Ambient on/off

Join the new world

 

[LEP] Gabriel Lavanche - puolueen puheenjohtaja

Day 1,913, 10:10 Published in Finland Finland by LESPO


Liberaali Edistyspuolue muistuttaa mahdollisesta PTO-uhasta ja sen torjumiseksi toivomme edelleen kaikkien jäsenien muistavan äänestää puheenjohtajavaaleissa. On äärimmäisen tärkeää, että pidämme puolueemme poliittisen suvereeniteetin koskemattomana.

Virallinen ehdokkaamme on viime kuun tapaan Gabriel Lavanche, joka on tullut esivalituksi foorumeilla ja tulee edustamaan puoluettamme myös seuraavan kauden ajan.

Toivomme myös muiden puolueiden ilmoittavan mahdolliset viralliset ehdokkaansa ja mahdollisen PTO yrityksen tapahtuessa pyytävän apua joko muilta puolueilta, tai valtiolta.

Pyydämme jälleen noudattamaan ”äänien panttausta” viimeiseen kirjautumiseen saakka. Jos omassa puolueessamme ei ole merkittävää uhkaa vaalien alla, niin jossain toisessa puolueessa se on mahdollista. Jos missään puolueessa ei ole uhkaa päällä, niin antakaa äänenne LEP:ssä Gabriel Lavanchelle. Seuratkaa myös mahdollista valtion tiedotusta.


Gabriel Lavanchen avatar

Puolueen vaaleista vastaa puolueen Secretary General – None|i, johon voitte ottaa yhteyttä vaaleihin liittyvissä asioissa.

Kiitämme etukäteen jo kaikkia äänestäviä!
 

Comments

Erius
Erius Day 1,913, 10:12

Se siitä taukoilusta

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,913, 10:13

Puheenjohtajuushan on kaksclickailua parhaimmillaan.

Edmond.D
Edmond.D Day 1,913, 10:17

~hyuu~

Jarmo  Kaaleppi
Jarmo Kaaleppi Day 1,913, 11:04

gabriel, vanha kunnon ulosteiden rakastaja! tervetuloa takaisin!

kalupakki
kalupakki Day 1,914, 06:00

kyllä mielestäni kalubags on paljon parempi

kalupakki
kalupakki Day 1,914, 06:01

mitäs gaybriel, mutustitko jo iltapäivänokareen

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.