhteisesti sovittuja reittejä pitkin.

Puolue kuitenkin toivoo, että jäsenet pystyvät perustelemaan aina kantansa asiassa kuin asiassa rationaalisesti. ( ”No kun toikin äänesti” tai ”5/5 ja salami maistuu ehdotuksessani” - eivät ole lähtökohtaisesti rationaalisia perusteluja) Toivomme myös, että varsinkin eduskuntaan pääsevät ehdokkaamme pyrkivät tekemään konkreettisia ehdotuksia kuinka edistää valtion toimintaa, eikä jättää edustamistaan pelkästään aktiiviseen äänestystoimintaa, jonka arvoa emme kuitenkaan toki väheksy.

Nämä ihanteet tulevat näkymään myös puolueen ehdokasaseteluissa. Ne jotka ovat aktiivisimpia ja esittävät selkeästi haluavansa edustaa muullakin kuin läsnäolollaan tulevat saamaan kärkisijat ehdokasasettelussa.


Muistathan perustella kantasi vähintään yhtä hyvin kuin tämä lapsi.

Eduskuntavaalit:

LEP hakee tällä hetkellä ehdokkaita eduskuntaan, jos siis olet jäsen ja haluat päästä viralliselle ehdokaslistalle (ja täten myös korkeammille paikoille asettelussa) ilmoittauduthan täällä.

Jos et jäsenyyttä vielä omaa, niin sitä voit hakea täältä.

Koska ajat ovat mitä ovat eSuomelle ja tilanne vaatii yhteisiä toimia, niin LEP on sopinut vaaliliitosta Red Jihad – puolueen kanssa ja tulee tekemään yhteistyötä PTO:n torjumiseksi myös tulevaisuudessa. Red Jihadin viralliset ehdokkaat listoillamme ilmoitetaan myöhemmin ehdokasasettelun myötä.


Toivottavasti yhteinen liikkeemme on voitokas eSuomen kannalta.

Säännöistä:

Lisäksi koska Liberaalin Edistyspuolueen säännöistä on niin kovasti kyselty. Puolue kokosi sääntönsä ja toimintatapansa pieneksi köntäksi ja hyväksytti ne jäsenistöllään, koska paria kohtaa muutettiin pelimekaniikan muuttumisen myötä ja ne tullaan liittämään foorumille sekä yleiselle, että jäsenosiolle, jottei niistä tarvitse enää kenenkään kysyä erikseen.

Tässä vielä kyseinen könttä.

Puolueen jäsenyys:
Puoluen virallinen jäsen on henkilö, joka on hakenut ja saanut foorumin jäsenosiolle oikeudet. Ulkomaan kansalaisuudella oleva henkilö voi toimia puolueen ulkojäsenenä, jos hän on tunnettu LEP:läinen tai toiminut ennen ulkomaille lähtöään LEP:n virallisena jäsenenä.

Jäsenyys voidaan poistaa, jos henkilö selvästi aiheuttaa tahallisesti haittaa puolueelle, vuotaa tietoa jäsenosiolta tai toimii toisen puolueen jäsenyydellä. Lähtökohtaisesti puheenjohtaja tekee päätöksen jäsenyyden poistamisesta, mutta sen tulee olla selkeästi perusteltavissa oleva toimenpide.

Tilanteessa, jossa toisen puolueen jäseneksi tiedetty henkilö, joka voisi mahdollisesti aiheuttaa häiriötä puolueessa hakee jäsenyyttä, toimitetaan vähintään kuukauden mittainen karenssiaika, jolloin henkilöä ja hänen toimintaansa tarkkaillaan. Jos hän ei noudata tänä aikana puolueen sääntöjä tai toimii puoluetta tai valtiota vastaan, voidaan jäsenyys evätä.

Vaalit:

Virallinen puheenjohtaja valitaan ennen pelin vaaleja jäsenäänestyksellä. Tilanteessa, jossa foorumilla on kolme tai useampi ehdokas toimitetaan uusintaäänestys, jos voittava ehdokas ei saa yli 50% äänistä ja joku äänestystä vaatii. Puheenjohtaja toimii puolueen vastuunkantajana, vaikka pelin vaaleissa joku muu tulisikin valituksi. Puheenjohtaja voi nimetä itselleen halutun kokoonpanon puoluehallitukseksi näin halutessaan.

Virallinen presidenttiehdokas valitaan ennen pelin vaaleja jäsenäänestyksellä. Tilanteessa, jossa foorumilla on kolme tai useampi ehdokas toimitetaan uusintaäänestys, jos voittava ehdokas ei saa yli 50% äänistä ja joku äänestystä vaatii. 

Kongressivaaleissa viralliset ehdokkuudet jätetään siihen osoitettuun topicciin jäsenosiolla. Ehdokasasettelun päättää puheenjohtaja ja asettelussa painotetaan aktiivisuutta, medianäkyvyyttä, konkreettisia ideoita, aktiivista kampanjointia, sekä luotettavuutta. Jos viralllisia ehdokkaita ei tule täyttä määrää, pyritään pelkästään pelin puolella olevista epävirallisista ehdokkaista luomaan täysi lista käyttäen samoja valintaperiaatteita.Epäluotettavat epäviralliset ehdokkaat tai virkakieltoa kärsivät jäsenet pyritään jättämään asettelun ulkopuolelle


Kiitämme ajastanne.
Terveisin, Liberaali Edistyspuolue
 

Comments

Lord Morgoth Bauglir
Lord Morgoth Bauglir Day 1,888, 12:27

Olen useampaan otteeseen hakenut oikeuksia viralliselle osiolle niin marraskuussa, joulukuussa, muutama päivä sitten ja taas tänään. Viestini on kuitenkin jostain syystä taas poistettu forumilta. Voiko tästä vastuussa oleva taho osoittaa edes siinä määrin selkärankaa, että ilmoittaisi perustelut tälle jatkuvalle sensuurille ja syrjinnälle? Kiitos.

Jarno Kaaleppi
Jarno Kaaleppi Day 1,888, 12:40

ketä tää lespo on ? eriuksen joku juttu?

jom1
jom1 Day 1,888, 12:52

Melkor: Eiköhän riittävä peruste syrjinnälle ole se että lahjoitit tankkeja äänienostotarkoituksiin kun salamit aloittivat PTO:n. Elikkäs lopeta se paskan puhuminen heti alkuun.

RKJP
RKJP Day 1,888, 13:16

Two clickerit eivät halua liittyä paskoille foorumeille(inb4. löytyy itseltäkin) En votee

Tse Kim
Tse Kim Day 1,888, 13:50

Myönnän melkein tukehtuneeni ruokaan lukiessani tuosta vaaliliitosta. KDP-meininkiä taasen.

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,888, 14:15

Temskih: Ei ole kyse mistään sen suuremmasta kuin PTO-vastarinnasta väliaikaisen vaaliliiton myötä ^^ Olisihan nuo kuitenkin jostain puolueesta hakeneet, jos ei meiltä ja meiltä vielä tähän hätään tuskin löytyy eduskuntatyöskentelyyn valmistautuneita ehdokkaita muutenkaan täyttämään niitä paikkoja, joilta on teoreettisesti mahdollista päästä eduskuntaan.

Aktiivinen eduskunta on kaikkien etu.

Melkor99: Omassa artikkelissani, jonka linkin kautta varmaankin jäsenyyttä uudesti anoit kerrottiin selvällä suomenkielellä, että ne jotka ovat osallistuneet kaapparitoimintaan, eivät tule puolueen jäsenyyttä saamaan. En minäkään päässyt päättämään kaappareiden "virallisesta" ehdokkaasta, joten minulle on turha puhua syrjinnästä yhtään mitään. ^^

Vohvelimies Day 1,888, 20:59

Comment deleted

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,888, 22:13

Temski elä vielä tämmösestä tukehdu : <

Cendorr
Cendorr Day 1,888, 22:48

Vohvelimies LEP voi olla viimenen paikka missä mun kannattaisi olla, jos hakisin nopeaa ja helppoa hyväksyntää kuten väität. Historiani tuntien. Tässä on kyse siitä, että en voi pelata tätä jos koko ajan tiedän toimivani väärin, vaikka siitä saisikin joltain porukalta (teiltä) pojoja ja selkääntaputtelua. Olkoon ihmiset mitä mieltä tahansa musta, niin pääasia on että tiedän itse toimivani niinkuin kuuluu. Tämän tajuaa jokainen teidän hännystelijä joskus, Kendokin aikanaan.

Cendorr
Cendorr Day 1,888, 22:51

Ei tämä helppoa ole ollut. 6 kk tuli virkakiellossa kärvisteltyä, mutta se kannatti. Kaikenlaista paskaa on tullut ja kuraa, mutta kun on selkeä näkemys siitä että haluaa kuulua yhteisöön vaikka yhteisö sinua aluksi syrjisi, niin aikansa se ottaa. Mutta kuten sanoin, jokainen (paitsi aivan paatuneimmat perseilijät) tajuaa sen joskus ettei ereä voi pelata ilman yhteisöä se on se mikä tästä pelin tekee.

Cendorr
Cendorr Day 1,888, 22:57

Näin ollen: Lopeta se huutelu, jätä minut rauhaan, kohtaa totuus: en ole teidän vietävissä, en ole pitkään aikaan ollutkaan. Enkä hännystele ketään, varsinkaan enää teitä. Deal with it. Hävisitte pelin.

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,889, 03:53

Hihi ja kehtaa se vohvelimies peppukipeydestä muille avautua.

Ja lue ne säännöt. Siellä mainitaan hyvin selvästi karenssi aika. Jopa Tonos sai aikanaan kuukauden jälkeen oikeudet hetkeksi LEP:n osiolle, kunnes vuosi tavaraa sieltä pois ja menetti ne lähes samantien ^^

Jokainen spurdo joka on minun aktiivisena oloni aikana hakenut oikeuksia ( ja niitä on ehkä maksimissaan viisi) ovat kuukauden aikana joko vaihtaneet puoluetta tai tehneet jotaain sääntöjen vastaista.

PS: Onhan se tiedetty, ettei spurdoilla mitään yksilöpolitiikkaa ole ^^ tarkoituksena on ainoastaan saada vohvelimiehen pieni kalu sykkimään, kun ollaan niin villejä ja taistellaan "systeemiä" vastaan. Muut saavat siitä sitten lahjaksi keksin tai lasin mehua.

OB Kenobi
OB Kenobi Day 1,889, 05:12

Vohvelmees, tee joku laulu.

Pulisonkimies
Pulisonkimies Day 1,889, 06:26

Gabriel Lavanche on homo! (Jk. Anna pullien sijasta lisää tankkeja)

Sambyla
Sambyla Day 1,889, 07:28

Eikös Lavanchen pitänyt vain ottaa puolue pois spudroilta, eikä palata politiikkaan? Eikö LEP:n pitänyt yksimielisesti lopettaa toimintansa, mutta sitten palataan kuvioihin taas? Tämänkö takia äänestin Lavanchea PJ-vaaleissa?

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,889, 08:02

Sambyla: Suora lainaus itseltäni

"etten tämän myötä tee paluuta eSuomen politiikkaan hakemalla kongressiin tai pyrkimällä muihinkaan vastuutehtäviin lähitulevaisuudessa, vaikka onnistuisinkin puolueen kaappareilta pois saamaan."

En ole hakemassa kongressiin (paitsi täyte-ehdokkaana jossain 15. aettelu sijan tuntumassa) tai muihin vastuutehtäviin, mutta toki hoidan vastuuni PJ:nä kunnialla olisi puolue tämän kuun ollut LEP tai mikä tahansa muu.

Miksikö? Koska lupasin ennen vaaleja, että LEP:n runko tullaan täyttämään elinvoimaisella toiminnalla, joko vanhaa nimeä käyttäen tai antamalla se suurimmalle oppositiopuolueelle. Uskoisin, että juuri tästä syystä sekä unkarilaisen PTO:n estämisen takia sinä olet minua äänestänyt ja toimin juuri niin kuin lupasinkin.

Jos olisin puolueen vain kuukaudeksi ottanut haltuuni ja pyöritellyt peukaloitani, niin ensi kuussa olisi taas sama homma lähtöviivalta asti. Nyt ollaan otettu jo muutama askel eteenpäin aktivoimalla jäsenistöä. Jäsenistön selkeä mielipide oli toiminnan jatkamisen kannalla, joten toimintaa jatkettiin.

Jos muuta kysyttävää, niin vastaan toki. Mukava nähdä sinuakin.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,889, 10:23

Olisi kyllä mukava, jos LEP vastaisi korppien ja jihadistien kutsuhuutoon, ja palaisi rytinällä takaisin. Aikanaan LESPOa on käytetty puolue-ja henkilöpoliittisten artikkeleiden julkaisemiseen, joten se voisi olla yksi suuntaus. Hyökkäys Vihtoria tai Eriusta vastaan tässä vaiheessa toisi nostalgian kyyneleet silmiin.

Pedersprii
Pedersprii Day 1,889, 15:46

TL;DR. 0/5, aika assburger

Ezba
Ezba Day 1,890, 03:49

Gaybriel + LEP->Korpit. Maksu käteisellä (ja tankeilla) pyytän, ei pullaa.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.