Ambient on/off

Join the new world

 

[KepenciMKD]Нова Измена - Фабрика за Ракети

Day 1,680, 07:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by KepenciMKD

Ако имате во ваша сопственост Rocket Factory ќе сте во можност сами да произведувате ракети кои ќе прават голема штета во битките. За да произведувате ракети секој ден потребни ќе ви се одреден број на оружја кв.1-кв.6 и одредена сума на валута како ресурси .

Важно: Не можете да користите оружја кои се делумно искористени

Ракетата :
Штетата ќе биде додадена само на штетата во битката , Херој на битката и Херој на кампањата медалот
Нема да се добиваат ранг поени
Штетата ќе биде додадена на Вистински патриот медалот
Штетата ќе биде додадена во Top Damage делот

Како да изградите ракета

Новата фабрика може да ја најдете во Advanced Buildings .
Ракетите можат да се изградат во вашиот Склад .
За да почнете со составување ракети ќе треба да ја надградите фабриката на 1-во ниво. Опцијата за надградба ќе биде достапна во зависност на тоа на која дивизија припаѓате, прикажана на долната табела. Па, за да можете да ја надградите на повисоко ниво ќе мора да се искачите во повисоките Дивизии

Дивизија 1 : само Кв.1
Дивизија 2 : достапна Кв.2
Дивизија 3 : достапна Кв.3
Дивизија 4 : достапна Кв.4 надградба


Важни факти :
- Можете да произведете само 1 ( една ) ракета дневно
- Не можете да имате повеќе од една ракета во вашиот Склад, доколку веќе имате изградена ракета мора да ја искористите во битка пред да започнете со градба на друга.

 

Comments

BlackWidow9
BlackWidow9 Day 1,680, 07:44

Везе нема ова xD

davoritos
davoritos Day 1,680, 07:50

sranje vo boja.....😃

Tio Lucho
Tio Lucho Day 1,680, 07:55

kade e Turski version xD

e Vladimir
e Vladimir Day 1,680, 08:27

Шие ми га Ѓуро, сас свилени конац....

Red Stefan
Red Stefan Day 1,680, 08:55

- Не можете да имате повеќе од една ракета во вашиот Склад, доколку веќе имате изградена ракета мора да ја искористите во битка пред да започнете со градба на друга.

Да можеше да се складираат повеќе правев одма вака секој ден мора да ги пукаш, малку глупаво и ограничувачки.

djole_mkd
djole_mkd Day 1,680, 09:38

Ова се исплаќа само на оние што купуваат злато. Сега пресметав дека за да купиш ракета од 500к требаат околу 10к мкд. Така да Потато уште еднаш покажа колку е лаком за пари и повторно ја расипува играта, а таман направи малку да биде поинтересна со дивизиите.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.