Ambient on/off

Join the new world

 

[Kommunikációs Közlöny] Az ukrán NAP okai

Day 2,056, 09:53 Published in Hungary Hungary by Kommunikacios Miniszterium

Üdvözletem!

Ez a cikk valamiféle magyarázatot kíván adni arra, hogy miért is kötötte meg - sokak számára váratlanul - elnökünk a mai nap folyamán az ukrán NAP-ot, avagy milyen körülmények késztették korábbi véleménye megváltoztatására.

Leszámítva azt, hogy az ukránok szövetséghez való közeledését változatlanul veszélyesnek érezzük mind az éppen regnáló magyar kormány, mind a magyar nép számára, a tegnapi nap során olyan információk kerültek a frissen megválasztott kormány birtokába, melyek világosan két alternatívára szűkítették a választási lehetőségeket. Dönthettünk, hogy a TWO által kínált ajánlattal élve egy rövid háborúba bocsátkozunk, majd megnyitják nekünk a gumihoz vezető utat, vagy elvetjük a gumi régió megszerzésére irányuló társadalmi igényt, ezzel teljesen feleslegessé téve az elmúlt hónap orosz és amerikai hadjáratát. Ezt figyelembe véve talán mind megértitek, hogy kötelességének érezte Haszontalan elnökünk a mexikói úttal kecsegtető alternatíva megragadását az amúgy nyilván kevés izgalmat tartogató ukrán háborúval szemben, amelynek megnyitásával rengeteg szövetséges MPPt csaptunk volna ki, valamint amelyre a jövőben is számtalan lehetőségünk nyílhat. Itt szeretnénk azonban megragadni az alkalmat, hogy tisztázzuk, a NAP nem jelenti az ukrán közeledésbe való beletörődést, mi több, szeretnénk még ebben a hónapban pontot tenni az ügy végére, tisztázni szövetségeseinkkel, hogy mit is jelent Magyarország számára Ukrajna, mint szomszéd, és miért is ellenezzük a baráti viszony kiépítését.

Elsődleges és nem titkolt célunk tehát a mexikói gumi régió megszerzése és megtartása, melyre reméljük, hogy mielőbb lehetőségünk adódik. Ha ez valamiért meghiúsulna, még mindig két opció közül választhatunk, a döntést népszavazás keretében Ti hoznátok meg. A jövőben az ezzel kapcsolatos új információkkal és hírekkel azonnal jelentkezni fogunk.

A kommentekben feltett és a témához kapcsolódó kérdésekre szívesen válaszolok.

Maradok tisztelettel,
 

Comments

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Day 2,056, 09:56

Kéne nekem is ilyen menő pecsét

vasmegye
vasmegye Day 2,056, 11:35

Made by the Polish antipkrusi.

Haszontalan pkrusi
Haszontalan pkrusi Day 2,056, 11:47

luv, akkor grafikus kollégámmal terveztetek másmilyent:)

kokan p
kokan p Day 2,056, 10:01

Haszontalan for Imperator of Hungary o/

Tibigrafix
Tibigrafix Day 2,056, 10:05

eddig voltál valaki...

Murlockij
Murlockij Day 2,056, 13:26

No akkor foglaljuk össze mi maradt:
Volt egy jelölt akinek az egyetlen programpontja, amire az egész kampányát építette légvárnak, sőt veszélyes ostobaságnak bizonyult. Bő két hét elegendő volt, hogy minden egyéni jellegzetessége dekonstruálódjon. Még csak a bunkerfiúk sem kellettek hozzá, elég volt pár komment,

Semmi nem maradt helyette, csak egy szürke, arctalan, tétova fakó kis maszat.

Ja nem, megmaradt a "Heloka nyalóka" meg a sok szmájli. amit a cikkekben használ.

Murlockij
Murlockij Day 2,056, 13:30

No meg az a csillogó elnöki medál ugyebár!

ErrOrka
ErrOrka Day 2,056, 14:43

ez nem igaz. még mindig ugyanúgy haszontalan 😛

Wisitenkraf
Wisitenkraf Day 2,056, 10:06

Az a baj, hogy van egy 3. út. Nem aláírni a NAPot és kijelenteni, hogy jelenleg nem kívánunk háborút nyitni velük, nincs érdekünk benne. Ugyanakkor biztosítani őket, hogy amint nekünk érdekünk fűződik hozzá, bármikor NEt adunk rájuk, lévén NAP nincs. Ha meg ők adnak ránk NE-t végre meglátná a two, hogy mit enged közel magához. Azt hiszem van olyan helyzetünk az ukránokkal szemben, hogy ezt megtehessük.

Tehát a NAP hiánya nem egyenlő egy háborúval lsd Románia.

Fronteira suI
Fronteira suI Day 2,056, 10:10

ugy látszik nincs szavunk ...

Anorna Sharnath
Anorna Sharnath Day 2,056, 10:11

a jelenlegi ukrán kormány semmilyen okból nem adna ránk NE-t. Tőlük ebben a hónapban sem kell félni. Szövetségesekkel meg az MPP dolgokat meg lehet beszélni.

Wisitenkraf
Wisitenkraf Day 2,056, 10:13

Akkor ők nem akarnak, mi sem. Akkor minek a NAP? Csak megköti a kezünket, ha úgy alakulnának a dolgok, vagy mi lennénk a szavukat megszegők.

Anorna Sharnath
Anorna Sharnath Day 2,056, 10:15

azért, hogy legyen egy biztosíték, ha ők mégis megszegnék. Őket ez egy csomó kötelességgel köti le, mg nekünk biztonságot ad. Feltéve persze, hogy nem akarunk elfoglalni 6 fölösleges régiót, hogy nőjjön az egónk.

Wisitenkraf
Wisitenkraf Day 2,056, 11:27

Nem nagyon értem minek lenne ez biztosíték. Ők max NEt adnak ránk, kiütik az sok two MPPjüket mi meg 2 nap alatt eltöröljük őket. Ezért mondom, ez csak minket köt meg.

Anorna Sharnath
Anorna Sharnath Day 2,056, 11:38

de miért akarod eltörölni őket? ezt nem értem. Volt egy komoly felkelés is mióta van NAP? Vesztettünk bónuszt, mióta van NAP? kijutottunk a Kárpát medencéből mióta van NAP?

DrFeherKonrad
DrFeherKonrad Day 2,056, 12:53

Nem kell félni az ukránoktól? Komolyan? Ezt elértétek? De ügyesek vagytok!

Wisitenkraf
Wisitenkraf Day 2,056, 14:54

"ha úgy alakulnának a dolgok" Sosem tudod mit hoz a jövő. És ha mi törjük meg a NAPot, akkor majd mi leszünk, akik nem tartották meg a szavukat. Nekünk mi érdekünk van benne? Ha nincs NAPunk az nem vonja automatikusan maga után a háborút. NAP nélkül is leszarhatjuk őket a hónapban, de mégsem köt egy szerződés minket. Ez csak nekik előnyös most, míg a valódi kötelezettséget mi viseljük csak. Arról nem beszélve, hogy az egyetlen érdekszféránkat engedjük ki a kezünk közül, ahol uralkodni is tudunk az eseményeken.

Anorna Sharnath
Anorna Sharnath Day 2,056, 14:57

jó és szeritned nap nélkül is ugyan iylen nyugodt lesz a helyzet? Hogy majd akkor nem próbálják visszaszedni a területeket? Hogy majd ütnek a mi oldalunkon, amikor felkelés van?

Wisitenkraf
Wisitenkraf Day 2,056, 15:09

Ha nem, akkor legalább látjuk kik is vajában. Amúgy meg te is tudod, hogy kisujjunkat is alig kéne mozgatni, hogy eltöröljük őket. Fölszabadulnak valamikor, akkor megint. Ezt csináljuk 1 éve és látjuk ki bírja rosszabbul. Azt kéne megérteni, hogy itt nem ők tesznek szívességet nekünk, és nem mi szorulunk rájuk. Nem egy 20. rangú ország vagyunk, mint ők. Akik az oroszokkal tartják egyenlőnek magukat, de úgy pattannak le róluk, mint annak a rendje. Nem véletlen nem a finneknél vannak.

Eheslo
Eheslo Day 2,057, 09:04

Szerintem az, ahogyan a jetik, ukránok, beloruszok kapcsán megzsarolák emagyarországto azt mutatja, hogy ha nem is huszadrangúak, de kb. a tótok és szlovének segge alattiak vagytok mostanában.
Szimplán meg lehet zsarolni emagyarország elnökét, választás elé állítva: vagy ukrán NAP. vagy repültök gumi nélkül....

Gerincesebb elnök ekkor NE-t ad be az ukránokra, majd törlés után a tótokra is, miközben horvát, német és franci MPP-t köt sec perc.

Csak tanulságképp a polákoknak, rácoknak és a haverjaiknak.
Túl jó dolguk van mostanában és könnyen felejtenek kinek mi a játszótere.

De az antimagyaroknál se gerinc, se önbecsülés.
Csicskaság és félelem van bármitől, ami érdekérvényesítés lenne.
A gumi és a nulla erejű ukránoknak csicskázásuk is erre jó példa.

Istencsaszar
Istencsaszar Day 2,058, 02:51

van a de jure és a de facto NAP. az első az, ami az ukránokkal van, a második meg az, amikor a közös MPP-k miatt kvázi lehetetlen a támadás, szóval még talán erősebb is, mint egy de jure NAP. bár a kettő át is fedheti egymást.

szerintem az ukrán NAP előnye az, hogy amíg a gumira megyünk/ott szórakozunk, addig biztosítja a hidat az RW-ktől. Azért láttuk az orosz háború elején, hogy egy folyamatosan RW-zgető ukrajna, oroszország, usa+közvetlen háború kombó már lehet, hogy meghaladja a képességünket. Ezzel a NAP-al pedig az első kettő egymás ellen harcol, a harmadikkal meg egyelőre elbírunk, amíg nem kap jelentős CoT segítséget.

Szerintem a fő feladat az kellene, hogy legyen, hogy tudatosítsuk a TWO-ban, hogy sosem engedjük be az ukránokat az ACT-ba, illetve hogy sosem adjuk vissza a most birtokolt területeket, és ha elvesztjük, akkor vissza fogjuk kérni/szerezni. és ez utóbbiban segít a NAP, ugyanis a pontok között szerepel az, hogy vsisza kell adják. ha nem teszik meg, akkor meg ott lesz a casus belli ellenük.

Fronteira suI
Fronteira suI Day 2,056, 10:08

Az a baj , h azzal kampányoltatok, h ti majd megmutatjátok a TWO-ben veletek nem lehet majd packázni ti majd az asztalra csaptok, ehelyett az elso adando alkalommal letoltátok a gatyátokat és bepucsítottatok egy gumiért...

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 2,056, 10:13

Gumi nelkul azert megiscsak fajdalmasabb a pucsitas : D

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 2,056, 10:14

Miért? Tudnál róla nekünk mesélni? 😛

Fronteira suI
Fronteira suI Day 2,056, 10:14

Elviccelhetjuk , de te is érzed, h ez így , finoman fogalmazzak is érdekes:)

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 2,056, 10:11

Nincs semmi gáz, ha nem kell visszaszolgáltatnunk a bónusz gyarmatainkat, ellenben viszont a gumi nem olyan fontos, hogy több bónuszt bukjunk az ukrán gyarmatokból, nem beszélve a kárpátaljai hídról.

Anorna Sharnath
Anorna Sharnath Day 2,056, 10:12

ha bukunk régiót ukránból, ők adnak ránk NE-t. Ha pedig nem, azzal megölnék a saját közeledésüket a TWO felé.

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 2,056, 10:13

igen tudom, teljesen világos, csak megjegyeztem, hogy így ilyen formában elfogadható

Aba Agmad
Aba Agmad Day 2,056, 10:14

jaj és Malwinnál nem lehetett ugyanez a helyzet? mert akkor igen nagy volt a károgás... érdekes...

Renegad3
Renegad3 Day 2,056, 10:23

én tartom az akkori álláspontomat, ilyen néppel, mint az ukránok nincs szükségünk NAP-ra.

Renegad3
Renegad3 Day 2,056, 10:30

ja és a románokkal is így kezdődött. nem baj, legalább kapunk 1 barátot, ha már bónuszunk semmi nem marad

Fronteira suI
Fronteira suI Day 2,056, 10:32

sztem vegyuk be még a horvátokat is h tuti ne legyen majd merre menni:)

Eheslo
Eheslo Day 2,057, 09:08

Micsoda gerinctelen patkány ez!
Elképesztő.
A szava sz.t sem ér.
Mondjuk nem tegnap óta ilyen.

XenthuS
XenthuS Day 2,056, 10:53

Do you know what are you telling?

Spain is in a similar situation with Argentina (and CUA) and... someone call us traitors 😃

Take care and i hope that you have more luck! o>

Mistrz Arkadiusz
Mistrz Arkadiusz Day 2,056, 11:13

luck is important too, ehehe

ktamas76
ktamas76 Day 2,056, 11:34

Akár lesz gumi, akár nem, nem volt fölösleges az orosz/USA hadjárat. Végre voltak jó csaták, láttuk az USA-t eltörölve és a térkép is szépen bezöldült. Persze gumival lenne az igazi 🙂

vasmegye
vasmegye Day 2,056, 11:57

A nap szavai:
1, deja vu
2, kolosh
3, fenékpuszi.

Krulla
Krulla Day 2,056, 12:54

"milyen körülmények késztették korábbi véleménye megváltoztatására." Mondjuk szimplán hogy megválasztották?

Eheslo
Eheslo Day 2,057, 09:09

Szimplán, hogy nem volt két cikke, ami alatt ugyan azt hazudta volna.
Azóta sincs.

praetorianus74
praetorianus74 Day 2,056, 14:50

szanalom

Eheslo
Eheslo Day 2,057, 05:15

Ez a szerencsétlen báb - mint arra Murlockij is igen alaposan és találóan rámutatott - a kampány két hetében minden ígéretét, elvét, elgondolását megszegte.
Mára azt a keveset is kukázta ezzel a baromsággal, ami még reményként bárkiben megmaradhatott, hogy izralexel az országrontó hatalombitorló mesügével az oldalán nem bunkó antimagyar csicksként nyalja az ukránok, jetik, tótok - bárki - fenekét.
Úgy nyalja.
kéjjel kajálja ami ott neki jut és büszke is rá.
A bandájával együtt.

Szánalmas senkik, akiket a tótok, jetik után ukránok is csicksává tettek.

A lejáratott nevét eldobó jákob szerepe pedig, ha lehet még szánalmas ebben a bandában.

Sunyin kussolva asszisztál ahhoz, ami ellen még pár hete cikket jelentetett meg.
Ennyit is érsz jákob a fenékké lett nagy pofáddal együtt!
Te tetted azzá a hazug pofádat, saját szavaidat hágod meg óráról órára!

anti.raj.unit
anti.raj.unit Day 2,057, 09:10

Hát....... ennyi...

Istencsaszar
Istencsaszar Day 2,058, 02:57

az okokat megértem, és elfogadhatónak tartom, de azt viszont nem tudom elfogadni, hogy előző hónapban ugyanennek a NAP-nak ugyanezek okokkal való megkötése miatt a jelenlegi kormány prominens emberei válogatott szitkokat zúdítottak az előző kormány érintett tagjaira és külsős támogatóira, most meg a ciklus első napján megkötik ugyanazt.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.