Ambient on/off

Join the new world

 

[LEP] Liberaali Edistyspuolue on tullut takaisin!

Day 1,824, 18:09 Published in Finland Finland by Kendo Yanar


Tervehdys, arvon kansalaiset. Teidän kaikkien iloksi ilmoitamme, että Liberaali Edistyspuolue on tullut takaisin!

Uuden, kansan valitseman johtajamme Augustus Korianderin johdolla aiomme palauttaa LEP:n entisaikojen kukoistukseen. Kiitos vielä suuresti kaikille, jotka noudativat LEP:n virallisia äänestysohjeita ja äänestivät virallista ehdokasta.

Lyhyt historiikki LEP:stä:
Liberaali Edistyspuolue on profiloitunut historian myötä järkipolitiikkaa ajavaksi ryhmäksi, joka ei sido jäseniään mihinkään puolueohjelmaan. Jokaisella puolueen jäsenellä on oikeus ja velvollisuus omiin mielipiteisiin, ja Liberaali Edistyspuolue onkin ennen kaikkea ryhmä itsenäisesti toimivia yksilöitä. Jos puolueen kansanedustaja tai jäsen on eri mieltä muiden puolueen jäsenten kanssa, hänellä on täysi oikeus ilmaista mielipiteensä ja äänestää muita jäseniä vastaan jos hän sen parhaaksi näkee. Perustamisestaan lähtien LEP oli pitkään Suomen suurin poliittinen puolue, kunnes Venäjä miehitti Suomen ja kaikki puolueet siirtyivät Venäjälle.

Tänä päivänä LEP on taas eSuomen suurin puolue.

Periaatteet ja linjaukset
- Kansalaisoikeudet: Jokaisella kansalaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä hallituksen harjoittamaan politiikkaan ja vapaus arvostella päättävien elinten toimintaa.
- Hallituksen rakenne: LEP uskoo vakaasti läpinäkyvään, yksilösidonnaiseen hallitukseen puoluesidonnaisuuden sijasta, joka jakaa vastuuta useille tahoille harvojen sijaan.


Lähteet:
http://wiki.erepublik.com/index.php/Liberaali_Edistyspuolue/Suomi
 

Comments

Cendorr
Cendorr Day 1,824, 18:26

Puolue todellakin valitsi ja sai haluamansa johtajan, tästä ei ole epäselvyyttä. En kuitenkaan lähtisi tituleeraamaan ketään ehdokasta sen virallisemmaksi kuin joku toinen, minusta itse pelissä on _vain ehdokkaita_.

Yksilön mielipide olkoon arvossaan jälleen, siinä lienee LEP:n kantava voima. Tosin jotkut tätä yrittävät murentaa.

Jarmo  Kaaleppi
Jarmo Kaaleppi Day 1,825, 06:50

tervetuloa takaisin rakas LEP o7

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,825, 09:15

Ala-arvoista perseilyä. Jokainen kyllä tietää, että olette ptottaneet lepin. Olisitte edes rehtejä, ja laittaisitte sen Salamiliitto-nimen. WP teidät ptottas, joten kostakaa niille, jos joillekin pitää. Selkärangattomia lurjuksia koko sakki.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,825, 10:06

Ihan "laillisesti" kaikki tapahtui! ; ) Eli Jorma asettui ehdolle pj-vaaleissa ja sai enemmistön äänistä. Sitten Jorma hoiti kautensa niin hyvin, että porukka alkoi huomaaman, että uudet tuulet LEP:ssä ovat hyvästä. Tämän takia näissä viime vaaleissa Augustus voitti jopa yllättävän selkeästi.

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,825, 10:20

Zacharia, Salamiliittoa ei enää ole. LEPin johto on vain vaihtunut. Miksi pitäisi vaihtaa koko puolueen nimi samalla? Ei tässä ole ketään puolueita vienyt.

Jarmo  Kaaleppi
Jarmo Kaaleppi Day 1,825, 10:24

olemme ihmisapinoita, valheessa eläminen on parasta.

Pedersprii
Pedersprii Day 1,826, 00:17

Liperaali editys pulue on hieno mies.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.