[KommK] Februári beköszönő, hideg lesz a tél!

Day 3,733, 12:12 Published in Hungary Hungary by Kommunikacios Miniszterium
Jelmondatom: "Nyugalom, higgadtság."


Tisztelt nép, tisztelt plebs!


Üdv újra nép!


Újra én, Vadaskertbenvok vehetem kézbe a Kommunikációs Minisztérium irányítását, az előző kommunikációs miniszter FlaMi minden iratát és cuccát elvitte a Minisztérium épületéből. Az átadás-átvétel sikeresen megtörtént, a kormány feláll. Fsb1000 beköszönője itt olvasható: [MK] 2018 februári beköszönő


Az elmúlt hónap eseményei rövidre fogva:


Elsősorban lássuk, hogy mi történt az elmúlt hónapban:
Lengyelország januárban megválasztott elnöke végleg aláírt az Asteriának, és a lengyelek veszélyes lépésre készülhetnek (forrás: Kommk). A legerősebb mondat a programjában ez volt:
   "Dél-amerikai háborúban Magyarország hozzáállása felháborító. Magyarország tiszta erőből harcol Lengyelország ellen, ami elképesztően döbbenetes, és folyamatosan ütnek az országunk ellen, nem egy egyszeri esetről van szó. Ezért Magyarországot sem szövetséges sem semleges országnak nem tartom. Az MPP megújításnak ellene vagyok. Ha nem hagyják fel a harcot, akkor cselekedni fogunk."

A lengyelek itt nem ütöttek meg túl barátságos hangot.


Magyarországon a választást Nevenincsis elnökjelölt nyerte meg (MK beköszönő), aki a programjában megjósolta, hogy a Pacifica-ban "egy esetleges széthullás is szóba kerülhet". A politikánk az antiAsteria vonalat képviselte.

A hónap közepén beindultak az események, beleálltunk a görög-román háborúba: Szaúd-Arábiában landoltunk, hogy az ott lévő görög gyarmatokat megvédjük a teljes törlést kívánkozó románoktól (forrás: MK), így tehát a macedónokkal és a spanyolokkal összeakasztottuk a bajszunkat - ellenük sikereket értünk el (forrás: MK), időlegesen sikerült a szaúd-arábiai görög gyarmatokat bevédeni.
Ennek ellenére a románoknak sikerült minket kicselezni (egy szaúd-arábiai régió felszabadult a görög gyarmatoknál, és légicsapást intéztek ellene), és felkeléseket indítottak Magyarország ellen (forrás: 8. Hadügyinfó), majd végül jött egy nagy saller, ami az erőfeszítéseinket lenullázta: Litvánia, Bulgária légicsapást mért ránk, macedónok pedig a thaiföldi gyarmatainkat támadták be. A túlerejük hatalmas volt, ezért a kormány - tekintettel a megcsappant kincstárra - leállította a zsoldok kitételét (CO-zást), és elvesztettük az összes gyarmatainkat, kivétel a cseh, osztrák és szlovák régiókat (forrás: 3727. Napiparancs).


A Pacifica-ban ekkor Magyarországról volt szó, és a lengyel-magyar viszonyok rendezéséről, aminek annyi értelme volt, hogy... gyakorlatilag semmi (forrás: MK).


A Pacifica látva szorult helyzetünket, meggruppenezte a szövetséges országunkat, Horvátországot (forrás: 3729. Napiparancs). A magyar álláspont szerint bárhova üthettünk, viszont a legtöbb sebzés a horvátoknak ment, ami jó ürügyként szolgált arra, hogy Magyarországot megszorongathassák...Magyarország szorult helyzetben


Kidobtak minket a Pacifica-ból:


Magyarország helyzete megkérdőjeleződött most február elején, erről Julius Caesar (finnország Istencsászára) írt róla egy igen terjedelemes cikket angolul: Magyarország, Pacifica és az összeegyeztethetetlen szakadék.


Miután megtörtént a leköszönés (forrás: MK) és az elnökválasztás lezajlott az országban (új elnök lett megválasztva), a Pacifica-ban pont ekkor érezték jónak, hogy Magyarországot kirúgják, ehhez a tagok 66%-a (7 ország) volt szükség. A javaslatra NEM-mel csak Mexikó és Oroszország szavazott Dacicus Maximus hadügyminiszterünk szerzett információi alapján. Magyarország nem szavazott, mert nem volt értelme.Hiteles kép nincs az eredményről.Ami kiakasztó, dühítő, hogy ezt a kirúgást pont akkor hajtották végre, mikor mindenhol új elnök került a székbe, és történetesen Magyarországon egy kétkattost (moczok-ot) választottak meg (impics). Ez a húzás a Pacifica-tól, hogy az új elnök első napján (még fel se állt a nem létező kormány) csak úgy kidobják az országot, mint macskát WC-zni, undorító és
mivel így esélyt sem adtak Magyarországnak, hogy az elnök vitatkozzon, tárgyaljon, vagy bármit is tegyen ez ellen és az önszántunkból (tehát nem úgy, hogy fognak és kidobnak) való távozást sem engedték meg.


Ugyan technikailag ugyanaz az eredmény (nem leszünk a Pacifica tagja), de mégis jobb lett volna ha mi felállunk, kimegyünk az ajtón, lemegyünk a lépcsőn, és eltávozunk a szövetségből, nem pedig megfognak és kidobnak az ablakon.Végül két idézet két személytől:

"A magyarországi MPP megújításnak ellene vagyok. Ha nem hagyják fel a harcot, akkor cselekedni fogunk."
"Igazodnunk kell a jelenleg kialakult külpolitikai helyzethez és a lehető legjobban kijönni belőle, ez az elsődleges cél a hónapban."Jelenleg úgy néz ki, hogy a helyzetből a lengyelek jöttek ki a legjobban a januári ciklus végére.Kidobták Magyarországot


Magyarország a soros? Szövetséges országok leNAP-oztak!


Ne higgyük, hogy ennyi volt Magyarország megtorlása, a szövetséges országok (Argentína és Chile) megnemtámadási szerződést kötöttek egy hónapra az Asteriával, cikk a NAP-ról: NAP between Asteria and Chile/Argentina [SRB / ENG].


Horvátországot, Görögországot pedig már eltörölték. Jelen pillanatban pedig a soron Fülöp-szigetek van (forrás: Hadügyi össze-vissza foglaló).


Tik-tak. Fogynak a letarolható országok.

Országok helyzete bolygókkal ábrázolva:
Kattra nő! Az ábra nem tökéletes, még módosulhat.Aktív magyar háborúk:
Nintsen.


Magyarországról röviden:
   Szövetségünk: -
   Tervünk februárra: Új szövetségesek keresése.
   Magyarország elnöke: fsb1000
   Magyar nyelvű tutorial: erepublik tutorialMost gif helyett jutyúb videó jutott:

Van magyar felirat is, kapcsold be! A környező országok valószínűleg már húzogatják az elképzelt határokat eMagyarországon.

Tisztelettel,
Vadaskertbenvok
Kommunikációs miniszter és a Vadas Dosszié főszerkesztője


2018. február 8. 21:12

Öltözzünk rétegesen!