[KommK] ORG-botrány, márciusi levadasozás

Day 3,777, 21:26 Published in Hungary Hungary by Kommunikacios Miniszterium
Jelmondatom: "Nyugalom, higgadtság."


Tisztelt nép, tisztelt plebs!
Az orgokról és a 16 milkáról


A legtöbb magánkézen lévő org vissza lett ticket-elve, mert nem fizették ki a bérleti díjat. Bár erről lehetett volna tájékoztatás és figyelmeztetés privát üzenetben és közlönyben. De úgy tűnik ez nem történt meg. Elcsesztük.Sokan nem tudják még, de az MNB orgból az összes pezó vissza lett utalva a kincstárba. Hatalmas hülyeség, de megtettük. Így legalább a kongásoknak lesz egy kis munkájuk: minden egyes nap be kell adni majd 1-1 utalás javaslatot, és 40-50 nap múlva minden közpénz újra az orgon lehet. Elcsesztük ezt is.Az elnök, Tüzérjános közleményt írt ezzel kapcsolatban:
"Faterrel úgy döntöttünk, hogy bérleti alapon lehet mostantól orgokat birtokolni. A havi bérlés ára 2500 huf. Ennek oka, hogy az elnök védelmezi őket, bármilyen probléma esetén ő lája el az adminisztratív feladatokat. És egy múzeumi teremőr sem védi ingyen a műtárgyakat.
A bérleti díjat egy külön orgra kell majd utalni.
Amelyik orgot nem tudtuk beazonosítani, annak az összegét egy külön gyüjtő orgra utaltuk.
Aki nem tud belépni, és hajlandó kifizetni a bérleti díjat, az orgot vissza kapja. A KD orgait pl Lazlo lejelentette, és érdekes módon már használhatja is. Cimbalar is jelezte, neki is kilettek utalva az orgok.

Minden vádat, hogy loptam, elutasítok. Mindezt teszem úgy, hogy 20 org került állami kézbe, és 8nak van egyelőre tulajdonosa. A maradék 12 org reményeim szerint új bérlőkhöz kerül, és ezáltal is növekedni fog az állami vagyon.

A ciklus maradékában befejeződik az org bérlés rendezése, az összes orgon.

Bizonytásképpen: a HMSZ, KD org, Székely Légió, MCCS-n lévő összeg hiánytalanul megvan.

Versenyben szerzett MU orgokat, ha van, kérlek jellezzétek. Ha ilyet vettem volna el, akkor természetesen bocsánatot kérek, és azonnal visszaadom.

Tehát: aki szeretné visszakapni az orgját, jelezze. A bérleti díj 2500 HUF.


üdv
tuzer"

Cikk: Org kérdésről világosan
Bár jó volt látni, hogy felhördültek az emberek, volt egy kis élet és nem arról kellett olvasni, hogy ki ütött rossz helyen a roppant izgalmas edzőháborúkban.
Kiégtünk, mindnyájan, az erepes életünk totál besavanyodott


Őrületbe kergetjük egymást bizonyos pontokon, hogy összeszedjük a szükséges mennyiségű pénzt a románok leigázására, vagy bármely más éles háborúra. És én magam, amit korábban egy évig nem tapasztaltak tőlem, az elmúlt egy hónapban csak egy cikket írtam, nem többet. Amikor mennek a politikai egyeztetések, és semmi sem történik végül. Semmi!


Nintsen sok választás. Azért nintsen, mert elqrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Nem tudunk éles háborút megnyerni, senki ellen.
Nézzétek. A dolog az úgy áll, hogy a legrövidebb távon nintsen választás. Tüzér Janinak igaza van. Lehet még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés (fékerek csak 1-2 napos időleges kitiltást kapnak), az oligarchák pénzbősége, meg trükkök, szkriptek százai, amiről nyilvánvalóan a népnek nem kell tudni, segítette, hogy ezt felismerjük. Nintsen tovább. Nintsen!


És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib…ott sok kommentháborút el lehet játszani, hogy melyik országot támadjuk be, azt tudom nektek mondani. Nem tudunk országot elfoglalni gyerekek, nem tudunk. Csak a TW, csak a TW, csak a TW. Itt tart az ország, csak a TW és semmi más. Vége.


Ahogy látom az áprilisi elnökjelölteket (rRonin, NyoNyi, Yoshino, Nomakur, H0np0lgar), visszatér újra a KARD, megint. Ne legyen kétségünk afelől, hogy újra elkezdődnek az edzőháborúk és megint megy majd a teszetoszáskodás, a külföldi országokkal való barizás, de várhatóan nagy - vagy akár kis - áttörés nem lesz. Nem lesz sem áprilisban, sem 2 hónap, sem 6 hónap, sem 2 év múlva, sem azután. Magyarország beragadt az edzőháborúk világába, a játékosaink - bár ez világszerte így van - napról napra hagyják el a játékot, és nem történik semmi. A politikai szereplőink, külföldi politikai szereplők pedig nem változnak.


Gyerekek!


Mit csinálunk még itt?

Aktív magyar háborúk:
Nintsen.


Magyarországról röviden:
   Szövetségünk: -
   Tervünk márciusra: Hajrá kétfarkúak!
   Magyarország elnöke: még Tuzerjanos
   Magyar nyelvű tutorial: erepublik tutorialIndokolatlan gif a végére:

Nyau!

Tisztelettel,
Vadaskertbenvok
Kommunikációs miniszter és a Vadas Dosszié főszerkesztője


2018. március 25. 06:26