[Két Kattosok] 500-500 Q7 tank indult el

Day 4,161, 12:26 Published in Hungary Hungary by lagen

Kedves eMagyarok!

Gondoltam BH-zok egyet egy tényleg alacsony BH sebzéssel magyar TP oldalon 82 millával. Persze viszonylag csúcsidőben, este 8 órakor.
Gondoltam lesznek oly kedvesek a tankok és ha már úgyis 24 órában itt vannak, mert hát tényleg kb itt vannak időszaktól függetlenül kb 24 órában, akkor hagyják azt az egy szem kört egy két-kattos játékosnak.

Tévedtem!

Számbácsi jött 1224333 és beleütött kb 100 millát.
Na, az, hogy gyakorlatilag nem is érdemben ütött többet (mondjuk 200 milláig elütve), az eléggé hogy is mondjam... inkább nem mondok FP pontért semmit...

Gondoltam, akkor hátha tévedek a tankokról és nem lesz itt 24 órában, mivel először én voltam 80 millió körüli sebzéssel BH-n, akkor visszaszerzem szépen ütögetve kör végéig, ahogy töltődöm, mindenféle csoki ütés nélkül.
Először 90 millió körüli sebzésre mentem fel, amire válaszul elütött a végtelen wellness és csoki lehetőségével 120 millió körüli szintre. (milyen meglepő, hogy miután ütöttem, utána ütött még 20 milliót)
Ok, gondoltam ütök tovább, belerakom a hatalmas mennyiségű 5 (igen, jól olvastad 5 d csokimat meg majd néhány bombát leejtek a végén.
Persze kötél ekkor a majdnem 50%-ról átcsúszott. (persze direkt ütöttem át)
Erre újfent válaszul érkezett az eddigi 120 millió körüli sebzésre plusz 40 millió, tehát már 160 millió körül járt. (milyen érdekes, hogy megint csak az ütésem után érkezett ez a plusz 40 millió)

Noh, elérkeztünk itt egy döntéskényszerhez.

Vegyek drágán aranyból csokit? Írjak róla egy cikket, hogy hogyan nyertem 5 aranyat (plusz TP után CC-t), hogy veszítsek X (kb 20-30 aranyat vagy mégtöbbet) ?
Vagy hagyjam a fenébe, és inkább osszak ki 1.000 Q7 tankot, ezzel segítve a kicsiket?

Döntöttem!

1.000 Q7 tankot osztok ki eMagyarok részére!
Mindössze írj egy Vote számot, meg akár egy Sub számot (köszi 🙂 ) és érkezni fog az eRaktárodba 10 db Q7 fegyver valamikor a hétvége folyamán.

De egy kicsit variáljunk ezen az egészen!

Megosztom a kiosztásra váró 1.000 Q7 tankot fele-fele arányban.

500 Q7 tankot osztok ki a cikk alatt írt Vote számok után. Tehát maximum az első 50 Vote számot író játékosnak.

A másik 500 Q7 tank pedig más helyen kapható meg.

A Kárpát Dandár MU-ból kiléptem egy ideje és a Civilek Pártjából is, mert nagyon nem voltak már véleményem szerint figyelembe véve az igazi két-kattos játékosok tömege.

Éppen ezért, mivel csokit akartam azért kapni, létrehoztam a Magyar Civilek Csapata MU-t újra. Ezidáig egyedül voltam benne.
De most arra gondoltam, hogy át is fogom nevezni. (jajj nehogy jöjjenek a hozzászólások, hogy egy réges régen nem létező nevet használ valaki, de alapban is a lényeget jobban megmondja az új név)

Az új név pedig: Két Kattosok Csapata

Itt az üzenőfalon megtalálod, hogy hova szükséges hozzászólnod és majd további 10 db Q7 tank fog érkezni az eRaktáradba. Persze légy eTürelmes itt is, ahogy az első esetben is.

Erről az új MU-ról annyit kell tudnod, ha két-kattosnak érzed magad és bőven elég ezt az egy hosszú cikket elolvasnod, hogy:
- Soha nem fogok állítani DO-t a csoki szerzéshez
- DE az automata szerencsére állít DO-t 🙂
- Ha lesznek regimentek (azt se tudom hogyan alakul, de nem is érdekel...), akkor szívesen kapitány státuszt adok, hogy tudj magadnak állítani DO-t a csokiért
- Ez egy sima MU, nem lehet bármilyen csatát DO-ra állítani, kizárólag Magyar TP csatát (akár RW magyar oldalon) és aktuális Magyar szövetséges csatáit lehet DO-ra állítani.
- Egy szabály van csak, segítsük egymást. (tehát az egymás szidása is maradjon a 24 órában itt levő játékosok élménye)
- Nagyon rendszertelen időközönként Q7 tankot lehet majd kapni

Csatlakozz, ha két-kattosnak érzed magad! Ha csak a plusz tankért jössz, az se baj, szívesen adom 🙂

Lagen