Ambient on/off

Join the new world

 

Мојот став за алијансата LEA

Day 1,786, 11:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Demon of Death
Добро вечер Македонијо!!!

Како прво сакам да им се заблагодарам и да кажам едно големо БРАВО за македонскиот мофа тим.
Никој не очекуваше дека Македонија ке направи ваков потег, ниту Србите, ниту Унгарците сите се стресоа а особено Грците.Со оваа алијанса ние имаме на располагање војници 24часа.Кога кај нас е ноќ кај нив е ден и обратно што значи секогаш ке има активна војска која ке пука во приоритетни битки.Со оваа алијанса ја искажавме нашата моќ и ги збунивме непријателите бидејќи во изминативе месеци не научија дека сме како Црна овца па мислат можат да се играат со нас како сакаат, напротив ние го докажавме спротивното, ние сме спремни и способни за секоја ситуација а тоа го остваруваме со добри владини тимови и со слога меѓу народот.
И уште нешто за оние кои ТРОЛААТ по цел ден дека оваа за џабе сме го правеле или дека овде ни е крајот, сакам да им кажам дека токму сега ние ке станеме едн а моќна сила една ВЕЛЕ СИЛА!!!


Поздрав до сите: Makedonija ne FYROM
Hail LEA!!!
Hail MAcedonia!!!
Hail Indonesia!!!
 

Comments

Demon of Death
Demon of Death Day 1,786, 11:10

Мојот став за алијансата LEA
http://www.erepublik.com/mk/article/-lea-2136213/1/20

Alphonso Gabriel
Alphonso Gabriel Day 1,786, 11:27

o7

Saskobt
Saskobt Day 1,786, 11:32

o7

SmkD
SmkD Day 1,786, 11:33

o7

AsT89
AsT89 Day 1,786, 11:33

ludnica od statija . sea onaka bas im go plesna vo lice na site domasni crepovi

Hail LEA!!!
Hail MAcedonia!!!
Hail Indonesia!!!

Uber kiko
Uber kiko Day 1,786, 11:33

o9

GoodBeer
GoodBeer Day 1,786, 11:34

o7

BlackMK
BlackMK Day 1,786, 11:37

o7

Ordan Piperkata
Ordan Piperkata Day 1,786, 11:39

o7

tonislikar
tonislikar Day 1,786, 11:48

o7

atanas60
atanas60 Day 1,786, 11:52

o7

Anakin Skywalker MKD
Anakin Skywalker MKD Day 1,786, 15:17

Hail LEA !!!
Hail Macedonia !!!
Hail Indonesia !!!

o7

And hail Google translate too !!! lol

Makedonia dan Indonesia adalah sekutu terbaik

p.s. I hope that this what i said in Indonesian language is correct and if not then please correct me 😁))

TigerII91 Day 1,786, 16:31

Comment deleted

Eraclev
Eraclev Day 1,787, 02:33

Anakin Skywalker Dont worry you are right o/

Maced0n
Maced0n Day 1,787, 09:18

Hail LEA!!!
Hail MAcedonia!!!
Hail Indonesia!!!

Draknar
Draknar Day 1,787, 09:31

o7

Felllix
Felllix Day 1,787, 09:51

o7

Kate N
Kate N Day 1,787, 11:32

o/

Rik Daphnee
Rik Daphnee Day 1,787, 12:05

Dobar stav : )

Hail LEA !!!
Hail Macedonia !!!
Hail Indonesia !!!
Hail CoT !!!

Macedonian Sun of Kutlesh
Macedonian Sun of Kutlesh Day 1,788, 02:48

o7 Cheers Indonesia! You are strong hearted ppl just like us!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.