Ambient on/off

Join the new world

 

[lazo] Itt tartotok: a győzedelmes keleti NE váltóverseny

Day 1,444, 07:59 Published in Hungary Hungary by Eheslo

Mintegy 96 órával a "székely" lazo és más jeticsicsák által alaposan megrotyogtatott jetibéke után vidáman nézhetjük hol tartunk, miután bónuszok és hatalmas keleti hódítások reményében békét kötöttek a jetikkel.

A románok vasmarkunkból szabadulva, hathatós szerb támogatással, kellemes éjszakai menetekkel tarkítva éppen átmenni próbálnak a törökökön. Nem esélytelenül, míg a törökök egyedül vannak az eden és Szerbia, Spanyolország ellen.

Keleten az ukránok és bolgárok, némi eisteni támogatással talán, de a pofánkra csapták az ajtót, miközben tripla NE váltást (ukrán, bolgár, bolgár) hajtottunk végre a csiki-csuki következtében.

Bónuszt nem nyertünk semmit.

No most épp eden-eden csata van Kárpátalján, amit az ukránok nyernek, pedig a jeticsicskák bőszen harcolnak - most nem a jetik, hanem az NE jelzéssel immár kétszer is ellátott, szintén ellenséges bolgárok oldalán, a szintén ellenség ukránok ellen, az e.magyar nép és kitűnő stratéga vezetői legnagyobb dicsőségére.

Az NE tehát nagy valószínűséggel bukva vagyon ismételten, tekintve, hogy az utaztatott ütésünk töredéke a bolgárok és ukránok saját hazai teljesítményének.

A sok jeticsicska kongadroid szavazhat ukrán NE-t ismét, ezt követően a bolgárok elfoglalják Kárpátalját az ukránoktól, ekkor megint bukják az NE-t a jeticsicskák, majd a ciklus ismét indul.

Akik unták a jetikkel a csiki-csukit, azok most ezt élvezik biztosan nagyon nagyon!
Így szépen, ki-be, ki-be: a végtelenbe és tovább!!!!

Zabáljátok a jetibékéteket rendesen jeticsicskák és vigyorogjatok, mintha soha nem faltatok volna jobbat!

 

Comments

Attila.Hun
Attila.Hun Day 1,444, 08:09

Szerintem még fognak próbálkozni...
siralmas

galgogyuri
galgogyuri Day 1,444, 08:17

Vote!

Hgmg
Hgmg Day 1,444, 08:26

Nem rw, hanem közvetlen harc, de egyébként kb. ennyi..

janos from budapest
janos from budapest Day 1,444, 08:27

ez nagyon tetszik, "jeticsicskák"! : ))
V+S

Eheslo
Eheslo Day 1,444, 08:28

Hgmg: Köszönöm, javítom.

Tarsolytestver
Tarsolytestver Day 1,444, 08:36

VOTE!

Biedermann
Biedermann Day 1,444, 08:49

vote ez van sajna

foton100101
foton100101 Day 1,444, 08:51

Vote

foton100101
foton100101 Day 1,444, 08:52

Ja..és szavazzatok lazo-ra...

marius bolog
marius bolog Day 1,444, 09:09

"1. mi kellene legyen a magyarok rovid tavu celja.
Alkotmányozás.
Ezen belül:
Polgári egyenjogúság, a kiváltságok megszüntetése. Közteherviselés.
Szólás, vélemény és sajtószabadság, a cenzúra eltörlése. Felelős minisztérium. Esküdtbíróság. Nemzeti őrsereg. Nemzeti bank.
A katonaság, a tisztviselők esküdjenek meg az alkotmányra."

QueenReggina
QueenReggina Day 1,444, 09:13

én már csak azért is undorodtam a jetibékétől, mert mindig mikor a románok kicsit is felkerülnek a lóra, jönnek a hülye trolljaik... mikor meg elvannak törölve, akkor legalább nagy a csend. 5-én belehet adni a román NE-t megint, aztán a törökökkel együtt gyalulni. Én ezt tenném.

Lengyelek meg adják be a Bolgár NE-t ha a bolgárok a határunkra jönnének.

Punkiebacsi
Punkiebacsi Day 1,444, 10:09

marius bolog: Unió Erdéllyel. Ez kimaradt komám a felsorolásból;)

Kyrell
Kyrell Day 1,444, 10:15

durva,de igaz

Attila.Hun
Attila.Hun Day 1,444, 10:30

A Yeti borotválásban elfáradni lehet, de megunni SOHA)))))

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,444, 11:32

Goolem+1

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,444, 11:33

de a lengtelekre nem várnék...

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,444, 11:34

*Lengyelekre

Eheslo
Eheslo Day 1,444, 12:38

Bandi0717: túl gyorsan váltottál álláspontot.
Szájat mostál, mielőtt itt helyeselsz?
Te pár napja még a "székelyek" lazo és mobra, harcinyuszi, hunsoldier, droid,i.cs. uszályában trolloztál minket már hetek óta, mikor leírtuk páran, túl kevésszer sajnos, hogy nekünk sírás lesz a kaland vége, ami nektek zene, tánc és dugás az ellenségeinkkel.

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,444, 12:39

@Eheslo: Már vártam mikor fogod ezt mondani! : )
Sosem voltam a jetibéke mellett, de kifogásom se lett volna ellene, ha azt megfelelô idôben tesszük, megfelelôbb feltételekkel. Aztán igennel szavaztam mégis a Mandala Ferdis kérdôiv eredménye miatt. A szavazók (akit tehát érekel)75%a ezt akarta. Ezért a szavazók kérésének eleget téve döntöttem, nem a saját véleményem szerint, azért lettem kongatag, hogy szavazhassak a nép érdekeiért nem a sajátjaimért, ezt is tettem. Persze mindjárt miután szavaztam, éreztem hogy a döntés elhamarkodott volt, és helytelen. Szóltam is körlevélben Mobrának, Lazonak, HSnek, hogy várjunk még vele szerintem nem kéne éppen most eröltetni a tûzszünetet. Azt a választ kaptam, hogy már szóltak Alexnak túl késô. Ellenkezhettem volna továbbra is, de feleslegesen, ôk már eldöntötték, belekezdtek, végig viszik.
Egyébként nem lett ez olyan rossz nekünk, csak ugye megtorpantunk a bolgároknál, és ezt senki se tudhatta elôre. Ezért mondom most azt, hogy vissza az NE-t a jetikre, és nem átálltam, nekik is megmondtam, Mobrat cseten meg is kerestem ma ezért, és elmondtam neki a véleményemet, miszerint ne utaztassa feleslegesen a népet a bolgár ukrán csatába, hanem segitsük a spanyolokat. Üljünk a seggünkön az új ciklusig aztán vissza kell tennünk az NE-t a jetikre. Ekkor ez a cikk még nem is létezett. Ez magam álláspontja. Ôk is tudják hogy befulladt a terv.
Hansúlyozom nem álltam át, de pillanatnyilag is azt teszem amit helyesnek látok, ha akkor rosszúl láttam a dolgokat, én el is ismerem, és most probálom helyretenni, nem átállni.

India'n
India'n Day 1,444, 12:42

Csak az a baj a lengyelekkel, hogy ők sajnos el vannak foglalva usákokkal, hogy 70% fölött bírják tartani a falat, esetleg ritkán 80 % fölé verni! Egyébként ne is várjuk, hogy mindig segítsenek, ha baj van, mert mi jól elvagyunk a jetikkel! Valahogy nekünk ez a leosztás jött, ezt kell elfogadni!

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,444, 12:54

Ja, és azért trolloztalak, mert ha ugyan most igazad is lett abban, hogy el lett cseszve, nem értettem együtt a stilusoddal, sem avval ahogy beállitottad az egészet, miszerint mind jeticsicskák vagyunk, és nyaljuk a seggüket.
Nem nyaltunk seggett, ôk jöttek hozzánk, nem mi hozzájuk, és a fennt említett szavazatok alapján, annak tudatában, hogy a nép unja már a ping pongozást, a kormány, és igen én is akk.or a tûzszünet mellett döntöttünk. A nép érdekeit vettük figyelembe, és szöttünk új terveket.
Tehát nem vagyunk jeticsicskák, nem vagyunk árulók, szóval legközelebb ha nem tetszik valami, válogasd meg a szavaidat, mert ha rosszul is jött ki a végén jót akartunk, és alaptalanok a megjegyzéseid.
Továbbra is a HMSZ tagja vagyok, és mellettük állok mindaddig, míg látom az országot képviselik.
Mégha hibáztak/tunk is, azt hiszem nem mi vagyunk az elsôk akik hibát vétettek.
Bocsáss meg tisztelt Eheslo úr, mi is csak emberek vagyunk!

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,444, 13:01

Amúgy Eheslo nem szép a káröröm, most te annak örülsz hogy el lett cseszve és igazad volt, gratulálok, de én a helyedben inkább sajnálnám, hogy így történt és nincs a kezünkben az ukrán búza, ami azelött nem volt nehéz dolog megkaparintani. Persze azt hogy sajnálnám csak idézôjelben, mert nincs idô sajnálkozni, tanulni kell a történtekbôl, és tovább kell lépni

Eheslo
Eheslo Day 1,444, 13:31

Bandi0717: no ez a gond veletek.
A gerincetelenség. Meg az, hogy annak ellenére, hogy elcsesztétek, most is engem fikázol és nem némi megbánással és alázattal írnád oda saját cikkben az embereknek, hogy kibasztál velük és sajnálod.
Nem sajnálod, megtennéd megint és megint. Vagy csak sunyin kussolnál mint a top 5 párt két hete immár.
Helyette most éppen - mivel bebuktátok - mentegetőzöl, meg maszatolsz. De 96 órája még ígérgettél, fenyegetőztél, trolloztál.

Mikor engem fikázol és azt hiszed, hogy örülök annak, hogy veletek és az egész szerencsétlen átvágott eMagyarországgal szopóágra löktetek minket, tévedsz.
Feleslegesen vádaskodsz, mert nem én tapsikotam craicunnak, hanem te.
Azt meri írni a hülyegyerek hunsoldier haverod, hogy hónapok óta kuncsorogtak a békétekért a jetik és minden kormány tárgyalt velük.
Ne legyél erre büszke egy pillanatig sem.

Zabáld baszki inkább amit kifőztetek, zabáld és ne cserélgesd az álláspontod, növessz gerincet,mert még azt a kevés becsületedet is elveszíted, ami esetleg még megmaradt ezek után- legalább a jeticsicska haverjaid között- amiért a tettestársuk bírtál lenni ebben a mocsokban.
Odatartozol közéjük és zabáld velük amit a jetikkel összehozatok, mintha ízlene nagyon.
A vigyorod se maradjon el hozzá és pucsíts is, ne feledd amit leves írt a közlönyötökben: zene, tánc dugás!

Anyone78
Anyone78 Day 1,444, 13:38

sokáig éljen Első Éhesló Őfensége!

csillady001
csillady001 Day 1,444, 13:58

hopp, találtam egy újságot : )

mobra
mobra Day 1,444, 14:03

eheslo for president!

Borembukkk
Borembukkk Day 1,444, 14:05

Tiltakozom, én előre megmondtam, hogy ez lesz.. De engem kineveztek trollnak, hogy senkinek ne kelljen figyelnie rám.

csillady001
csillady001 Day 1,444, 14:12

Borem, pár napja mondták nekem:

Ha a kormányt szidod, troll vagy
Ha az ELITet népszerű

Te mindkettőt, így Te lehetsz a népszerű troll 🙂

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,444, 14:31

@Eheslo: Sajnos látod nagyon egy ügyü vagy és mindig csak egy oldalát látod a dolgoknak.
Látod még azt se értetted meg amit írtam, inkább kiforgatod a szavaimat, és döföl mégegyet belém.
Igazad van nincs okom magyarázkodásra, nem is annak szántam, mert igazából leszarom hogy mit mondasz, mert teljesen mindegy mivan, ki van hatalmon, mindig ugyanazt fújjod.
Ugyanakkor szó nélkül sem akartam hagyni, hogy mindenféle hazugságot összehordjál rólunk/rólam olyanok elött, akik még nem ismernek, nem akarom azok elött azt a látszatot kelteni, hogy bekussolok mert igazad van, hanem igenis eléd állok, és oda írom azt is amit én gondolok, ne csak egy oldalt lássanak. Viszont megkérni nem fogok senkit hogy higyjen nekem, rájuk bízom a döntést, úgy se a szavaid alapján, hanem a tetteim alapján fognak megismerni, ahogy már nagyon sokan mellettem állnak és el is ismernek. S ez nem gôg, ez nem duma, ez tény.
Szóval fujjad csak amit akarsz, mondjad tovább, már csak arra vagyok kiváncsi, hogy mikor veszed át a hatalmat, és mikor teszed jobbá ehazánk sorsát, de attól félek hogy csak a szád jár és máshoz nem is értesz. Alig várom hogy megcáfolj, tehát hajrá, ha indulsz rád szavazok!

E4P \o/ Eheslo for president!

Komissar Hark
Komissar Hark Day 1,444, 14:52

Ekkora idiótaságot már régen olvastam!
Nem baj, le kell mérni valamivel az alját is. . .

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,444, 15:01

Az baromság, de mekkora ... mind1

továbbra is Goolem+1 azaz nincs mese, vissza kell tenni az NE-t a jetikre

Xavinyo
Xavinyo Day 1,444, 16:42

A stílus, és trollkodást leszámolva ez már régóta az egyetlen olyan irományod ami értelmes kérdést vet fel és ahol értelmesen logikus következtetést vonsz le.

Egyértelmű volt hogy nem lesz könnyebb semmivel sem bármerre is megyünk, már csak azért sem mert a környezetünkben sok jóakarónk van, ráadásul a szövegezésben semmi sem zárta ki sem az MPPn való segítést sem az RW-kben való aktív részvételt..ergo lecseréltük az NE bónuszunkat az egyforma árba kerülő MPPs vagy RW csatákra. Rögtön az aláírással és béke kötéssel ~20 milla sebzéssel lett kisebb az ország sebzése azonos erőbefektetések mellet. Na ez a gáz, mert ez a 20 milla ez kb egy karácsonyi alajos vagy szopoj napi tanknak felel meg...én jobban örülnék annak ha fizetnének, még ha állóháború is van, és ha nem fizetnek akkor meg eltapossuk őket.

Új elnököt remélem nem köti ez a szar, és mehet a Román gyalu.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,444, 19:21

Tényleg nagy jeticsicska volt az előző kormány, amiért megmentette az országot az eltörléstől a békével. : D

egy mondatban össze lehet foglalni, miért is veszítettünk a bolgárok ellen és miért lett elbukva ismét az NE és miért nem lesz jobb később se: azért, mert szarok vagyunk.

Ilyen egyszerű ez kéremszépen. A lakosság demotivált, szervezetlen, a vezetés inaktív és szintén demotivált, mindenki mindenkit utál, ahogy ernst mondja, összetartás 0.

Akárki is lesz a következő elnök, szerintem minden idők legnehezebb ciklusát fogja megkezdeni.

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,444, 20:00

ICS+1

Tarsolytestver
Tarsolytestver Day 1,445, 01:49

Punkiebacsi + 1

Eheslo
Eheslo Day 1,445, 02:55

i.cs: már ki ne találd, hogy a jetik eltörlésétől mentettek meg minket, amikor felszabadítottátok őket rhuallal közvetlenül az eltörlésük után.
Ez azért meglehetősen nyomorúságos védekezés és nem szerepel egyetlen jetibékerotyogatónál sem, mint érv a béke mellett.
Ezért nem idézek forrást, mert van ezer nyúltól, hs-től és tőled is.
Magatokat már ne cáfold meg 110 óra elteltével.

marius bolog
marius bolog Day 1,445, 03:10

keheslo egy frocsogo csicska, megkozeliteni kizarolag esokabatban erdemes.
dolgozz azon, ami sajat bavallasod szerint a cel kellene legyen.
de nem, te is csak rotyogni tudsz.
budos a melo, he?

Vyergas
Vyergas Day 1,445, 07:09

ICS+1

Eheslo
Eheslo Day 1,445, 16:08

marius bolog: eltévedtél, neked itt a "székely" mobra lazo droid s a többi jeticsicska a haverod én meg leszarlak velük és a román zászlódal együtt.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,445, 17:41

Eheslo: valamelyik cikk alatt kommentelted, hogy mindenki maradjon a feladatánál. Azt hiszem gyikának mondtad. Neked mi is pontosan a feladatod? Ezen már jó ideje gondolkozom, hogy a fékmestered, aki egyébként nagyon jó érzékkel és kitartással végzi a munkáját, vajon mi célból regelt be téged anno? Megmondom őszintén, sokáig azt gondoltam, hogy maki, vagy harcos a gazdád, és önmaguk szórakoztatására csinálják azt amit, de aztán rá kellett jöjjek, hogy az emagyar közösséget egyik illető sem akarná ily mértékben rombolni, és ellentéteket szítani, mint ahogy ez a karakter teszi. Sajnos új elmélet után kellett néznem. Leginkább arra tudok most gondolni, hogy egy magyarul jól beszélő román viszi a karit. Mert kb csak és kizárólag nekik állna érdekükben az a bomlasztás, amit te csinálsz.

És ismételten leírom, alapjában véve nem te magad vagy ártalmas a közösségre, mert ahhoz ész is kéne, nem csak idióta fröcsögés, hanem az egész jelenség. Amikor a többi idióta elkezd pluszegyezni, meg rád hivatkozni, meg átveszik az agyament elképzeléseidet.

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,445, 18:40

ICS plusz egy 🙂

Eheslo
Eheslo Day 1,446, 07:10

i.cs. és csatolmányai:
Ez itt - a félreértések elkerülése végett - egy játéknak nevezett bughalom, amit jeti eistenek kezelnek. Épp most is döglődik.
Tehát azt játszol itt, amit csak akarsz. Semmi nem kötelező. Cikket, kommenet írni sem, elnöknek lenni sem.
23szoros örökös tanácsadónak sem.
Ezért nem ajándék és nem önfeláldozás az, sem felém, sem más felé ha úgy és azt játszod ÖNKÉNT amit TE akarsz.
Ha jól végzed az önkántvállalt munkádat, tiszteletet és megbecsülést élvezel a játékostársaidtól.
HA nem, akkor lesz aki nem becsül, hanem kritizál. Gyakran durván.
De ennyi a következménye és semmi több.

Lehetsz gumigerincű hazug mocsok tolvaj is, nem jár érte büntetés és nincs felelősségre vonás sem, nem úgy ha a jetikről, a haverjaikról csicskáikról, cenzoraikról írsz nem kellően tisztelettudó módon.

Ezért ha valaki tényszerűen hazug, köpönyegforgató, tolvaj, karakterváltogató bannolt csaló az ne sírjon, ha hazugnak, köpönyegforgatónak, tolvajnak, vagy csalónak nevezik játékostársai.

Nagyon hülye é értelem nélküli az, aki 23szoros tanácsadóként összetéveszti saját és a játékot hol nyíltan, hol háttérből irányító társainak a felelősségét azzal, aki ír róluk.

A dokumenumfilm, a publiciszztika é a véleményalkotás lehet szubjektív.
A tetteitek és amiket leírtok azonban önmagukért beszélnek és minősítenek benneteket.

Az persze kellemetlen lehet, ha van aki emlékszik arra mit meg nem mertetek tenni és e is írja.
A véleményével együtt.
De ez van.
Ha megteszed ez a következménye itt. Semmi több.
Ezek szerint még ennyit sem bírtok. Ennek azért örülök.
Ezért is teszem..

Mert a becstelenséget megteszi ismét aki egyszer már megtette: kutyából nem lesz szalonna.

Ezt nehéz megértened Bandi0717,igaz?
Különösen az elmúlt három hét utáni köpenyegváltásodkor, amikor a nagy jeti békebulitok utáni másnaposságot még ki sem heverted.

Pedig van zene, tánc és dugás is.
Nem tetszik?
Reklamálj magatoknál i.cs.-nél és a "székelyeknél".

NightwatcherHUN Day 1,447, 03:35

Comment deleted

Eheslo
Eheslo Day 1,447, 08:54

Ez nem túl sok.
Hatékonynak sem nevezhető és a cenzor is harap rá.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.