Ambient on/off

Join the new world

 

[Kelstein's Baby Steps] That's all folks

Day 1,829, 12:04 Published in Romania Romania by Kelstein
Good News Everybody - Ultimul step din Kelstein's Baby Steps![Kelstein's Baby Steps]that's all folks

Mai repede decat imi propusesem am ajuns la finalul programului Kelstein’s Baby Steps. Am sa incep prin a zice un mare MULTUMESC tuturor care au participat cu sfaturi, voturi & shouturi, dar si celor care au suportat spamul.

Retrospectiv

1. Am lansat proiectul in ziua 1794 (ideea era mult mai veche) deoreace consider ca era (si inca este) nevoie de un program de genul, un jucator informat va fii tot timpul mai atras sa stea in joc decat unul neinformat. Proiectul a fost lansat cu articolul Informare pe termen lung!

2. A urmat articolul care a creat scheletul acestui proiect si anume rezultatele la chestionarul care incerca sa afle de ce sta lumea mai mult de 2 saptamani in erepublik - ziua 1798: Kelstein's Baby Steps: Rezultate Quiz cu cel mai bun raspuns inca funny dupa atatea zile fiind: "Jocul are nevoie da mine, ca daca ies io o sa iasa toti"

3.Primul pas a fost publicat in ziua 1810: [Kelstein's Baby Steps] Modulul Militar si abia cand am lucrat pentru acest articol am realizat ca efortul necesar fiecarui articol este mult mai mare decat ma asteptam. Acest articol a stat in top5 in pline alegeri prezidentiale si trebuie sa recunosc a fost o mare incurajare pentru mine ca sunt pe drumul cel bun.

4. A urmat pasul 2 in ziua 1817: [Kelstein's Baby Steps]Garda Nationala + Ghid UM-uri Romania - articol in care am prezentat DOAR (sau mai bine zis am incercat) top10 unitati militare din romania in functie de damage si membrii; Trebuie sa spun ca am fost foarte dezamagit ca nu toate Um-urile au raspuns interviului meu, si de asemenea imi cer scuze ca nu am inclus mai multe dar nu am avut timp in RL, am si eu niste limite.

5. Pasul 3 a venit in ziua 1820: [Kelstein's Baby Steps] Chatul cu un articol care a fost usurat de munca facuta de Mledea Horatiu si Waymilky in trecut prin ghidurile facute de ei la care eu personal nu am considerat ca este nimica de adaugat.

6.Pasul 4 - ziua 1822: [Kelstein's Baby Steps] Modulul Economic - un modul cu adevarat sarac in ultimul timp in erepublik dar pe care consider ca l-am acoperit destul de bine.

7.Pasul 5 - ziua 1824: a venit cu cred eu cel mai reusit pas dintre toti si anume: [Kelstein's Baby Steps] Modulul Media - aici am primit multe sugestii de la jucatori si va multumesc pentru asta - totusi am fost foarte dezamagit sa vad ca chiar daca ofeream 2g pentru crearea unui ziar am avut doar 5!!! participanti la concurs (trebuiau doar sa comenteze la articol). - Articol premiat cu articolul zilei!

8. Pasul 6 - ziua 1828 ultimul pas practic a fost [Kelstein's Baby Steps] Modulul Politic.

In incheire vreau sa zic ca odata cu aceste ghiduri am invatat si eu multe lucruri. Sunt de asemenea lucruri pe care le-am omis cum ar fi:

- Training Grounds
- Rocket Factory
- Ce companii sa iti faci si care e strategia de dezvoltare
- Nu am intrat in detaliu la functiile politice
- Misiunile de incepator nu le-am tratat deloc;


In viitor as vrea sa revin cu alte ghiduri, la care lumea sa contribuie mai mult decat acuma, poate niste Kelstein’s Child Steps sau ceva de genul asta. Va multumesc inca odata pentru suport si sper ca am atins obiectivul de a ajuta si convinge cativa jucatori (chiar daca a fost si doar o pers) ca erepublik este un joc interesant mai mult decat 2click.

Va rog sa imi dati si voi putin feedback in general despre Kelstein’s Baby Steps la comenturi - Va multumesc anticipat.

Un ultim sfat ar fi MERGETI LA INTALNIRI in Real Life!

Si o ultima rugaminte:

Am facut acest banner(mai jos) cu Kelstein’s Baby Steps: - care duce direct la acest articol - pentru cei care vor sa il includa in vreun articol codul este:


[ url = http://www.erepublik.com/en/article/2162059][ img ] http://img827.imageshack.us/img827/5223/babysteps.jpg [ /img ][ /url ]

Fara pauzele evidente! - pentru a functiona


Kelstein Baby Steps

1.[Kelstein's Baby Steps] Modulul Militar
2.[Kelstein's Baby Steps] Garda Nationala + Ghid UM-uri eRomania
3.[Kelstein's Baby Steps] Chatul
4.[Kelstein's Baby Steps]Modulul Economic
5.[Kelstein’s Baby Steps] Modulul Media
6.[Kelstein’s Baby Steps] Modulul Politic


fâl fâl fâl for now,
Kelstein


PS: apreciez comenturile legate de greseli, am sa le corectez pe parcurs.
 

Comments

Raul Doru
Raul Doru Day 1,829, 12:19

Kelstein, felicitari pentru efortul depus, cat si pentru produsul finit. poate se va gasi vreo formula ca aceste articole sa ramana undeva usor de accesat sau jucatorii noi sa fie indreptati catre ele. este foarte important ca un jucator nou sa-si creeze inca de la inceput o imagine generala asupra jocului.

Inca odata, felicitari!
o7

Kelstein
Kelstein Day 1,829, 12:21

@Raul Doru - este bannerul care te trimite la acest articol final 🙂 multumesc o7

Slider
Slider Day 1,829, 14:06

Felicitari, Kelstein!

googoodoll
googoodoll Day 1,829, 14:49

That's all...for now.

eDanutz13
eDanutz13 Day 1,830, 05:26

Felicitari!!! ..... keep walking!!!! 😉

buru
buru Day 1,830, 10:20

Felicitari si asteptam ghidurile viitoare!!!!!!

Maxim respect pentru orice proiect!

Smeash
Smeash Day 1,830, 11:35

Fal Fal Fal

Lauri Allan Torni
Lauri Allan Torni Day 1,830, 11:36

Felicitari pentru initiativa!!!

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,830, 11:59

felicitari si respect 🙂

Claudiu976
Claudiu976 Day 1,830, 22:49

Felicitari pentru initiativa! Era loc si de mai bine .. era loc si de mai rau ... daca cel putin unul dintre cei care a citit articolele tale a aflat ceva nou si tot e un pas inainte ... Mai exista si tutorialele ME (poate nu toate aduse la zi si cu tot ce ar trebui in ele, dar ai vazut si volumul de munca)...E de apreciat efortul depus... jos palaria!

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,841, 21:00

Zi si mie un tutorial prin care se poate invata sa faci strengul mare . Am vazut ca te deranjeaza strengul meu mic in raport cu vechimea. Cred ca sunt altii cu streng si mai mic ,de ex am vazut ieri un colonel cu streng 28! Am sesizat omu si mi-a zis ca e treaba lui .Concluzia mea e ca nu poti sa uniformizezi toti userii dupa chipul si asemanarea nimanui. Uite la mine acum:in loc sa lupt cum ar trebui, eu citesc prostii in presa. e mai distractiv decat o cifra mare la streng.

Kelstein
Kelstein Day 1,842, 01:16

Da ce te-ai suparat domne 🙂 e bine de stiut ca tutorialele mele sunt prostii, eu am pus doar o intrebare in legatura cu str si tu ai dat-o pe atacuri, ce sa zic: poi nu lupti toata ziua, incerci sa iti fac upgrade la tr grounds si considerand ca erai la div2 sa stai cat mai mult acolo si sa castigi BH-uri sa aduni gold pentru mai tr grounds 🙂 am sa fac un tutorial despre strength promit

zmeuNY
zmeuNY Day 1,849, 06:39

Kelstein stepping on babies

http://i48.tinypic.com/126924w.jpg

sf petru II
sf petru II Day 1,885, 06:18

Urâtă poză, zmeuNY ...

TurokAnap
TurokAnap Day 2,201, 23:34

o7 Commander

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.