Ambient on/off

Join the new world

 

[Konga] Hát legyen!

Day 1,888, 09:34 Published in Hungary Hungary by Mac Baslac


Néha unalmamban 20-a táján elindulok a kongresszusi helyért, mert megtehetem. Ilyenkor nem írok cikket, mert úgyis mindenki ismer, szinte vonzza a kurzort a nevem mellett szereplő Vote gomb. Hát nem vagyok ellenállhatatlan? Mindenki azt várja a hónap 26. napján, hogy Shalas95 végre elfoglalja méltó helyét a kongresszusi székben, és a haza és saját érdekében hozzon döntéseket, szerezzen pénzt visszakövethetetlen helyekről. Azonban ez a megszokott dolog honfitársaim és saját magam hatalmas bánatára már több hónapja nem sikerült, állítólag a pártom TOP5-ből való kiesése és technikai okok miatt.

Mindezidáig szörnyülködve néztem a sajtóban az ilyenkor előbukkanó, szavazatért könyörgő cikkeket, amiben leírják, hogy mit nem fognak tenni, miért kellene nekik a medál és a mellé járó 5 gold. Balgaságnak tartottam az efféle kampányt, mondván, úgyis a fékjeink döntik el a bejutást. De lehetséges, hogy sikertelen próbálkozásaim oka éppen ebben a hiányban keresendő. Miért is ne? Miért ne írhatnék én is önfényező cikket? Hiszen valóban elragadó a személyiségem, és a stílusom is megnyerő.

Mindjárt kezdeném is azzal, hogy pártot keresek indulásomhoz, mert ez a legfontosabb lépés, ha valaki indulni szeretne (egy kis tutorial, ezért minimum el kell juttatni top5-be a cikket). Minden TOP5 pártot szeretek, nincs bajom egyikőtökkel sem. Szívesen nyalizok helyért, az a méltóságomat és az egómat nem sérti. Szerintem be sem kell mutatkoznom, mert mint mondtam engem mindenki ismer. Talán a név lehet megtévesztő, a Mac Baslac a középső nevem, valójában Shalas95 vagyok. A névváltás egy hihetetlen nagy tévedés (persze nem az én hibám) volt, de ezt nem szeretném kifejteni, mert nem tartozik ide. Aki indít, annak feltétlenül jobb lesz a presztízse, mert pár napig az ő pártjukban leszek. Tehát mindketten nyerünk rajta.
(Kikötés: Az első 10 hely valamelyikét kapom meg.)

Hogy miért lenne érdemes engem megválasztani?
Biztosíthatok mindenkit, hogy nem az 5 goldért versenyeznék. Az engem régen nem érdekel, mert pénzügyileg is toppon vagyok, így nincs szükségem az apróra. Engem jobban érdekel a fényes, színaranyból készült medál, a 8. mellé még elférne pár darab. Persze emellett kidolgoznám a belemet is a kongresszusi üléseken, profin tudok ülni, még akkor is gyakorlom, amikor nem praktizálok.
Döntéseim megkérdőjelezhetetlenek, saját magam hozom őket. Mindig a haza és saját (legfőképp saját) érdekeim lebegnek a szemeim előtt. Ha kell, megváltom a világot, és az elnyomó többség ellen szavazva elsöpröm a morális zombik véleményének minden morzsáját!

A kongresszusi tagság felelősségteljes feladat. Heti gyűléseken való részvétel, amin megbeszélésre kerülnek a haza legnagyobb problémái. Nézzük csak a legutóbbi gyűlést.

(A képből az is kiderül, hogy akkor is nagy ügyet fordítanak a véleményemre, amikor nem is vagyok tag.)
Ezek az emberek a haza érdekében bármire képesek, szabadidejüket feláldozva teszik a dolgukat! Elképesztő. Egyértelműen kiérdemlem én is, hogy újra közéjük tartozzak!

Én nem kérem, hogy rám szavazzatok. Nem is tudnátok, hiszen nem egyénekre, hanem listára kell szavazni. Na jó, csak ez az oka, hogy nem kérem. SZAVAZZATOK ARRA A LISTÁRA, AHOL MEGTALÁLJÁTOK A NEVEM!

Shalas95 (Mac Baslac)
irkász-jellegű jelenség

 

Comments

Nikolaj Joszek Borisov
Nikolaj Joszek Borisov Day 1,888, 09:35

dislike XD

drago.14
drago.14 Day 1,888, 09:36

Nem vagyok benne, nincs Vote.

franky88
franky88 Day 1,888, 09:36

első vote komment

Zotza
Zotza Day 1,888, 09:39

szar az egész : D

Pety
Pety Day 1,888, 10:40

ahelyett, hogy 6. hely helyett megprobálnád bejuttatni a pártod top5be kuncsorogsz a helyért, mindezt ugy h te vagy az MHP fötitkára : /

CyberPRP
CyberPRP Day 1,888, 10:42

LOL
hajrá :D

classfighter
classfighter Day 1,888, 11:33

hatalmas vote

Hun Carpathia
Hun Carpathia Day 1,888, 11:46

Hahaha!
Elképesztő mennyiségű munkát végeztek, nem csodálom, hogy panaszkodtok a sok munka miatt, ami szellemileg is megerőltető.
Csak így tovább a lenini úton!!! 😁

Alexandross
Alexandross Day 1,888, 12:54

Shalas a rangidős kakas

karaj22
karaj22 Day 1,888, 13:20

GÁTmaxx

Flying Cangaroo
Flying Cangaroo Day 1,888, 13:51

nagyszinpad!!!

Rodric
Rodric Day 1,888, 14:42

Ölni tudnék egy ilyen minőségi fejlécért!

Cornel Klein
Cornel Klein Day 1,889, 08:50

Egy ilyen minőségi fejléc ölni tud. : )

Jol nezunk Miki
Jol nezunk Miki Day 1,889, 10:48

GÁTmaxxx 🙂

TankAranka
TankAranka Day 1,930, 13:28

Régen csináltam ilyesmit, mert sem a pizza, sem a Heinekken nem hoz izgalomba, a cicikről nem is beszélve. Ahogy elnézem, vote nem lesz, de mindenképpen subollak vagy mi, mert megnyerte a tetszésemet az írkász-jellegű jelenséged.

TankAranka
TankAranka Day 1,930, 13:31

Böh, brilliant, ez is benne volt. Nem véletlen.

4RN0
4RN0 Day 2,261, 11:36

derégi

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.